ja właściwie byłem w Będzinie a do Katowic samych podjechałem dwa razy do akademika. Dzionek był tak zagoniony że nawet nie miałbym czasu.SooorrrrkiiiiKurbat pisze:Krisso @ : ale dałeś dupy.
Byłeś w Katowicach i sie nawet "pokręciłeś" troche, ale żeby PW napisać wcześniej to do głowy nie przyszło, a spota by zrobic mozna było chociaz na chwile żeby rekę podać.... eh
no ja myśle, a co d Bedzina to sam wiesz "ja właściwie byłem w Będzinie " to tak jakbys napisał np. "ja właściwie byłem na Mokotowie a nie w Warszawie"krisso pisze: ja właściwie byłem w Będzinie a do Katowic samych podjechałem dwa razy do akademika. Dzionek był tak zagoniony że nawet nie miałbym czasu.Sooorrrrkiiiipoprawie się następnym razem
czyli wszytsko w normie!markos pisze:a wystarczy uwazniej przegladac c20rsa.comfuel economy: 11.5 liters/100km (city); 8.8 liters/100km (highway@110kmh); 9.5 liters/100km (average)![]()
jak sie go na maxa butuje to pali pewnie ze 13 z kawalkiem
mnie ostatnio spalił 7,5l/100 km ale gazu, fakt że jechałem w trasie maksymalnie 140 km/h i nie przekroczyłem 4 tys obr/min. Test przeprowadzony został w celu sprawdzenia róznicy w spalaniu przy "normalnej " i spokojnej jeździe. Przy "normalnej " wyniki wachają się od 8,5 do 9 litrów gazu na 100 km.!markos pisze:x14xe i 6.2l/100km? chyba, ze jechales ze stala predkoscia 100km/h...
krisso pisze:.............. droge jeden patrol,w okolicach częstochowy,na trasie nic a nic :0
jest zawsze jestkrisso pisze:.............. a w droge powrotną ciemno było więc może nie widziałem,ale błysnęło by mi coś po oczach .Raczej na trasie nie było żadnego takiego sprzętu
dokładnie, a nawet do 50km/h gdzie-niegdziePorszak pisze:fotki strzelaja na skrzyzowaniach przed czesta, tam gdzie sa ograniczenia do 70. na srodku drogi na slupach sa szare skrzynki z takim peryskopem
to zalezy ile przekroczyłes dozwoloną prędkośćkrisso pisze:sie okaze czy przyjdzie mandacik pocztą...ehh,cienko by było ,ile można dostać za takie wykroczenie??