... a ja mysle ze czarownik cos fajnego wymysli i nas zaskoczyPorszak pisze:ja w kwestii formalnej
jak bedzie nazywala sie c20rsa, kiedy zespoli sie z LET'em?
c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
-
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
he he no właśniewow pisze:dzieki za info - bledy w linkowaniu poprawione cala galeria w pelni sprawna!
staneq: dzieki za wpis... swoja droga przyjrzyj sie zdjeciom ktore ostanio dodalem i sprawdz spec z 2003 roku - c14se nie musi byc slabe
albo i więcejStaneq pisze:wiem wiem narazie najpierw coś z zew zrobie a poźniej jak będzie kasa to z moich 82KM zaczne droge w kier. 110KM
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Hmm czy ja jestem slepy czy co bo nie widze autka basisty w other projects
ooo teraz jest
P.S Widze ze admin pisze na forum o updatach zanim jeszcze na ftp'a wrzuci
ooo teraz jest
P.S Widze ze admin pisze na forum o updatach zanim jeszcze na ftp'a wrzuci
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@basista
Fotorelacja wypas ... w szoku jestem. Szkoda ze nie pomalowalem komory silnika na bialo ... super by wygladalo ... ale to wkestia gustu. Ogolnie Corsa cud malina ... kolejne cacko z "stajni c20rsa.com"
Fotorelacja wypas ... w szoku jestem. Szkoda ze nie pomalowalem komory silnika na bialo ... super by wygladalo ... ale to wkestia gustu. Ogolnie Corsa cud malina ... kolejne cacko z "stajni c20rsa.com"
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
teraz dopiero widac ile pracy zostało włożone w to autko :0 gartulacje basista za doprowadzenie projektu do końca pomimo nie kupowania kitu
@wow
wydaje mi się, że powtarzają się 2 zdjęcia w ostatniej części galerii basisty (nr 5 i 16)
@wow
wydaje mi się, że powtarzają się 2 zdjęcia w ostatniej części galerii basisty (nr 5 i 16)
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie musze mowic jak milo mi to slyszecsierak pisze:kolejne cacko z "stajni c20rsa.com"
my bad. faktycznie zdjatka sa bardzo podobne... trudno... niech juz tak zostanie... chociaz moze cos podmienie jeszcze bo basista przyslal mi sporo roznych zdjec... to co widac to efekt malego sortowania-=m&m=- pisze:wydaje mi się, że powtarzają się 2 zdjęcia w ostatniej części galerii basisty (nr 5 i 16)
c20rsa, czlowieku meeen!
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
o ty niedobry, nie daje się wszystkich zdjątek cowow pisze: my bad. faktycznie zdjatka sa bardzo podobne... trudno... niech juz tak zostanie... chociaz moze cos podmienie jeszcze bo basista przyslal mi sporo roznych zdjec... to co widac to efekt malego sortowania
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
-
- Weteran
- Imię: Marcin
normalnie siuper ta foto-relacja a fotki ze "story (part 3)" są poprostu wypaśne
uuu.... kozzi w galeri chwały -> yeah!!!! to mi się podoba, bardzo dziękuje za zaproszenie jestem zaszczycony
uuu.... kozzi w galeri chwały -> yeah!!!! to mi się podoba, bardzo dziękuje za zaproszenie jestem zaszczycony
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
troche posortowalem ale to co najwazniejsze zostalo!AdamXXL pisze:o ty niedobry, nie daje się wszystkich zdjątek co
sprawdzajcie stronke - juz niedlugo kolejne nowosci na stronie
jeszcze raz prosze: jesli macie w swoich zbiorach zdjeciowych jakies zdjecia mojego autka prosze podeslijcie je na photos@c20rsa.com.
brakuje mi zdjec z 2002 roku, ale nie tylko... wszelkie modliny mile widziane rowniez
z gory dzieki!
c20rsa, czlowieku meeen!
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
No ladnie chlopaki, cicho cicho i nagle tyle fotek - zajefajnie, teraz galeria nabrala prawidlowego wygladu i jest na co popatrzec
nawet moje okropne foty sie pojawily!
PS. Trzeba teraz zrobic zrzutke dla Markosa na nowa "inspiracje" do pracy zeby z filmami dogonil galerie
nawet moje okropne foty sie pojawily!
PS. Trzeba teraz zrobic zrzutke dla Markosa na nowa "inspiracje" do pracy zeby z filmami dogonil galerie
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
wow niezła aktualizacja :0
nie wiem czy specjalnie ale przy zdjęciu dawcy jest opis astra e, może dac kadet e ?? a tak generalnie to super materiał noi mozna podpatrzec kupe rozwiązań technicznych
nie wiem czy specjalnie ale przy zdjęciu dawcy jest opis astra e, może dac kadet e ?? a tak generalnie to super materiał noi mozna podpatrzec kupe rozwiązań technicznych
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
pisane pod wyspiarzy tam nie było kadettów E tylko astry E-=m&m=- pisze:nie wiem czy specjalnie ale przy zdjęciu dawcy jest opis astra e, może dac kadet e ??
.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
wasze foteczki sa sa... wielkie dzieki! gdyby nie one stracilibysmy kawalek historii c20rsy dlatego wielkie dzieki raz jeszcze!
ciesze sie ze nie ma juz wiecej zaleglosci ze strona - wszystko na biezaco teraz bedziemy robic. klip na koniec sezonu, nowy projekt ktory juz zaczynamy... a w przyszlym tygodniu swiateczny prezent od c20rsa.com dla Was
wszystko juz jest gotowe i kolejna niespodzianka bedzie... tak wiec byl to kawalek ciszy przed burza zagladajcie od czasu do czasu...
ciesze sie ze nie ma juz wiecej zaleglosci ze strona - wszystko na biezaco teraz bedziemy robic. klip na koniec sezonu, nowy projekt ktory juz zaczynamy... a w przyszlym tygodniu swiateczny prezent od c20rsa.com dla Was
wszystko juz jest gotowe i kolejna niespodzianka bedzie... tak wiec byl to kawalek ciszy przed burza zagladajcie od czasu do czasu...
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie no.. nie moglem sie opanowac.. moze i bede troche offtopiczny, ale poprostu nie wytrzymalem, musialem wam to pokazac
i niech NIKT, NIKT nie mowi mi, ze c20rsa.com racing team jest normalny, bo to byloby zajebiste mijanie sie z prawda
oto panie i panowie obraz nocnych tajnych rozmow przeprowadzanych przy uzyciu supersikretc20rsa.com komunikatora, popularnie zwanego gadu-gadu! szalone samochody oraz ich szaleni kierowcy dumaja po nocach jakby tu ulepszyc swoje fury i co z tego wychodzi? ignorancja jednego z rozmowcow poraza, z kolei trzezwosc umyslu i pragmatyczne myslenie drugiego pozwala przypuszczac, ze cos bedzie modyfikowaj w swojej furze!
(ROTFL, ale poplynalem, to chyba ta godzina mi sie udzielila..)
niniejszym pragne ponownie zaprosic wszystkich do odwiedzania naszej strony jak i pozostawiania komentarzy w tym oto watku, lub w ksiedze gosci c20rsa.com
ps.:
i niech NIKT, NIKT nie mowi mi, ze c20rsa.com racing team jest normalny, bo to byloby zajebiste mijanie sie z prawda
oto panie i panowie obraz nocnych tajnych rozmow przeprowadzanych przy uzyciu supersikretc20rsa.com komunikatora, popularnie zwanego gadu-gadu! szalone samochody oraz ich szaleni kierowcy dumaja po nocach jakby tu ulepszyc swoje fury i co z tego wychodzi? ignorancja jednego z rozmowcow poraza, z kolei trzezwosc umyslu i pragmatyczne myslenie drugiego pozwala przypuszczac, ze cos bedzie modyfikowaj w swojej furze!
(ROTFL, ale poplynalem, to chyba ta godzina mi sie udzielila..)
niniejszym pragne ponownie zaprosic wszystkich do odwiedzania naszej strony jak i pozostawiania komentarzy w tym oto watku, lub w ksiedze gosci c20rsa.com
ps.:
wow 6 minut po godzinie 3 w supersikrettajnymc20rsa.com komunikatorze pisze:buhahahahahahahahahahahahahha
2 minuty pozniej pisze:obudze siostre zaraz od smiechu
Ostatnio zmieniony 16 gru 2004, o 03:06 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.