To jest zajebiste jak i ujecia z wsiadaniem do samochodu, odpalaniem i zmiana biegow!Aro83 pisze: podoba mi się ten opis poszczególnych modów w locie - fajny pomysł
c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nooo... wreszcie obejrzalem
bardzo fajnie... teraz juz wiem ze od tych kolejnych wersji roboczych rozni sie conieco finalna wersja i rzeklbym na korzysc. bardzo fajnie... tak sobie teraz ogladam to czegos mi brakuje, nie to zebym byl nie zadowolony bo i tak jest mistrzostwo ale jednak... brakuje albo tego silnika, albo jakiejs glupiej akcji czegos charakterystycznego, albo poczatek (swoja droga super) ma zbyt wolno zmieniane slajdy... nie wiem sam, ale i tak jest super!!!
opis modow - to ciekawe ale wlasnie o to w tym klipie mialo chodzic, zeby pokazac liste modow przede wszystkim
koniec koncow byla to jednak ostatnia rzecz ktora zostala zrobiona ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
kubelt: moze cos jeszcze zrobimy razem z mpwr - chlopaki sa w koncu z tego samego miasta co ja![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
opis modow - to ciekawe ale wlasnie o to w tym klipie mialo chodzic, zeby pokazac liste modow przede wszystkim
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
kubelt: moze cos jeszcze zrobimy razem z mpwr - chlopaki sa w koncu z tego samego miasta co ja
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Weteran
- Kontakt:
Muszę przyznać Markos że zaraziłeś mnie tworzeniem tych klipów, sam trochę próbuje i wciąga mnie to coraz bardziej. Czekam teraz na ładną pogodę by dokręcić trochę materiału- i złożyć coś o mojej corsie.!markos pisze:profi filmy to robia chlopaki z http://www.movie-projects.com i baaaardzo mi do nich daleko![]()
moze kiedys...
![Very Happy :grin:](./images/smilies/biggrin.gif)
![Obrazek](http://img281.imageshack.us/img281/2240/corsatunedaf5nh17cg.png)
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@kristo
Nie tylko Ciebie zaraził .. ja już swoje pierwsze dzieło zrobiłem tylko mało materiału było i jest bardzo krótki filmik.
Nie tylko Ciebie zaraził .. ja już swoje pierwsze dzieło zrobiłem tylko mało materiału było i jest bardzo krótki filmik.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
sorry wow za ot ale zgadzam sie z tobą pirat ze a-team tez powinini zaczac sie lansowac na forumpirat pisze:wlasnie sciagam!sierak pisze:@kristo
A moze warto by zalozyc nowy temat o projekcie Corsa-A.pl ??
Jeden topic c20rsa team drugi Wasz?
![Cool 8-)](./images/smilies/dirol.gif)
Było c14se
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
mam jakis problem z serwerem. jesli ktos chcialby sciagnac nowsza wersje klipu (dluzsza i troche bogatsza) to nie polecam robic tego teraz - az do wyjasnienia problemu! plik jest na serwerze, ale jest niekompletny i film nie bedzie dzialal!
ps. serwer nie przyjmuje ode mnie nic ponad 76200KB, ktos spotkal sie z czyms takim...? :0
ps. serwer nie przyjmuje ode mnie nic ponad 76200KB, ktos spotkal sie z czyms takim...? :0
![Obrazek](http://i246.photobucket.com/albums/gg84/markos_b18/passengerchecklist-1.gif)
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
noo, w końcu się dossałem do final_wersji ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
filmik jeszcze lepszy od poprzedniego, mistrzowskie są ujęcia na końcu (modelik na desce itp.)
zauważyłem jedną zmianę w porównaniu do pierwszego filmu z c20rsą w roli głównej - driver nauczył się piszczeć na trójce![Tongue :-P](./images/smilies/tongue2.gif)
aha, i jeszcze jedno - nie wiem czy jestem nie na bierząco, ale czemu jest napisane 157ps jak było już 163 ??![No :-?](./images/smilies/nea.gif)
filmik jeszcze lepszy od poprzedniego, mistrzowskie są ujęcia na końcu (modelik na desce itp.)
zauważyłem jedną zmianę w porównaniu do pierwszego filmu z c20rsą w roli głównej - driver nauczył się piszczeć na trójce
![Tongue :-P](./images/smilies/tongue2.gif)
aha, i jeszcze jedno - nie wiem czy jestem nie na bierząco, ale czemu jest napisane 157ps jak było już 163 ??
![No :-?](./images/smilies/nea.gif)
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
markos czlowieku meen... od rana getright mi ciagnie nowa wersje... juz chyba 6ta godzina mija, lol
ale niebawem bede mial i ja...
ale patrzac na pierwszy wersje i tak jestem happy... naprawde reka ladnie prowadzi kamere, coraz lepiej, ujecia sa pomyslowe... nie jest zle... fakt brakuje troche zycia, ale to bardziej moja wina... nie ma ostrej jechanki i nie ma wkretow smiechow, dobrych rozkminek ale to sie zmieni oj na 100% - mam i ja pomyslow sporo, a podpowiedzi innych chlone jak gabka
aro: buhahahahahaha... driver nauczyl sie piszczec na trojce
dobre!
kurcze markos czlowieku meeen publicznie wielkie dzieki - dobra robota, really!!!
no... a w temacie c20rsa nowe rzeczy sie pojawily... dzis dokonalem nowych zakupow... wacham sie jeszcze co prawda czy pokazac je swiatu w trosce o zdrowie psychiczne mojego czlowieka markosa. musze go przygotowac najpierw![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/lol.gif)
ale patrzac na pierwszy wersje i tak jestem happy... naprawde reka ladnie prowadzi kamere, coraz lepiej, ujecia sa pomyslowe... nie jest zle... fakt brakuje troche zycia, ale to bardziej moja wina... nie ma ostrej jechanki i nie ma wkretow smiechow, dobrych rozkminek ale to sie zmieni oj na 100% - mam i ja pomyslow sporo, a podpowiedzi innych chlone jak gabka
aro: buhahahahahaha... driver nauczyl sie piszczec na trojce
![Laughing :lol:](./images/smilies/lol.gif)
kurcze markos czlowieku meeen publicznie wielkie dzieki - dobra robota, really!!!
no... a w temacie c20rsa nowe rzeczy sie pojawily... dzis dokonalem nowych zakupow... wacham sie jeszcze co prawda czy pokazac je swiatu w trosce o zdrowie psychiczne mojego czlowieka markosa. musze go przygotowac najpierw
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
porszak: to sa juz stare zakupy... mam jeszcze nowsze
i to takie z kategorii performance.
a o lekkich rzeczach owszem myslalem... co prawda nie jestem taki wariat na punkcie odchudzania samochodu jak markos ale owszem o lekkiej masce myslalem. tyle, ze jedyna rzecz ktora do siebie dopuszczam to wegiel a ten ostatni jest tak drogi ze pewnie nie zagosci u mnie nigdy
chociaz sa takie ladne maseczki gotowe do corsy w anglii no po prostu nic tylko kupowac ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
a o lekkich rzeczach owszem myslalem... co prawda nie jestem taki wariat na punkcie odchudzania samochodu jak markos ale owszem o lekkiej masce myslalem. tyle, ze jedyna rzecz ktora do siebie dopuszczam to wegiel a ten ostatni jest tak drogi ze pewnie nie zagosci u mnie nigdy
![Sad :(](./images/smilies/sad.gif)
c20rsa, czlowieku meeen!