1/4mili..(NAUKA JAZDY)

Rozmowy o Corsie. Tematy zwiazane z Klubem CorsaSport.pl. Dyskusje nie związane z Corsą umieszczamy w Luźnych Rozmowach!
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

:)2 no i wreszcie ktoś pomyslał zamiast bawic sie w kotka i myszke to i wilk syty i owca cała :-D

kuurede aż 4 zwierzęta w jednym poście mi wyszły hihih
Było c14se
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: =JUHol= »

kozzi pisze:
=JUHol= pisze:przynjamniej inne spojrzenie pozniej beda mieli na rasowane auta... :oko:
a teraz mają inne??
no raczej malo przychylni sa do takich ludzi...
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

Staneq pisze:kuurede aż 4 zwierzęta w jednym poście mi wyszły hihih
tylko nie mow, ze to przypadek, bo i tak nie uwierze :lol:
Obrazek
kozzi
Weteran
Imię: Marcin

Post autor: kozzi »

=JUHol= pisze:
kozzi pisze:
=JUHol= pisze:przynjamniej inne spojrzenie pozniej beda mieli na rasowane auta... :oko:
a teraz mają inne??
no raczej malo przychylni sa do takich ludzi...
nie chciałbym tu krakać ale raczej nic sie nie zmieni :( :-? bo to zalezy od człowieka a nie od jego przełożonego :-?
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

kozzi pisze:nie chciałbym tu krakać ale raczej nic sie nie zmieni :( :-? bo to zalezy od człowieka a nie od jego przełożonego :-?
też mi się tak wydaje - może ludzie w Łodzi będą mieli trochę "lżej", i nic poza tym :-? a szkoda...

mimo wszystko pomysł fajny :)
Awatar użytkownika
=JUHol=
Weteran
Kontakt:

Post autor: =JUHol= »

Aro83 pisze:może ludzie w Łodzi będą mieli trochę "lżej", i nic poza tym :-? a szkoda...
o to mi chodzi wlasnie :oko:
Obrazek
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

Post autor: ThomasTsT »

KOZZI a jak wczesniej wspominałem o niekonwencjalnosci łodzkiej policji to zes mnie wysmiał... a tu co?? KOLEJNY PRZYKŁAD:D... :oko: jesli ta cała impreza wypali i to wszystko nie okaze sie jakas lipa to moja Corsa wystartuje :-D ...
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

Post autor: Porszak »

zale z czym wystartuje? masz jakas niespodzianke czy seria jedziesz? :oko:
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
kozzi
Weteran

ThomasTsT pisze:KOZZI a jak wczesniej wspominałem o niekonwencjalnosci łodzkiej policji to zes mnie wysmiał... a tu co?? KOLEJNY PRZYKŁAD:D... :oko: jesli ta cała impreza wypali i to wszystko nie okaze sie jakas lipa to moja Corsa wystartuje :-D ...
tylko do tego trzeba mieć prawko jeszcze :oko: a tak wogóle to ja nikogo nie wyśmiałem napisałem tylko co o tym myślę i tyle
ps: no właśnie jeśli wypali bo trochę już pozna pora na ćwiartke i z tego co wiem to moga startować tylko goście z Łodzi :-? więc chyba coś nie tak
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

Zeby tylko te wyscigi nie okazaly sie przykrywka do blizszego "zapoznania sie" ze scigantami i zabrania paru dowodow.. :-?
A poza tym to tylko chwalic pomysl :D
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

endo pisze:Zeby tylko te wyscigi nie okazaly sie przykrywka do blizszego "zapoznania sie" ze scigantami i zabrania paru dowodow.. :-?
A poza tym to tylko chwalic pomysl :D
nono na końcu prostej będą stać z radarem i wręczać zainteresowanym nagrody :-D :grin: :-P
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

http://www.tkl.pl/index.php?s=newsy&id=1102454630&sid <--tu cus tez wspominaja...

