ps.nie pytajcie sie o podroz powrotna
plotki...ploteczki..SWAP
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
arts
- Forum Master
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
plotki...ploteczki..SWAP
po 1000 km przemiezonych z klubowiczem zwanym Zgubek .. dotarlismy do Boleslawca po material na swapa .... o 24 spisalimy umowe i w ten sposob stalem sie posiadaczem kadzia GSI 16v, o 9 bylismy u mnie pod domem. Wiec przez okres zimowy bede wkladal c20xe
licze na pomoc klubowiczow w realizacji tego zamierzenia. Z tego miejsca chce bardzo podziekowac zgubkowi ktory ponad 15h przemeczyl sie w deszczu pilotujac lumpa gsi .. a puzniej poszedl od razu do pracy ....
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Mega fajnie Arts! Wreszcie marzenie ma szanse sie spelnic
. Zrob koniecznie dokladna relacje z wszelkich prac - mozna by w koncu zebrac w jednym miejscu co i jak w temacie c20xe, taki manual "swap w pigulce"
. Ja juz goraco kibicuje dalszym postepom i jak bede mogl pomoc to smialo pisz
.
Rany, niedlugo 1.0 czy 1.2 to bedzie dopiero rzadko spotykana jednostka w CTMie!

Rany, niedlugo 1.0 czy 1.2 to bedzie dopiero rzadko spotykana jednostka w CTMie!

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@arts
Jak juz pisalem ... gratulacje, ciesze sie i zycze bezklopotowego swapowania. Mysle ze doswiadczenie w CTM ma juz kilka osob wiec nie bedzie problemu z ewentualnymi radami.
Juz w swoje wyobrazni widze jak bedzie wygladac Miedziana III 2005 .. az mi slinka cieknie
Jak juz pisalem ... gratulacje, ciesze sie i zycze bezklopotowego swapowania. Mysle ze doswiadczenie w CTM ma juz kilka osob wiec nie bedzie problemu z ewentualnymi radami.
Juz w swoje wyobrazni widze jak bedzie wygladac Miedziana III 2005 .. az mi slinka cieknie
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: plotki...ploteczki..SWAP
:0 :0 :0 normalnie przegięciearts pisze:po 1000 km przemiezonych z klubowiczem zwanym Zgubek .. dotarlismy do Boleslawca po material na swapa .... o 24 spisalimy umowe i w ten sposob stalem sie posiadaczem kadzia GSI 16v, o 9 bylismy u mnie pod domem. Wiec przez okres zimowy bede wkladal c20xe![]()
![]()
licze na pomoc klubowiczow w realizacji tego zamierzenia. Z tego miejsca chce bardzo podziekowac zgubkowi ktory ponad 15h przemeczyl sie w deszczu pilotujac lumpa gsi .. a puzniej poszedl od razu do pracy ....
żeby tak nie dać znaku ....
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
mistrzostwo swiata arts.. wreszcie dojrzales do tej decyzji. bardzo sie ciesze, chociaz az mnie nosi ze same dwulitrowki teraz beda
a tak fajnie bylo byc oryginalnym...
tak czy inaczej powodzenia... dluga droga teraz przed Toba...
a miedziana bedzie niezla na bank... moge obiecac ze latwo nie dam sobie odebrac tytulu mistrza w sprinicie na blizej nieokreslonym odcinku
tak czy inaczej powodzenia... dluga droga teraz przed Toba...
a miedziana bedzie niezla na bank... moge obiecac ze latwo nie dam sobie odebrac tytulu mistrza w sprinicie na blizej nieokreslonym odcinku
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
i... http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=31169AdamXXL pisze:nie ma usprawiedliwienia!! jak wow jechał to też był tylko przejazdem i co?!
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ja ci opowiem jak bedzie wygladala miedziana 2005, chcesz?sierak pisze:Juz w swoje wyobrazni widze jak bedzie wygladac Miedziana III 2005 ..
no wiec.. jakby wam to powiedziec.. bedzie klateczka, beda sliki, bedzie drugi kubel, bedzie moze pare koni wiecej, ale bez przesady, bez zadnego hardkoru i.. hmm.. jak to mialo byc? a! juz wiem:
objade was na torze swoim marnym 1.4
ja sie dzisiaj nasluchalem o problemach z urubianiem xe mniejszych niz 2.0... i zrzedla mi troche mina jesli chodzi o moje przyszle turbo...kristo pisze:Pozostają jush tylko malolitrażowe turbaffkihehe aż nie mogę doczekać się montażu....
a o tym silniku nasluchalem sie samych pozytywnych informacji, jesli chodzi o turbo, wiec.. bojcie sie dzieci kolejnego 250+hp samochodziku do miastakristo pisze:a miedziana bedzie niezla na bank... moge obiecac ze latwo nie dam sobie odebrac tytulu mistrza w sprinicie na blizej nieokreslonym odcinku![]()
@ scotty
a mi sie ta moda zajebiscie nie podoba.. fajnie byloby miec cos, czego wszyscy nie maja.. a tu co? niedlugo, zeby miec cos fajnego, to trzeba sie bedzie doladowac dwiema turbinami, do tego zalozyc podtlenek, standalone'a i miec zajebista procedure startu... to bedzie COS.. a tak? dupa...

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o jaaa... czy ja o czyms nie wiem??? prosze mi sie tu wysypywac - zapraszam do sekcji other projects na c20rsa.com!!! no dawaj kristo!!!kristo pisze:Pozostają jush tylko malolitrażowe turbaffkihehe aż nie mogę doczekać się montażu....
a swoja droga wpadamy do poznania jakos w przyszlym tygodniu z markosem na wizyte do geko... poprowadzisz nas?
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
i tu sie zgadzam... oczywiscie ciesze sie, ze inni wkladaja 2.0 ale to juz nie jest to samo kiedy wszyscy inni tez to robia... jakos tak ma to smaczek poki sie jest jednym z nielicznych...!markos pisze:fajnie byloby miec cos, czego wszyscy nie maja..
ale moze jakis gupi jestem...
c20rsa, czlowieku meeen!
-
kubelt
- Swój
- Kontakt:
No no, CTM to chyba naprawde najbardziej dynamicznie rozwijajacy sie klub pod katem tuningu mechanicznego. Gdzie sie nie rozejrzec to opisy samochodow w polu "tuning mechaniczny" ograniczaja sie do swiec brisk, stozka, powerrury itd. a tutaj prosze...
Wtedy mozesz byc oryginalny do kwardatu, nie dosc, ze silnik centralnie to jeszcze V8 
Markos, badz oryginalny - moze silnik centralnie polozony?!markos pisze:a mi sie ta moda zajebiscie nie podoba.. fajnie byloby miec cos, czego wszyscy nie maja.. a tu co? niedlugo, zeby miec cos fajnego, to trzeba sie bedzie doladowac dwiema turbinami, do tego zalozyc podtlenek, standalone'a i miec zajebista procedure startu... to bedzie COS.. a tak? dupa...