No nie wszyscy (ja też zbierałem od 0!)REN pisze:a to dlatego, ze my mamy samochody zarejestrowane na siebie i zbieramy znizki od zera a wszyscy tutaj rejestruja samochody na tatusia co sie juz turla przez 20 lat po drogach!markos pisze:ze tak powiem.. KURWA!
dlaczego ja tez place 2000+ za pakiet tak jak ren, a wy placicie jakies smieszne grosze..?
Jakie placicie OC za wasze auita i w jakim miescie
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@@@CTM#288@@@
Corsa B C14SE
Corsa B C14SE
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
ja za swoj 1200 place 625zl za OC,NW ale mam -20% znizek i +30%za wiek do 26 roku zycia (( ale moze w przyszlym urosna znizki i bedzie mniej jeszcze SAMOPOMOC )
Ostatnio zmieniony 6 gru 2004, o 15:01 przez -=kLaRi=-, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
- Nowy
- Kontakt:
ja mam w samopomocy i place..........
zaraz zaraz ja nic nie place...... tatus placi.....
ja nawet jeszcze mandatu nie oplacilem........
i za naprawy tez tatus placi.........
kurde tatus mnie chyba kocha...... nie tylko w nocy :D
a tak serio to mysle ze w samopomocy jest dosc tanio,mam w dupie pzu bo jak przychodzi do wyplaty odszkodowania to zaczynaja sie schody
, w sumie to mam na starego a on ma 60% znizki
mnie nie chcieli zarejstrowac jako wspolwalasciciela bo faktorka z dojczland jest tylko na niego
a szkoda bo by mi juz znizki lecialy eh.....
zaraz zaraz ja nic nie place...... tatus placi.....
ja nawet jeszcze mandatu nie oplacilem........
i za naprawy tez tatus placi.........
kurde tatus mnie chyba kocha...... nie tylko w nocy :D
a tak serio to mysle ze w samopomocy jest dosc tanio,mam w dupie pzu bo jak przychodzi do wyplaty odszkodowania to zaczynaja sie schody
, w sumie to mam na starego a on ma 60% znizki
mnie nie chcieli zarejstrowac jako wspolwalasciciela bo faktorka z dojczland jest tylko na niego
a szkoda bo by mi juz znizki lecialy eh.....
CORSA A RULLES... tylko robic nie ma komu
-
- Nowy
- Kontakt:
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ZADZWON!!!el-studento pisze:ma ktos w link4????
jak tam jest - jakie oplaty i jakie zasady?????
telefon chyba znasz, nie..?
i prosze ladnie.. postaraj sie dopisywac kolejne mysli do tych samych postow.. jest taka wygodna funkcja edycji
o linku juz troche w internecie napisano.. samo oc moze byc, jesli chodzi o reszte to zapomnij, bo uzyskanie od nich jakiegokolwiek odszkodowania graniczy z cudem
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ja mam samo OC w link4 i place niecałe 600 zeta za cały rok ze zniżkami oczywiście. Jest dużo taniej niż np. w Warcie gdzie płaciłem jakies 300-400 zeta rocznie więcej z tego co pamiętam.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Nowy
- Kontakt:
no i markos znowu mnie zjebal :D:D
super heh
a pytam sie bo nic mi po informacjach od nich, a na necie tez nie zawsze dobrze pisza, ufam tylko ctm:D:D:D
bo niby kto o swoim produkci epowie prawde wiec pytam sie jak z doswiadczeniami bo zastanawialem sie przejsc z samopomocy na link 4 ale chyba dam se spokuj bo tez place okolo 600
pozdro
P.S. sorry za powtarzanie postow ale nie zauwazylem opcjii edycji heh:P
super heh
a pytam sie bo nic mi po informacjach od nich, a na necie tez nie zawsze dobrze pisza, ufam tylko ctm:D:D:D
bo niby kto o swoim produkci epowie prawde wiec pytam sie jak z doswiadczeniami bo zastanawialem sie przejsc z samopomocy na link 4 ale chyba dam se spokuj bo tez place okolo 600
pozdro
P.S. sorry za powtarzanie postow ale nie zauwazylem opcjii edycji heh:P
CORSA A RULLES... tylko robic nie ma komu
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
ja zanim ubezpieczylem moja (było to jakoś 2 m-ce temu)zrobiłem rozeznanie i najtaniej mi wyszło w...PZU
a w link4 wyliczaja OC na podstawie wielu informacji o twoim aucie moja Corse wyliczyli mi 150zł drozej od PZU.(starszna bzdura co ma kolor i to ze ja mam joy a nie city wspolnego z odp.cywilną )
A co do samopomocy to:
1.ostatnio byly podwyzki
2.nazwa zbyt mi sie kojarzy z burakami z samoobrony
Pozatym warto tez poza cena w momencie zawierania ubezp. sprawdzic w jakim tempie rosna znizki itd..
