Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.
wow pisze:ja wszystkich bardzo chetnie zapraszam do other projects!!! naprawde... jesli przygotujecie fajny opis (moze byc po polsku) i zdjecia to bedziecie mieli swoje miejsce na c20rsa.com!
warunek: modyfikacje musza byc ciekawe!
proponuję pociągnąć za język Osmana już jest ciekawie a co jeszcze wymodzi ...
wow pisze:ja wszystkich bardzo chetnie zapraszam do other projects!!! naprawde... jesli przygotujecie fajny opis (moze byc po polsku) i zdjecia to bedziecie mieli swoje miejsce na c20rsa.com!
Wow, wpisalem ci sie do ksiegi wiec moj punkt widzenia znasz Chyba jestem jedynym, ktorego tylek jeszcze nie doswiaczyl przeciazen na fotelu pasazerskim twojej corsy Nie chce robic z guestbooka chata wiec odpowiem ci juz tutaj: gdybym skojarzyl, ze sa translatory w stylu babelfish to bym napisal w slangu, by tylko niemiec to odczytal
kubelt pisze: Chyba jestem jedynym, ktorego tylek jeszcze nie doswiaczyl przeciazen na fotelu pasazerskim twojej corsy
nie jedynym. Jednak lepiej spokojnie pooglądać filmik niż nie spać i drapać się w głowę czemu moja tak nie jeździ . dzięki temu można jeszcze mieć przyjemność z jazdy własnym toczydełkiem
kubalt pisze:Wow, wpisalem ci sie do ksiegi wiec moj punkt widzenia znasz Chyba jestem jedynym, ktorego tylek jeszcze nie doswiaczyl przeciazen na fotelu
Nie jestes jednym
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
Jest dokladnie tak jak gadalismy na Bemowie ... spotkania nie sa zdrowe dla mnie a juz na pewno nie dla mojej kieszeni i psychiki. Wiesz o czym mowie ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
kubelt pisze:Wow, wpisalem ci sie do ksiegi wiec moj punkt widzenia znasz Chyba jestem jedynym, ktorego tylek jeszcze nie doswiaczyl przeciazen na fotelu pasazerskim twojej corsy Nie chce robic z guestbooka chata wiec odpowiem ci juz tutaj: gdybym skojarzyl, ze sa translatory w stylu babelfish to bym napisal w slangu, by tylko niemiec to odczytal
AdamXXL pisze:
kubelt pisze: Chyba jestem jedynym, ktorego tylek jeszcze nie doswiaczyl przeciazen na fotelu pasazerskim twojej corsy
nie jedynym. Jednak lepiej spokojnie pooglądać filmik niż nie spać i drapać się w głowę czemu moja tak nie jeździ . dzięki temu można jeszcze mieć przyjemność z jazdy własnym toczydełkiem
sierak pisze:
kubalt pisze:Wow, wpisalem ci sie do ksiegi wiec moj punkt widzenia znasz Chyba jestem jedynym, ktorego tylek jeszcze nie doswiaczyl przeciazen na fotelu
Nie jestes jednym
macie chłopaki czego żałować...............wrazenia są poprostu niesamowite :0 :)17
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
alez to sympatyczne wszystko! zanim sie zrobi zima i wogole mozemy zorganizowac jakis spocik i obiecuje solennie, ze pojezdzimy. i owe you!!! w koncu zawartosc puszki byla nielicha!!!
wow pisze: alez to sympatyczne wszystko! zanim sie zrobi zima i wogole mozemy zorganizowac jakis spocik i obiecuje solennie, ze pojezdzimy. i owe you!!! w koncu zawartosc puszki byla nielicha!!!
ja jeszcze musze dorzucic do puchy i rowniez pisze sie na jazde probna...jesli mozna mily kawalerze
REN pisze:cos przy tych 190-200 to juz ledwo lewdo!
ren.. a powiedz nam.. combo jak bylo wolnossace to widzialo kiedys 200 na zegarze na normalnym rozmiarze kolek?
czy 200 km/h osiagniete w jakies 28-29 sekund to naprawde tak fatalny wynik? czy chodzi poprostu o to, ze kiedy masz drugie tyle mocy i momentu, zajmuje ci to nieco mniej (co jest dosc oczywiste..)?
tak dla jasnosci: "ledwo ledwo" przy tych predkosciach to jedzie moja corsa. i to tez jak ma dobry dzien, bo tak normalnie na spokojnie to leci 180 i nic wiecej. mimo to, nadal uwazam swoj samochod za dosc szybki
ja powiem tak, c20rsa to naprawde fajny samochodzik , ale to co prezentuje jego wlasciciel jest o wiele bardziej fajne, Tomek naprawde pelen szacuneczek, to co robisz jak to robisz wokół swego bilidu jest naprawde bardzo OK duzy respect i moze tez mnie kiedys przewieziesz a narazie powodzenia w dalszym działaniu. A i nie mozna pomnąć Markosa który zasługuje na taki sam respekcior