Reflektory soczewkowe Corsa B !!!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
scotty, ty to sie lepiej dowiedz ile kosztowalyby DWIE klatki wiechersa do corsy b model E, albo Fscotty pisze:...oczywiscie w dobrej klubowej cenie
w koncu trzeba cos na tym polu zadzialac
a lampki moga byc calkiem zajebiste... na corsasport jest koles, ktory ma do czerwonej corsy zamontowane niebieskie angel eyes w podwojnych moretach (takich jak ma wow) i wyglada to powalajaco!
(to zdanie powyzej wyszlo mi chyba zdeka po polskiemu, ale co tam )
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
tak, zgadza sie, to niewatpliwie let.. sliczny!!! pieknie zrobiony i porzadeczek jak nalezy.. super!Porszak pisze:...ale ten silnik.... i chyba dobrze widze ze tam jest kolektor pod turbo?
jedno duze ale: rozporka bez sensu.. moze i ladna, ale dam sobie uciac reke, ze nie dziala tak jak powinna
no wlasnie mialem napisac to samo.. i to jeszcze z seryjna obudowa dolotu.. zajebiscie to wyglada!REN pisze:kurde jak im sie to wszystko tam miesci
a lampki tez ma fajoskie calkiem.. tak troche wygladaja, jakby ktos wzial fragment lamp z corsy satana i wsadzil je w reflektory od corsy b
-
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Hmm... Z tego co słyszałem ten oto pan robi coś takiego http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=67225
Opel Corsa A 1.2 S :::.55 KM.::: ::: 5 DzwiowY LanS edit by pedr0s :::
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
-
- Weteran
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
pedr0s pisze:Hmm... Z tego co słyszałem ten oto pan robi coś takiego http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=67225
Drogo się ceni. Za jego przeróbkę do T4 chce 2200zł podczas gdy orginały na giełdzie widziałem za 1700zł.