a moze to cos innego?? :0
Co przedstawia to zdjecie??
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Co przedstawia to zdjecie??
troche glupie pytanie
ale nie jestem pewny?? czy to jest dolna rozporka do corsy??

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
jesli to pierwsze jest do corsy b, to dowiedz sie do ktorej wersji zawieszenia, bo sa 2 rozne rozporki. nie ma czegos takiego jak dolna rozporka pasujaca do wszystkich cors b.
slowem: uroki ebay'u - nie wiesz co kupujesz, bo ludzie czesto sami nie wiedza co sprzedaja (vide gosc, od ktorego osman chcial kupic walki - nie wiedzial do jakiego silnika pasuja..)
temat rozporek wszelkiego rodzaju walkowalismy juz 25 razy...
wcisnij moze czasem enter, zeby umiescic obrazek ponizej, albo powyzej tego co piszesz
slowem: uroki ebay'u - nie wiesz co kupujesz, bo ludzie czesto sami nie wiedza co sprzedaja (vide gosc, od ktorego osman chcial kupic walki - nie wiedzial do jakiego silnika pasuja..)
temat rozporek wszelkiego rodzaju walkowalismy juz 25 razy...
wcisnij moze czasem enter, zeby umiescic obrazek ponizej, albo powyzej tego co piszesz

- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
link:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 98632&rd=1scotty pisze:daj linka do tej aukcji bo pewnie do nich jade w poniedzialek z towarem![]()
to moge ci przywiesc
a moja szybka kalkulacja to ok 450 km drogi i jakies 130 zeta na paliwo plus zarcie
tak wiec za 10 euro nijak sie nie oplaca
dokladnie tylko po to sie nie oplaca, ale ja praktycznie co 2-3 tygodnie tam jezdze wiec mysle ze chyba sie skusze na te rozporke