Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam corsinke A z 92 z silniczkiem 1.2 i 5 biegowa i ostatnio ciężko zaczęłą mi wcodzić 1 i w szczególności 2 bieg. Pozostałe chodzą bez zarzutu. Czy jest tam jakaś regulacja tego cięgna od biegałki ??
U mnie dokładnie idntycznie i problem coraz bardziej sie nasila!!! Najgorsze jest to ze nigdzie nie moge dokupic tego ustrojstwa ktore trzeba wymienic!!!
@qomo
Ja też chętnie zobacze o co biega bo nie kojarze wczesniejszego tematu
U mnie tylko jak jest zimne auto to z 1ką mam problem.Z tego wnioskuje,że pewnie olej w skrzyni pasowało by zmienić.Ale po przejechaniu około 1,5-2km już wszystko normalnie działa.
no misiek widze ze dopadl cie ten sam problem co mnie kiedys- chyba ci mowilem
a wogle to czego nie ma cie na gg???? przydalo by sie spotkac, i obgadac pare rzeczy
Może ma ktoś cały schemat wodzików począwszy od lewarka zmiany do skrzyni? Albo może jeszcze zaznaczyć na nim co konkretnie trzeba wymienić żeby przywrócić 2 bieg? U mnie problem ten narasta z dnia na dzień...
Też w sumie czasem to miewam i jak jedynka nie chce wejść (ześlizguje się lewarek na 3-kę a zamiast 2-ki wchodzi czwórka) to na luzie odchylam lewarek w prawą stronę (od siebie) i potem zazwyczaj wchodzi elegancko. Pozdrawiam.