CORSYKA A NA OPINIE WYSTAWIONA! ! ! !
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
CRITERS
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Gładka klapa była robiona na wakacjach więc nie pamiętam, a za drzwi około 500 pln za zaspawanie i pomalowanie pary drzwi. Za montarz otwierania drzwi wraz z częściami dałem 350 pln. Jak chcesz to możesz do mnie przyjechac nie ma sprawy ja mogę z kolesiem pogadac , z tym który mi to robił i umówić Cie na konkretny dzien i wtedy Ci jescze powiem dokladną cene poniewaz ja robiłem przy tym zaspawywaniu jescze cale drzwi (wymiana) więc może by cie to taniej wyszło. Myśle że około 700 pln za zaspawanie klapy, drzwi+ pomalowanie to max ale nic nie obiecuje. A tak poza tym to jestem z Rzeszowa (a Ty Balt skąd że Ci się by opłacało do mnie jechać????)
PS. Pozdrowienia z zasnieżonego w pizzz...... Rzeszowa przesyła Criters
PS. Pozdrowienia z zasnieżonego w pizzz...... Rzeszowa przesyła Criters
Pozdrowienia przesyła Criters
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Balt. Wiesz gdzie leży Rzeszów?? To bedzie z 500km od Ciebie (w jedną stronę)_balt_ pisze:siema powiedz mi ile cie wszyly a jesli nie wiesz to jak bys mogl zaptac poszczegulne elementy czyli gladka klapa i zaspawanie klamek a i jeszcze jedno czy jak bym do ciebie przyjechal dalo by sie zrobic mechanizm otwierania drzwi czekam na odpowiedz
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Uho a to że byś mnie osobiście jako pierwszy z klubowiczów poznał to się nie liczy??????????
Balt A ile Ci tam u ciebie powiedzieli za takie modyfikacje??????? Jescze jedno nie rozumie pytania Mastersa bo nie słyszałem żeby marog coś spawał (klamki zamki????) ale to tylko taka mała myśl mi przez głowe przeszła.

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To nie jest mój samochód - czytaj dokładnieMasters pisze:Sierak tylko ta tylnia lotka taka dupiata
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- marog
- Nowy
- Kontakt:
ja nic nie spawalem - przynajmniej narazie - pytalem tylko jak rozwiazales problem z otwieraniem drzwi (Masters - scisle sam centralny nie wystarczy no chyba ze centralny ktory ciagnie za uchwyt klamki ale chyba to miales na mysli) ale tu moga si epojawic problemy w zimie gdy lekko przymarznie uszczelka i drzwi same nie puszcza ? co wtedy ?
Ja sie przymierzam do czegos takiego ale szkoda mi malowac cale dobre drzwi ale z drugiej strony to jak sie wkurze to sobie to zrobie. Powiedz jeszcze jendo - jak na to niebiescy (jesli w rzeszowie sie nie ciskaja to chyba juz w calej polsce bedzie spoko bo macie tam chyba najbradziej czepiajacych sie gliniarzy
Ja sie przymierzam do czegos takiego ale szkoda mi malowac cale dobre drzwi ale z drugiej strony to jak sie wkurze to sobie to zrobie. Powiedz jeszcze jendo - jak na to niebiescy (jesli w rzeszowie sie nie ciskaja to chyba juz w calej polsce bedzie spoko bo macie tam chyba najbradziej czepiajacych sie gliniarzy

--------
Pozdrawiam
Marog
-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
Narazie debilni mundurowi jescze chyba nie zauwazyli tych zmian - nie przeskrobałem też ostatnio nic więc narazie mam spokój. A to fakt że w Rzeszowie to chyba same buraki są z Policjantów bo ostatnio pare spraw w sądzie miałem i wszystkie wygrałem - poprostu pałarz jak jest hu... to jak się uprze na coś to mu nawet artykuły pokazane w kodeksie nic nie wytłumaczą. A sędzia człowiek - zazwyczaj zrozumie hehehehhe

