Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Staneq pisze:zazdroszcze wam ciemniejszych kolorów moja biała przy takiej pogodzie wygląda okropnie
przy takiej pogodzie to żaden kolor nie pomaga
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
No kurcze!! Ja bylem jak pisalem i pojawil sie BRAWIMEX .Kurcze myslalem ,ze jakos lepiej bedzie oczywiscie w sferze frekfencji!
Bylo zimno ale poznalismy sie z Arkiem i pogadalismy przez dluzsza chwile (stalismy do 20:40) .Najgorsze jest to ,ze przyjechal na jego 1 spot i oprocz mnie nikogo nie zastal ,a jechal tu specjalnie 80km :0 ,takze kiepsko dzis bylo !moze nastepny zrobimy za miesiac ? bo tak co 2tyg to chyba nie wypala specjalnie...
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
BRAWIMEX pisze:Super było tylko ta ilość samochodow!
samochodów pod Ikeą to pewnie pełno było tylko czemu nie z CTM-u
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Kurbat pisze:No tak, strasznie głupio wyszło
Mam nadzieje, że sie koleganie zrazi i następnym razem też będzie.
Spoko! Tylko jak nastepnym razem przejade sobie 160km o tak sobie to... Chyba sobie kupie kieliszki za 19.99zł.Dobrze, ze Klari sie zjawił, bo bym tam tyczał jak słup z oznaczeniem C3
Spoko! Tylko jak nastepnym razem przejade sobie 160km o tak sobie to... Chyba sobie kupie kieliszki za 19.99zł.Dobrze, ze Klari sie zjawił, bo bym tam tyczał jak słup z oznaczeniem C3
To z pustymi kieliszkami będziemy tam stali
My jestesmy takie chlopaki, ze jak jedziemy to nie pijemy wiec napewno puste.No chyba, ze herbatke z rumem
BRAWIMEX pisze:
To z pustymi kieliszkami będziemy tam stali
My jestesmy takie chlopaki, ze jak jedziemy to nie pijemy wiec napewno puste.No chyba, ze herbatke z rumem
No wlasnie ,bylo super ,zalujcie ze nie byliscie )Kurcze mam nawet fotki ,ale nie mam www zeby je wrzucic
Ps:moze ktos ma www i mu przesle je ftp-em ,bedzie szybciej i prosciej.
czekam na pw.
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-=kLaRi=- pisze:Ja jestem za ,do terminu sie musimy dogadac ,bo jak bedzie tak jak ostatnio to bez sensu.
No to fakt!Ale dogadac sie tak co by ktoś sie zjawił, a nie tak jak ostatnio dużo ryku... Dobrze mowie Klari ?
dokładnie ja sie tobie nie dziwie Ja co prawda mam jakoś z 45kilosów z jedną strone ale też bym sie wkurzył jakbym sie karnoł na darmo nasz honor uratował Klari
Dobrze mowisz Arq !trzeba minimum 10 autek nazbierac to wtedy sie spotykamy ,powiedzmy ze jeszcze z tych 10 2 nie przyjedzie to zawsze te 8 a nie jak ostatnio ja sam reprezentowalem klub ale oczywiscie podszedlem do tego z sercem i nie bylo tak zle nie Arq?
Staneq pisze: nasz honor uratował Klari
Do uslug ))) Trzeba wlozyc siebie w swoj klub )))))
No to jak sie odezwie wiecej ludzi to ustalimy date
-=kLaRi=- pisze:Dobrze mowisz Arq !trzeba minimum 10 autek nazbierac to wtedy sie spotykamy ,powiedzmy ze jeszcze z tych 10 2 nie przyjedzie to zawsze te 8 a nie jak ostatnio ja sam reprezentowalem klub ale oczywiscie podszedlem do tego z sercem i nie bylo tak zle nie Arq?
Staneq pisze: nasz honor uratował Klari
Do uslug ))) Trzeba wlozyc siebie w swoj klub )))))
No to jak sie odezwie wiecej ludzi to ustalimy date
Prawde mowisz!Dobra juz dobra bylo mineło!Dwoje ludzi z klubu sie poprostu reprezentowało dobrze że bylo ich2, bo solo to reprezentacyjnie salutowac mozna słup z napisem C3
Co wazne!Razem z Klarim doszlismy do wniosku, ze omawiany tu słup z oznaczeniem C3 (dolny parking) to miejsce zebrania Corsiawek.
czyli klubowym m-cem śląskiego oddziału CTM jest C3 (nie mylić citroen'em)
a tak BTW to chętnie bym was wkońcu poznał i jeszcze przy okazji chciałby zobaczyć na żywo potworka od basisty.
Ja terminy w sobote lub niedziele jestem prakrtycznie wolny więc czekam na propozycje konkretnej daty!
Dokladnie !
Stalym miejscem na zloty obieramy jednoglosnie :
--> IKEA Katowice ! Podziemny Parking Przy slupie C3 ! <--
I zawdze tam bedziemy sie spotykac :
--> w ktoras NIEDZELE miesiaca o godzinie 19 <--
A bedizemy ustalac tylko :
--> Date tejze Niedzieli <--
Popieracie ???
-=kLaRi=- pisze:Dokladnie !
Stalym miejscem na zloty obieramy jednoglosnie :
--> IKEA Katowice ! Podziemny Parking Przy slupie C3 ! <--
I zawdze tam bedziemy sie spotykac :
--> w ktoras NIEDZELE miesiaca o godzinie 19 <--
A bedizemy ustalac tylko :
--> Date tejze Niedzieli <--