i tu PZU równiez wyszedł najatrakcyjniej.
PS.niech mi nikt nie wyskakuje teraz z tekstami ze to bzdury itd..bo trzeba pamiętac ze wartosci w kazdym regionie czy wiekszym miescie naliczane są odrobine inaczej.
a w link4 wyliczaja OC na podstawie wielu informacji o twoim aucie moja Corse wyliczyli mi 150zł drozej od PZU.(starszna bzdura co ma kolor i to ze ja mam joy a nie city wspolnego z odp.cywilną )
A co do samopomocy to:
1.ostatnio byly podwyzki
2.nazwa zbyt mi sie kojarzy z burakami z samoobrony
Pozatym warto tez poza cena w momencie zawierania ubezp. sprawdzic w jakim tempie rosna znizki itd..
i tu PZU równiez wyszedł najatrakcyjniej.
PS.niech mi nikt nie wyskakuje teraz z tekstami ze to bzdury itd..bo trzeba pamiętac ze wartosci w kazdym regionie czy wiekszym miescie naliczane są odrobine inaczej.
Było c14se
-
- Weteran
- Kontakt:
to jest nas trzechREN pisze: my mamy samochody zarejestrowane na siebie i zbieramy znizki od zera
zwyżka jest nie OD 26 lat tylko DO 26 lat. Jak masz mniej to jesteś debil i ubezpieczalnia strasznie ryzykuje przyjmując od Ciebie 30% więcej składki...normalnie ze strachu się trzęsą i dlatego placisz więcej...kozzi pisze: od jakiego wieku jest ta wzwyzka za wiek, bo jak dobrze przeczytałem to od 26 latek a mnie do tej cyferki brakuje jeszcze troche
eh....
PS. Dla ścisłości ja mam poniżej 26 i bez urazy wszyscy
-
- Swój
Niemacie na kogo zarejestrować czy to Wasza ambicja??Na rok tracicie około 400zł,ja wole tą kase włożyć w auto,niż dokładać do PZU czy tam innej firmy.A auto kupiłem za swoje więc i tak jest moje.Staneq pisze:!markos pisze:no ja akurat wyboru za duzego nie mialem.. samochod ma byc moj od poczatku do konca i sam sobie wszystko place
u mnie markos dokładnie tak samo, sam kupiłem sam opłacam
w sumie za jakies 5 lat tez bedziemy mniec 50%zniżki
Corsa A 1.2i 93r.
-
- Weteran
- Imię: Marcin
tak tak właśnie o to mi chodziłoKurbat pisze:zwyżka jest nie OD 26 lat tylko DO 26 latkozzi pisze: od jakiego wieku jest ta wzwyzka za wiek, bo jak dobrze przeczytałem to od 26 latek a mnie do tej cyferki brakuje jeszcze troche
eeee czy Ty mi ubliżasz?? bo jakoś nie wiem dlaczegoKurbat pisze:Jak masz mniej to jesteś debil i ubezpieczalnia strasznie ryzykuje przyjmując od Ciebie 30% więcej składki...normalnie ze strachu się trzęsą i dlatego placisz więcej...
eh....
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
- Weteran
- Kontakt:
eeee czy Ty mi ubliżasz?? bo jakoś nie wiem dlaczego[/quote]kozzi pisze: Jak masz mniej to jesteś debil i ubezpieczalnia strasznie ryzykuje przyjmując od Ciebie 30% więcej składki...normalnie ze strachu się trzęsą i dlatego placisz więcej...
eh....
@Kozzi : odpowiedź poniżej.
PS. Jestem daleki od ubliżania, bo niby po co ...Kurbat pisze: PS. Dla ścisłości ja mam poniżej 26 i bez urazy wszyscy
Po prostu sie rozluźniłem, potem spiołem, potem napisałęm i znowu rozluźniłem ...
-
- Weteran
luzik dzięki za sprostowanieKurbat pisze:PS. Jestem daleki od ubliżania, bo niby po co ...
Po prostu sie rozluźniłem, potem spiołem, potem napisałęm i znowu rozluźniłem ...
a tak przy okazji ja nie płace tego dodatkowego 30% pomimo tego że nie skończyłem 26 lat.
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
hehehehe na to nie wpadlem dlatego pewnie w lecie będe mniejszą rate płacił niż na zimeKurbat pisze:Staneq pisze: ... co ma kolor ...
np. biały samochód jeste lepiej widoczny dla innych użytkowników drogi na czarnym asfalcie, niż np czarny samochód na czarnym asfalcie ...
i nie pisać mi tu, że zimą na odwrót jest ! Asfalt zawsze ma być czarny
Do PETERSA..nie płace więcej bo mam jakąś chorą ambicje stary miałem w domu poprostu warunek: sam kupiłeś, sam opłacasz itd..
Ostatnio zmieniony 5 gru 2004, o 10:29 przez Staneq, łącznie zmieniany 4 razy.
Było c14se
-
- Weteran
Kurbat powiem Ci szczerze że nigdy się tym nie interesowałem, ale płace tyle ile płace (patrz kilka postów wyżej), mój stary jest wpisany w dow. rej. jak pierwszy (ja jako współwłaściciel) pewnie ma to jakieś znaczenie , ale dobrze że ma tyle zniżek (czyli max )
-
- Świeżak
- Kontakt:
pojemność 2600 OC PZU 460zł (na rok) 60 % zniżki Kalisz wiek 31 L
pojemność 1000 OC PZU 240 zł (na rok) 60 % zniżki AC ok 1000 zł 0% zniżek suma ubezpieczenia 13.000 Kalisz wiek 31 L
W Kaliszu PZU ma najniższe stawki na OC i AC ( oba auta były niedawno ubezpieczane więc troszkę się nalatałem zanim znalazłem najtaniej )
pojemność 1000 OC PZU 240 zł (na rok) 60 % zniżki AC ok 1000 zł 0% zniżek suma ubezpieczenia 13.000 Kalisz wiek 31 L
W Kaliszu PZU ma najniższe stawki na OC i AC ( oba auta były niedawno ubezpieczane więc troszkę się nalatałem zanim znalazłem najtaniej )
-
- Swój
- Kontakt:
@ Pedros - i myslisz, ze jak przyjdzie ci w koncu zaplacic za OC to po prostu w TU oplacisz kwote i twoje nowe OC zacznie obowiazywac od danego dnia? Obys sie nie zdziwil.
Link 4 zbiera te dane z jednego zasadniczego powodu - buduje chyba najwieksza w Polsce baze danych dot. pojazdow. A czemu mialby sluzyc ten wywiad przed przedstawieniem oferty? Na pewno nie interesowi (dluzszy czas obslugi klienta, meczenie klienta, wiecej wymaganych stanowisk, wiecej etatow w telemarketingu itd...) chyba, ze jest w tym jakis powod...
Dlatego ja mimo ciekawosci, na ile wyceniliby mi oplaty za OC i AC, nie zadzwonie do nich, gdyz i tak nie skorzystam z oferty a nie obejde etapu podawania wszystkich danych dot. mojej osoby i mojego samochodu.
Swoja droga ciekawe, czy za jakis czas wlasciciele opli nie zaczna dostawac poczta do domu reklam nowego ASO, ktorego to wlasciciel wykupil czesc owej bazy. Przydaloby sie zainteresowac, co Link 4 stwierdza o tej bazie.
Wypowiedzi o nie korzystaniu z jakiegos TU nie slucham juz, gdyz ZAWSZE znajdzie sie ktos, kto mial z dana firma problem. Pomijam Link 4 gdyz w stosunku do tej firmy nie slyszalem jeszcze zadnej pochwaly a mnostwo skarg, ale w stosunku do powyzej zamieszczonej tezie o PZU moge zripostowac, iz samochod, ktory w lutym pogniotlem byl ubezpieczony w PZU i nie bylo najmniejszego problemu z wyplata odszkodowania. Moze jakies szczegoly na temat "zaczynajacych sie problemow w momencie, gdy przychodzi czas na wyplate odszkodowania"?
Nie wiem, czy czesc z was jest swiadoma istnienia na tym forum watku o Link 4. Polecam archwium i zapoznanie sie z nim. Tutaj sznurek do rozmowy mojego znajomego z przedstawicielem Link 4, moze uswiadomi wam, jak Link 4 jest w stanie oferowac ubezp. o tak niskiej sumie skladkowej http://groups.google.pl/groups?q=g:thl6 ... .pl&rnum=1
Link 4 zbiera te dane z jednego zasadniczego powodu - buduje chyba najwieksza w Polsce baze danych dot. pojazdow. A czemu mialby sluzyc ten wywiad przed przedstawieniem oferty? Na pewno nie interesowi (dluzszy czas obslugi klienta, meczenie klienta, wiecej wymaganych stanowisk, wiecej etatow w telemarketingu itd...) chyba, ze jest w tym jakis powod...
Dlatego ja mimo ciekawosci, na ile wyceniliby mi oplaty za OC i AC, nie zadzwonie do nich, gdyz i tak nie skorzystam z oferty a nie obejde etapu podawania wszystkich danych dot. mojej osoby i mojego samochodu.
Swoja droga ciekawe, czy za jakis czas wlasciciele opli nie zaczna dostawac poczta do domu reklam nowego ASO, ktorego to wlasciciel wykupil czesc owej bazy. Przydaloby sie zainteresowac, co Link 4 stwierdza o tej bazie.
Wypowiedzi o nie korzystaniu z jakiegos TU nie slucham juz, gdyz ZAWSZE znajdzie sie ktos, kto mial z dana firma problem. Pomijam Link 4 gdyz w stosunku do tej firmy nie slyszalem jeszcze zadnej pochwaly a mnostwo skarg, ale w stosunku do powyzej zamieszczonej tezie o PZU moge zripostowac, iz samochod, ktory w lutym pogniotlem byl ubezpieczony w PZU i nie bylo najmniejszego problemu z wyplata odszkodowania. Moze jakies szczegoly na temat "zaczynajacych sie problemow w momencie, gdy przychodzi czas na wyplate odszkodowania"?
Nie wiem, czy czesc z was jest swiadoma istnienia na tym forum watku o Link 4. Polecam archwium i zapoznanie sie z nim. Tutaj sznurek do rozmowy mojego znajomego z przedstawicielem Link 4, moze uswiadomi wam, jak Link 4 jest w stanie oferowac ubezp. o tak niskiej sumie skladkowej http://groups.google.pl/groups?q=g:thl6 ... .pl&rnum=1
-
- Weteran
- Kontakt:
Satan: tak jak napisał kristo nie ma znizek 80% strzeliłes wałka i piszesz o duzej ilosci ubezpieczonych rzeczy, a co Ty na to ze moj stary ma ubezpieczne ponad 40 aut firmowych w jednej agancji i max znizki jakie tylko istnieja to 60% nie ma wiekszej znizki
ja za cały zestaw OC AC NW z 60% znizka płace 828 zł
ja za cały zestaw OC AC NW z 60% znizka płace 828 zł