-
kristo
- Weteran
- Kontakt:
Widze że jesteś napalony na to tak samo jak ja. Ja najpierw zamontuje centralny zamek i same siłowniki, i jak to się sprawdzi to dopiero wtedy zaspawam zamki i klamki. Klape od bagażnika podłączam pod jeden siłownik (15 zeta) kabelki ciągne do środka ( gdzieś koło bezpieczników zrobie guzik) a do drzwi kupie zestaw siłowników ale na cztery drzwi z tym że na jeden guzik reagują dwa siłowniki a na drugi pozostałe dwa. Jedna para pójdzie pod zamek, druga pod klamki. To chyba wszystkomarog pisze: jak rozwiazales problem z otwieraniem drzwi (Masters - scisle sam centralny nie wystarczy no chyba ze centralny ktory ciagnie za uchwyt klamki ale chyba to miales na mysli) ale tu moga si epojawic problemy w zimie gdy lekko przymarznie uszczelka i drzwi same nie puszcza ? co wtedy ?

-
CRITERS
- Nowy
- Kontakt:
A więc z dokładką to było tak: pojechałem na wakacjach do znajomego blacharza bo chciałem zmodyfikowac tylni zderzak , tak żeby rejestracja spasiła z oświetleniem - wiedziałem że mechanicy maja czasem kupy zderzaków takich uszkodzonych i znalazłem dla siebie zderzaczek od corsy A cały zaj.... nic nie pęknięty tylko pare rys miał tak jak by ktos nim w zaspę wleciał więc go wziąłem prędko i w drodze do samochodu natknąłem się na zderzak od laguny ( połamany tym razem) ale dokładka gumowa więc przetrwała - i tak zaświtał mi pomysł żeby cos takiego zamontować w mojej corsyce więc szybki demontarz i do roboty
a gdy zapytałem się ile za to wszystko koleś chce to mi się roześmiął prosto w oczy i powiedział że jescze nikt nie chciał mu nigdy zapłacić za wyprzątnięcie śmieci..... hehehe

-
ThomasTsT
- Nowy
- Kontakt:
hmy... bede szczery niechce tu nikogo obrazac ani nic bo to kwestja gustu co do wykonania to widze za autko jest dopracowane bez odwalania fuszery i z ato naprawde DUZY PLUS!! ale jak na moj gust to: atrapa jest niepotzrebnie zaszpachlowana(corsa straciła swuj urok) jadac dalej niezabardzo dobry pomysł z tym spojlerem pod zdezakiem bo po pierwsze jak dlamnie to do niczego nie pasuje a po drugie sam ci sie zdejmie na polskich drogach przty niskim zawieszeniu.. jadac dalej PROGI troche za pekate:/.. przydało by sie tam cus płaskiego bardziej... do tyłu niemam zastrzezen naprawde ładnie wpasowana rejestracja w zdezak ale WYCIERACZKA
cos psuje klimat tyłu... pozatym malujac zdezaki to zaszpachlował bym jeszce te rowki na zdezakach...SORY troche tu pojechałem to auto...no ale np bardzo podoba mi sie pomysł z wlotem w zdezaku... szkoda tylko ze ta rejestracja troszke przeszkadza... pozatym bardzo fajny spojler na klapie:)... felgi tez sa wypasne (tylko pewnie trudne do mycia) ale najwazniejsze zeby auto podobało sie przedewszystkim WŁASCICIELOWI!! nieczepiajac sie szczegułow to autko naprawde fajne:)
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
kolega stosunkowo nowy, to nie zwrocil uwagi na to co napisales wczesniejkristo pisze:temat 20 miesięcy był na tapecie...
ja i tak bylem lepszy jak ktos odgrzebal temat o tablicach rejestracyjnych sprzed przeszlo roku, a ja nie zauwazylem i wklepalem, ze jestem zajarany na taka tablice i nawet do wowa dzwonilem wtedy i pytalem jaka chce tablice BUAHAHAHA!!!!!