PS;Nie ja bede kierowac...(dlatego napisałem ze to moja corsa startuje a nie ja :-P )
kozzi
Weteran

wszystko fajnie, ale jakiś podział na klasy bedzie? bo jakos nie widze żeby o tym pisali :-? czy to wolna amerykanka??
no i kicha że tylko ludzie z Łodzi mogą startować :(
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

Własnie wrociłem z tego zlotu.... to co ujzałem na miejscu to poprostu SZOK!! kompletny brak organizacji... poczawszy od miejsc parkingowych konczywszy na sektorach dla widzaw...sektory?? co ja pisze niebyło czegos takiego...od pedzoncych aut odgrodzeni bylismy tasma z napisem POLICJA... policja niemogła dac sobie rady z tłumem... KASZANA!! dzieciaki cały czas wybiegały za nia bez wiekszego problemu.. niebyło sprzetu do pomiaru czasu... miezyli chyba STOPERAMI czasy przejazdow... widział ktos wyscigi an 400 na zakrecie?? ja dzis tak:| tor niebył prosty tylko mniej wiecej pod koniec skrecał... niebyło osobnego pasa do powrotu.. aut z konca toru... samochody na pełnym gazie wracały do mety... niebyło tez odpowiednich klas do startow... w pewnym momencie do wyscigu staneła Corsa 1,2 16V z Vectra 2,0 16V turbo.. ale ktos sie pokawował z eto niema szans i w miejsce vectry pojawiła sie 140konna meganka... zawodnicy nieposiadali nawet kaskow... w pewnym momencie zamarłem... ktos krzyknoł hasło zeby niepalic papierosow bo ludzie stali przy cysternie i dystrybutorze paliwa lotniczego... :0 policja niedawała rady... bez problemu mugłbym wystartowac bez prawka.. port lotniczy na ktorym sie to odbywało niebył zamkniety dla samolotow... i w kazdej chwili zawody mogły byc rzerwane by samolot wyladował :0 eh jedyne PLUSY sa takei ze dawali darmowa grochowke i kiełbase.... no i wejscie tez było bezpłatne... i an tym koniec...mam nadzieje ze w przyszlym roku jak ktos bedzie chciał cos takiego organizowac to nie popełni tegorocznych błedow... co do aut było pare fajnych sztuk.... podobał mi sie Maluszek (140KM) ktory mimo ze na starcie zgubił dwa biegi(wyskoczyły)i wygrał z VW Golfem VR6... Tak w skrucie wygladał ten zlot z mojej perspektywy..
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

ejjjj Thomas jeden wielki plus to zielona RX-7 z swoim oryginalnym silnikiem!!!, ktora stanela z jakims audi cabrio, nie wiem jaki silniczek ale strzelam ze conajmniej 2L. na starcie rx-7 miala malo trakcji bo startowala z..... kaluzy wody, ale 2, 3 i reszta biegow to masakra, audi dostalo kilka dlugosci, wygladajac jak w bezruchu, a rx oddalajac sie sprawial wrazenie coraz to mniejszego, boskie auto. najlepsze ze wlasciciel stojac w kolejce nawet nie robil przegazowek i gasil auto kiedy nie posuwal sie do przodu. no i zgasil wszystkich kiedy wystartowal :)23 :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

na kazdym kroku atrakcje :lol: , policja sie popisala, teraz juz kazdy bedzie wiedzial jak wygladaja bezpieczne zawody i jak sie do tego zabrac :lol: :lol: :oko:
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

Co do tego audi to podczas gdy wracełem z ojcem koles cały czas siedział nam na ogonie i wyraznie popedzał... wyprzedził nas lewa strana i portabił ze ojciec za wolno jechał(90km/h)... ojciec sie w qzył i wyrabał go technicznie...(jak wiadomo jezdzac po miescie moc niejest najwazniejsza tylko technika jazdy)... niemogłem wyrobic z miny tego kolesia... :-D
kozzi
Weteran

ThomasTsT pisze:KOZZI a jak wczesniej wspominałem o niekonwencjalnosci łodzkiej policji to zes mnie wysmiał... a tu co?? KOLEJNY PRZYKŁAD:D... :oko: jesli ta cała impreza wypali i to wszystko nie okaze sie jakas lipa to moja Corsa wystartuje :-D ...
i masz teraz tą swoją niekonwencjonalną policje :-? , ale się popisali poprostu kaszana :bardzozly:
i jak zwykle chcieli dobrze, ale im nie wyszło :oko:
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

eee tam ja uwazam ze tragedii nie bylo chociaz bylem tam ze 2 godziny tylko. M&M stal w pierwszym rzedzie przy starcie, a jeszcze nic nie napisal :oko:
Obrazek
el-studento
Nowy
Kontakt:

Post autor: el-studento »

hehe no ta lodz to juz przesadza:) ale pomysl zeczywiscie swietny - pod wrunkiem ze to nie jest przykrywka zeby zmonitorowac wszystkie rasowane auta a potem wiedziec kogo "scigac"
a dowody naperwno polecom....
w sumie to sie wczoraj chyba odbylo - kto ma info z tej imprezki??? moze ktos tam byl???
pozdro
CORSA A RULLES... tylko robic nie ma komu
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

el-studento pisze:hehe no ta lodz to juz przesadza:) ale pomysl zeczywiscie swietny - pod wrunkiem ze to nie jest przykrywka zeby zmonitorowac wszystkie rasowane auta a potem wiedziec kogo "scigac"
w sumie to sie wczoraj chyba odbylo - kto ma info z tej imprezki??? moze ktos tam byl???
pozdro
:)9 :)19 :)23 :lol: sory ale nie moge....
Obrazek
el-studento
Nowy
Kontakt:

no co???
napisac se nie mozna???
Awatar użytkownika
zgubek
Weteran
Kontakt:

Post autor: zgubek »

To ja napisze patentem Markosa :oko:
Porszak pisze:M&M stal w pierwszym rzedzie przy starcie, a jeszcze nic nie napisal :oko:
Po chwili el-studento pisze:bla,bla,bla...kto ma info z tej imprezki??? moze ktos tam byl???
pozdro
Klepac posty, klepac :lol:
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
kozzi
Weteran

Porszak pisze:eee tam ja uwazam ze tragedii nie bylo chociaz bylem tam ze 2 godziny tylko. M&M stal w pierwszym rzedzie przy starcie, a jeszcze nic nie napisal :oko:
no właśnie ciekawe dlaczego M&M jeszcze nic nie napisał :zakrecony:
el-studento pisze:hehe no ta lodz to juz przesadza:) ale pomysl zeczywiscie swietny - pod wrunkiem ze to nie jest przykrywka zeby zmonitorowac wszystkie rasowane auta a potem wiedziec kogo "scigac"
pozdro
:0 :)9 :)18 :)19
ThomasTsT
Nowy
Kontakt:

DOBIC WAS?? hehehe ponoc takie imprezy maja sie odbywac dwa razy do roku!! :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 ... mam nadzieje ze organizacja bedzie sie poprawiac.... :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony: ...
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

Porszak pisze: M&M stal w pierwszym rzedzie przy starcie, a jeszcze nic nie napisal :oko:
czytając opis Thomasa miałem wrażenie, że byliśmy na dwóch innych imprezach :0 normalnie jawił mi się film grozy :)9 samochody pędzące ze straszną prędkością :)5 przeciez sektor dla publiczności był na starcie, dzieci wybiegające na tor :)5 stałem przy samej taśmie i nie widziałem ani jednego dziecka a jak za blisko się przeuneliśmy to miła policjantka prosiła nas żebyśmy się cofneli o 2 metry, wyścigi na zakręcie :)5 tor miał około 380 metrów i kończył się przed łukiem a wizja lądowana samolotów powaliła mnie :grin: Owszem było sporo niedociągnięć w postaci braku specjalistycznego sprzętu pomiarowego, braku podziału na klasy czy braku konferansjera zapowiadającego auta i przedstawiającego modyfikacje jakie zostały w nich poczynione, nie wspominajać już o środkach bezpieczeństwa. Ja osobiście nie spodziewałem się wysokiego poziomu tych zawodów i się nie przeliczyłem. Spotkałem się za to ze znajomymi, pooglądałem fajne furki :) ( Porszak RX7 naprawde dawała rade) i miło spędziłem sobotnie popołudnie.

Ps. Pierwsze miejsce zajeła Z3 MPower
Ps2. to wszystko widziane z mojej perspektywy :-P
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

-=m&m=- pisze: czytając opis Thomasa miałem wrażenie, że byliśmy na dwóch innych imprezach :0
myśle że trzeba powołać komisje śledczą :lol:
Obrazek
el-studento
Nowy
Kontakt:

heh
:oko: :zakrecony: :P :-P :lol: :D :-D :) :grin:
ODPOWIEDZ