nawiew w Corsie A po lifcie
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nawiew w Corsie A po lifcie
Czy w corsie A ( po lifcie) przy nawiewach powinien być jakis filtr przeciw syfowy? Auto stoi u blacharza , deska jest kompletnie rozebrana . Niczego takiego nie zauważyłem. Ewentualnie czy mozna zamontować taki filtr i gdzie? Moze przy obudowie wiatraka ( jak zrobic zeby nie zamakał)? Jeszcze jedno: jaki powinien być rozkład nawiwu ciepłego powietrza w Corsie A - z których kratek powinno lecieć ciepłe powietrze? ( pytam dlatego ze np UNO mojej matki ma nawiew na nogi ,szybe , boki i srodek ale ciepłe powietrze leci tylko na nogi i szybe natomiast w Sejku mojego kumpla ciepła wichura jest we wszystkich kratkach i to w strasznej ilości.
PS ( gdyby ktoś miał na zbyciu panel sterowania nawiewami bez gałek i td do CA po lifcie to jestem chetny - moj jest lekko uszkodzony)
PS ( gdyby ktoś miał na zbyciu panel sterowania nawiewami bez gałek i td do CA po lifcie to jestem chetny - moj jest lekko uszkodzony)
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
na twoje pierwsze pytanie ten watek nie odpowiada, za to doskonale wyjasnia watpliwosc numer dwa..
http://forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=30478
(tak, to watek archiwalny! niezle, nie?)
-
- Swój
- Kontakt:
Heh a ten znowu swoje, moderator bez uprawnien sie znalazl!markos pisze:na twoje pierwsze pytanie ten watek nie odpowiada, za to doskonale wyjasnia watpliwosc numer dwa..
..::CTM#117::..
-
- Weteran
- Imię: Marcin
he he a pomyśl sobie co by się stało z tym forum jakby !MARKOSa "zamkneli" (bez urazy) (istny rozpierdziol )kristo pisze:Zdajecie sobie sprawe co by się z Markosem stało gdyby zamknęli nagle forum??? Straciłby sens zycia.... ot taka moja uszczypliwość
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
- Swój
- Kontakt:
A co by bylo jak by markos mial w rekach wladze "zamykania" oj biedni nowikozzi pisze:he he a pomyśl sobie co by się stało z tym forum jakby !MARKOSa "zamkneli" (bez urazy) (istny rozpierdziol )kristo pisze:Zdajecie sobie sprawe co by się z Markosem stało gdyby zamknęli nagle forum??? Straciłby sens zycia.... ot taka moja uszczypliwość
..::CTM#117::..
- !markos
- M A S T E R
na posty kolegi boxera jestem wyczulony. proponuje przejrzec archiwum pod katem jego zapytan, a zrozumiecie dlaczego tak wlasnie jest..
dostrzegam wiele wazniejszych rzeczy niz to ****** forum (bez obrazy, ale kazde forum w ktoryms momencie glupieje)
odpowiedzialem rzeczowo na zapytanie boxera, popelnilem jakis blad merytoryczny, czy tez zle sie zachowalem?
moderatora mam na innym forum, ale od dluzszego czasu tam nie zagladalem.. (jakos tak sie zlozylo, ze skorzystalem z uprawnien tylko raz, kiedy jakis glab napisal, ze kulig z kims sie scigal i dlatego wlasnie zginal na przejezdzie kolejowym. normalnie myslalem, ze sie zagotuje jak to przeczytalem...)
od momentu otrzymania uprawnien bardzo zmienia sie sposob patrzenia na to, co ludzie pisza na.. hmm.. bardziej poblazliwy. to chyba po to, zeby zaoszczedzic sobie pisania, blokowania, przenoszenia itd
dostrzegam wiele wazniejszych rzeczy niz to ****** forum (bez obrazy, ale kazde forum w ktoryms momencie glupieje)
odpowiedzialem rzeczowo na zapytanie boxera, popelnilem jakis blad merytoryczny, czy tez zle sie zachowalem?
moderatora mam na innym forum, ale od dluzszego czasu tam nie zagladalem.. (jakos tak sie zlozylo, ze skorzystalem z uprawnien tylko raz, kiedy jakis glab napisal, ze kulig z kims sie scigal i dlatego wlasnie zginal na przejezdzie kolejowym. normalnie myslalem, ze sie zagotuje jak to przeczytalem...)
od momentu otrzymania uprawnien bardzo zmienia sie sposob patrzenia na to, co ludzie pisza na.. hmm.. bardziej poblazliwy. to chyba po to, zeby zaoszczedzic sobie pisania, blokowania, przenoszenia itd
-
- Nowy
- Kontakt:
a wystarczylo napisać nogi szyba i boki ciepło a srodek zimno a tak markos nabił sobie kilka nowych odpowiedzi wymadrzył sie i pieprzy ze ktos spamuje
Mądrala nie odzywa sie juz 20 minut - dam glowe ze przeszukuje szukajke zeby znaleźć ten watek i udowodnic mi ze to juz bylo - to jest tak bardzo w jego stylu- szkoda gadać
Mądrala nie odzywa sie juz 20 minut - dam glowe ze przeszukuje szukajke zeby znaleźć ten watek i udowodnic mi ze to juz bylo - to jest tak bardzo w jego stylu- szkoda gadać
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
- !markos
- M A S T E R
ROTFLMAO!!!!
naliczylem jedna rzeczowa i jedna w odpowiedzi na to, co napisali inni.. to za duzo jak na mnie? sory, wiecej nie bedeboxer pisze:markos nabił sobie kilka nowych odpowiedzi
zdecydowanie za wysoko sie cenisz moj drogi.. nie sadziles chyba, ze poswiece ci az tyle swojego czasu i uwagi?boxer pisze:Mądrala nie odzywa sie juz 20 minut - blah blah blah
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Zamykam ...
Licz się ze słowami ... staramy się nie obrażać tu ludzi ... markos dał Ci wszystko podane jak na tacy a ty jeszcze psioczysz na niegoboxer pisze:Pan madrala zawsze tak somo sie zachowuje- olewam to cieplłym moczem
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją