Bedzie SWAP jest nowy wiatrak c20xe
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- baca358
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Bedzie SWAP jest nowy wiatrak c20xe
Po długich poszukiwaniach w końcu znalazłem na ślasku (RYBNIK) silniczek c20xe ze skrzynia F16, silnik jeździł w astrze GSI, jest z 1993 i ma przejechane 138tys km, czyli jest dobrze. Juz mam kupione ale jesze nie przyjechało z niemcowni POWERCAP mantzela do tego silniczka teraz jeszcze tylko pompa paliwaz jakiejś 16v, heble juz tez mam z kadetta gsi. I po mału trzeba bedzie sie brać do roboty, ale nie wiem czy nie zlece tego dla Basisty ale to jeszcze zobaczymy
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
he? a co planuje satan? swap w corsie c - troche hardcore biorac pod uwage multipleksowana instalacje... chyba ze jakies turbo knuje chlopaczyna.. no co tam?qomo pisze:jak ak dalej pojdzie(jak wyrobie sie ja i Juhol - i moze satan zrobi to co narazie planuje no i wow ) to w modlnie trzeba zrobic dla nas odrebna klase
c20rsa, czlowieku meeen!
- baca358
- Świeżak
Czemu skrzynia F16 ? bo taka gość miał przy tym silniku a że kupowałem cały komplet ze skrzynia kablami całym osprzetem kolektorem,komputerem to i skrzynia jest taka, ale zastanawiam sie czy nie zmienie na F20. A co do kosztów to zapłaciłem za cały komplet 3200zł.
To duzo i nie duzo biorac pod uwage ze dostałem wszystko co potrzebne.
To duzo i nie duzo biorac pod uwage ze dostałem wszystko co potrzebne.
-
- Swój
- Kontakt:
No ładnie ładnie sie robi . oby tak dalej panowie to mi sie zaczyna naprawde podobac.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Swój
yyy jak ktoś jest znudzony tym silnikiem to możemy się dogadać - zamienimy na c12nz i zawsze to bedzie jakieś odejście od rutyny
A tak swoja drogą, to niewyobrażam sobie silnika większego niż 1.6GSI - w takim małym aucie - wrażenia sa z pewnością niezatarte.Jaką to ma przyśpieche do 100??
A tak swoja drogą, to niewyobrażam sobie silnika większego niż 1.6GSI - w takim małym aucie - wrażenia sa z pewnością niezatarte.Jaką to ma przyśpieche do 100??
Corsa A 1.2i 93r.
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Jak spadnie deszczyk to ja już musze uważać na prawą noge na gazie...PETERS pisze: A tak swoja drogą, to niewyobrażam sobie silnika większego niż 1.6GSI - w takim małym aucie - wrażenia sa z pewnością niezatarte.Jaką to ma przyśpieche do 100??
150KM przed przednią szybą w corsie... Ciekawe ile bym tak pojeździł...
Hmmm... A możeby całego kadeta kupić na swap... hmmm...
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39182003
Ostatnio zmieniony 12 sty 2005, o 00:35 przez Hiv, łącznie zmieniany 1 raz.
Może znów corsa...