c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
tylko dlatego ze czekam jeszcze na kalendarzyk buehehehehe
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ROTFL
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zapraszam wszystkich do zassania nowego filmiku z dzialu media!
nie jest to moze szczyt moich mozliwosci, szczegolnie, ze film mial powstac na poczatku grudnia i po drodze zdazylem stracic zajawke na ta konkretna forme (zmienilo mi sie po drodze 25 razy), ale jakos udalo mi sie go dokonczyc. milego ogladania!
=========================================
nie jest to moze szczyt moich mozliwosci, szczegolnie, ze film mial powstac na poczatku grudnia i po drodze zdazylem stracic zajawke na ta konkretna forme (zmienilo mi sie po drodze 25 razy), ale jakos udalo mi sie go dokonczyc. milego ogladania!
=========================================
ROTFL!!! powiedzialem dokladnie to samo jak wow pokazal mi ta fotkeendo pisze:
buahahahahaha, czy to jest parodia Twojej koszulki Wowiq?
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Ja wlasnie na dobry poczatek dnia sobie ogladnalem i moge stwierdzic ze film jest naprawde WYJEBANY W KOSMOS i w calosci a nawet bardziej oddaje klimat calej zajawki.
TRZYMAC TAK DALEJ
P.S.GDZIE MOJ KALENDARZ??????????
TRZYMAC TAK DALEJ
P.S.GDZIE MOJ KALENDARZ??????????
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Filmik bardzo fajny .... w klimacie jak zwykle co zawsze mi się podobało. Najfajniesze ujęcia z filmu to rozchachana facjata wowa jak jedzie za pierwszym razem, opis modyfikacji jak C20rsa stoi przy siekierkowskim na dole oraz ujęcia na końcu. Dobra robota ... zarówno operator jak i aktorzy
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
wszyscy mowia o tym filmie a ja juz 3ci raz sie przymierzam do sciagniecia i nie moge sciagnac strasznie mam zamulony net dzis wieczorem. wiec ja sie nie wypowiem... widzialem ze 100 roboczych wersji a ostatecznej jeszcze nie, ale zapowiadalo sie naprawde fajnie
zgubek: to co moze jakas ustawka kalendarzowa, co?
arts: tak... teraz w modlinie bede mial wlasny sprzet
pirat: dziekowka!
zgubek: to co moze jakas ustawka kalendarzowa, co?
arts: tak... teraz w modlinie bede mial wlasny sprzet
pirat: dziekowka!
c20rsa, czlowieku meeen!
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
no to i ja się wypowiem, bo nie zdążyłem jeszcze
uważam że film się zupełnie nie nadaje, jest kiepski, widziałem mase lepszych, beznadziejna muzyka i kiepski montaż - totalna klapa!!!
......
jaja se robie, tak poważnie to zajebiście dobra robota Panie podoba mi się ten opis poszczególnych modów w locie - fajny pomysł
no tylko jak już ktoś wspomniał - szkoda że nie słychać motorka ale i tak jest zajebiście
uważam że film się zupełnie nie nadaje, jest kiepski, widziałem mase lepszych, beznadziejna muzyka i kiepski montaż - totalna klapa!!!
......
jaja se robie, tak poważnie to zajebiście dobra robota Panie podoba mi się ten opis poszczególnych modów w locie - fajny pomysł
no tylko jak już ktoś wspomniał - szkoda że nie słychać motorka ale i tak jest zajebiście
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
no tego wcześniej nie napisałem a Aro mi przyponiał teraz..
Strasznie fajnie te mody Corsy są pokazne naprawde bardzo fajnie..
nie chce słodzić markosowi ale ten fragment klipu jest pomyślany i wykonany super..
Tak trzymać chłopaki niech świat widzi że u nas w Polsce też sie robi coś profesional
Strasznie fajnie te mody Corsy są pokazne naprawde bardzo fajnie..
nie chce słodzić markosowi ale ten fragment klipu jest pomyślany i wykonany super..
Tak trzymać chłopaki niech świat widzi że u nas w Polsce też sie robi coś profesional
Było c14se
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
profi filmy to robia chlopaki z http://www.movie-projects.com i baaaardzo mi do nich daleko
moze kiedys...
moze kiedys...
-
- Swój
- Kontakt:
Podoba mi sie bardzo mysl przewodnia tego filmu - retrospekcja, pokaz licznych czesci, ktore pozniej jednoscia sie staly oraz prezentacja calego samochodu wraz z wyliczeniem modyfikacji. Zabrzmi to moze jak poszukiwanie taniej sensacji, ale naprawde brakuje mi kawalka "hardcore`u" jak mocne depniecie ze slyszalnym dzwiekiem. Chlopaki w http://www.mpwr.prv.pl w filmie z Bentley`em Continental GT (do sciagniecia u nich na stronie) tak zrobili, kiedy samochod osiaga 280 km/h.
Ogolnie brawa za wytrwalosc i wlozona prace, widac, ze bylo troche tego nagrywania
Ogolnie brawa za wytrwalosc i wlozona prace, widac, ze bylo troche tego nagrywania