Sprzęgło ciężko chodzi
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Sprzęgło ciężko chodzi
Tak jak w temacie moje sprzęgło dosyć cieżko chodzi...naprawde osoba która siada za kółko i gdzieś jedzie zawsze o tym wspomina co to może być ? Pozdrawiam
Opel Corsa A 1.2 S :::.55 KM.::: ::: 5 DzwiowY LanS edit by pedr0s :::
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
-
- Swój
- Kontakt:
A jakie sa objawy jak cos nie tak z tarcza albo dociskiem ??Hiv pisze:Ja wymieniłem linke bo tak chodzilo ze stara pekła! I co? Niby nic takiego a chodzi teraz jak nowiutkie!
Alejeśli masz cos z tarcza albo dociskiem to nic ci nie pomoze. Choc to raczej inne objawy. Jesli tylko ciezko chodzi to zacznij od linki. Na 90% pomoze!
..::CTM#117::..
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Nic nie smaruj tylko ja WYMIEŃ!!! Niewiele kosztuje bo cos ok 20zl i do tego 5min. ci to zajmie
Troszke ją tu widac. Przerywana zielona kreska i strzalki fioletowe. Nie wiem jaki masz silnik u siebie ale powinno byc w tych okolicach. Przyciagasz lape od sprzegla. Odpinasz linke. Podobnie z drogiej strony od pedalu sprzegla i po sprawie Zakladasz nowa w odwrotnej kolejnosci
Troszke ją tu widac. Przerywana zielona kreska i strzalki fioletowe. Nie wiem jaki masz silnik u siebie ale powinno byc w tych okolicach. Przyciagasz lape od sprzegla. Odpinasz linke. Podobnie z drogiej strony od pedalu sprzegla i po sprawie Zakladasz nowa w odwrotnej kolejnosci
Może znów corsa...
-
- Nowy
- Kontakt:
-
- Nowy
- Kontakt: