nawiew w Corsie A po lifcie

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Zablokowany
boxer
Nowy
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

nawiew w Corsie A po lifcie

Post autor: boxer »

Czy w corsie A ( po lifcie) przy nawiewach powinien być jakis filtr przeciw syfowy? Auto stoi u blacharza , deska jest kompletnie rozebrana . Niczego takiego nie zauważyłem. Ewentualnie czy mozna zamontować taki filtr i gdzie? Moze przy obudowie wiatraka ( jak zrobic zeby nie zamakał)? Jeszcze jedno: jaki powinien być rozkład nawiwu ciepłego powietrza w Corsie A - z których kratek powinno lecieć ciepłe powietrze? ( pytam dlatego ze np UNO mojej matki ma nawiew na nogi ,szybe , boki i srodek ale ciepłe powietrze leci tylko na nogi i szybe natomiast w Sejku mojego kumpla ciepła wichura jest we wszystkich kratkach i to w strasznej ilości.
PS ( gdyby ktoś miał na zbyciu panel sterowania nawiewami bez gałek i td do CA po lifcie to jestem chetny - moj jest lekko uszkodzony)
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

na twoje pierwsze pytanie ten watek nie odpowiada, za to doskonale wyjasnia watpliwosc numer dwa..

http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=30478
(tak, to watek archiwalny! niezle, nie?)
Obrazek
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

!markos pisze:na twoje pierwsze pytanie ten watek nie odpowiada, za to doskonale wyjasnia watpliwosc numer dwa..

http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=30478
(tak, to watek archiwalny! niezle, nie?)
Heh a ten znowu swoje, moderator bez uprawnien sie znalazl :lol: :lol: :oko:
..::CTM#117::..
kristo
Weteran
Kontakt:

Post autor: kristo »

Zdajecie sobie sprawe co by się z Markosem stało gdyby zamknęli nagle forum??? Straciłby sens zycia.... ot taka moja uszczypliwość :-D :P
Obrazek
kozzi
Weteran
Imię: Marcin

Post autor: kozzi »

kristo pisze:Zdajecie sobie sprawe co by się z Markosem stało gdyby zamknęli nagle forum??? Straciłby sens zycia.... ot taka moja uszczypliwość :-D :P
he he a pomyśl sobie co by się stało z tym forum jakby !MARKOSa "zamkneli" (bez urazy) :grin: :grin: :grin: (istny rozpierdziol :-? )
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Budzio
Swój
Kontakt:

Post autor: Budzio »

kozzi pisze:
kristo pisze:Zdajecie sobie sprawe co by się z Markosem stało gdyby zamknęli nagle forum??? Straciłby sens zycia.... ot taka moja uszczypliwość :-D :P
he he a pomyśl sobie co by się stało z tym forum jakby !MARKOSa "zamkneli" (bez urazy) :grin: :grin: :grin: (istny rozpierdziol :-? )
A co by bylo jak by markos mial w rekach wladze "zamykania" oj biedni nowi :lol:
..::CTM#117::..
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

:)7 na posty kolegi boxera jestem wyczulony. proponuje przejrzec archiwum pod katem jego zapytan, a zrozumiecie dlaczego tak wlasnie jest..
:)7 dostrzegam wiele wazniejszych rzeczy niz to ****** forum (bez obrazy, ale kazde forum w ktoryms momencie glupieje)
:)7 odpowiedzialem rzeczowo na zapytanie boxera, popelnilem jakis blad merytoryczny, czy tez zle sie zachowalem?
:)7 moderatora mam na innym forum, ale od dluzszego czasu tam nie zagladalem.. (jakos tak sie zlozylo, ze skorzystalem z uprawnien tylko raz, kiedy jakis glab napisal, ze kulig z kims sie scigal i dlatego wlasnie zginal na przejezdzie kolejowym. normalnie myslalem, ze sie zagotuje jak to przeczytalem...)
:)7 od momentu otrzymania uprawnien bardzo zmienia sie sposob patrzenia na to, co ludzie pisza na.. hmm.. bardziej poblazliwy. to chyba po to, zeby zaoszczedzic sobie pisania, blokowania, przenoszenia itd :oko:
Obrazek
boxer
Nowy
Kontakt:

Pan madrala zawsze tak somo sie zachowuje- olewam to cieplłym moczem. Zasadnicza czesś pytania dotyczy filtra
Obrazek
boxer
Nowy
Kontakt:

a wystarczylo napisać nogi szyba i boki ciepło a srodek zimno a tak markos nabił sobie kilka nowych odpowiedzi wymadrzył sie i pieprzy ze ktos spamuje

Mądrala nie odzywa sie juz 20 minut - dam glowe ze przeszukuje szukajke zeby znaleźć ten watek i udowodnic mi ze to juz bylo - to jest tak bardzo w jego stylu- szkoda gadać
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

ROTFLMAO!!!! :lol:
boxer pisze:markos nabił sobie kilka nowych odpowiedzi
naliczylem jedna rzeczowa i jedna w odpowiedzi na to, co napisali inni.. to za duzo jak na mnie? sory, wiecej nie bede :placz:
boxer pisze:Mądrala nie odzywa sie juz 20 minut - blah blah blah
zdecydowanie za wysoko sie cenisz moj drogi.. nie sadziles chyba, ze poswiece ci az tyle swojego czasu i uwagi? :grin: :-D :D
Obrazek
Awatar użytkownika
sierak
Weteran
Kontakt:

Post autor: sierak »

Zamykam ...
boxer pisze:Pan madrala zawsze tak somo sie zachowuje- olewam to cieplłym moczem
Licz się ze słowami ... staramy się nie obrażać tu ludzi ... markos dał Ci wszystko podane jak na tacy a ty jeszcze psioczysz na niego :x
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
Zablokowany

Wróć do „Corsa Klub”