12nz na c20ne

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
REN
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: REN »

CoDiZan pisze:wlasnie tak kminie jak c20xe moge z F20 kupic za 3-3,5 tysaca to za co mam dac 6,5 tysiacabioroac pod uwage
to jest kompletny silnik? ma caly osprzet? cewke? przeguby? przednie hamulce? masz pompe paliwa? chlodnice? odpowiednie przednie zawieszenie? te wszystkie czesci kosztuja, mysle ze dobrze kombinujac i robiac samemu bedzie to kosztowac 6-7tys. ale bedzie to troche trwalo bo nie wiesz jak to zrobic i nie znasz dokladnych cech czesci ktore trzeba zrobic
CoDiZan pisze:ze ma mi kto pomoc z elektryka mam warsztat wszystkie nazedzia silnik sam wyciagne/ sam go porozlaczam bez bulu.
mowie o osobie ktora nie ma warsztatu i tego sama sobie nie zrobi, to nie jest powrzechna sytuacja, ze ktos ma takie zaplecze, ja np. nie mam i podejrzewam ze 95% z tego forum tez nie
c20mboT
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

CoDiZan pisze:!Markos

prosze cie masz racje ale ja mowilem o mocy na turbodislu VW gdzie momet przy letcie to pikadelo

Przecviesz dodatkowe uturbienie c20xe to zad 15 tysiecy
ooo to juz nie byle jakie uturbienia za te 15 tys....... :oko:
CoDiZan
Świeżak
Kontakt:

Post autor: CoDiZan »

REN

Ja mysle ze mi pomozesz tak jak i inni forumowicze
Błędy w pisowni są celowe, zamierzone, i chronione prawami autorskimi.
Używanie podobnych błędów jest zakazane i bezprawne.
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

pomoc moze byc potrzebna w praktyce a nie teorii, mysle ze w 2005 r powiekszy sie liczba 2L wiec i baza doswiadczen bedzie duzo wieksza :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Corsa Klub”