c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
normalnie zobowiazuje sie naprawic to! i obiecuje przewiezc wszystkich tych ktorzy kupili kalendarz, lol... duzo wozenia nie bede mialsierak pisze:Nie przypominaj mi lepiej prosze bo ja do tej pory jeszcze nie jechalem z Toba

smt7 z tego wzgledu ze posiada znacznie rozbudowana funkcjonalnosc w stosunku do smt6, m.in. potrafi udawac przeplywomierz - dzieki czemu mozna go wywalic... plus sporo innych rzeczy... a roznica w cenie jest prawie symboliczna.kristo pisze:Czemu na 7 a nie 6??
c20rsa, czlowieku meeen!
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Hehe z Toba pojdzie na jedno piwo, a potem bedzie dlugo chorowal, bo sie zaraziwow pisze:buhahahahaha... my to sie musimy na jakies piwo ustawic bo z rozkminek z Toba tez zawsze jakies optymistyczne mysli plyna i wkretowo sie silnie robi!endo pisze:Napisalbym cos motywujacego, ale coz.. tego Pana trzeba predzej hamowac bo napedzony jest zdrowo!!![]()
![]()
![]()

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
Od razu człowiekowi gorąco cię robi

a ta turbinka wejdzie w kolektor z leta (tam chyba są kkk) czy będzie raczej kolektorek strugany .. jak tak to będę miał dla Ciebie flansze (free)wow pisze:ok! c20rsa 2005 projekt
silnik:
- turbo garrett t28
-
- Swój
- Kontakt:
Jak sobie siedzialem u CHMS jak mi wymieniali chipa to porozmawialismy sobie i w rozmowie wyplynal temat twojej corsy. Nadmienilem, ze byc moze silnik sie "doladuje" ale chyba mi nie dowierzalwow pisze:zmiana garazu... wracam do promotora... popelnili naprawde sporo udanych samochodow, widzialem efekty, widze jak poprawila sie jakosc rozwiazan i elementow i przekonalo mnie to. chojnacki byl troszke zawiedziony, ze nie bedzie n/a ale tylko troszke...

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
no to bij zabij .. ale nikt mi nie weprze, że na ~280 się skończy!markos pisze: @ adam
uchyle tajemnicy: bedzie courtenay sport pod gt28

no może jedno ustawienie do jazdy po bułki zostanie na 280 ale kto go będzie używał ?!

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
dziekuje Adas... wlasnie ze scottym obgadam szczegoly klepania tego ebay'a ktorego mi podalesAdamXXL pisze:a ta turbinka wejdzie w kolektor z leta (tam chyba są kkk) czy będzie raczej kolektorek strugany .. jak tak to będę miał dla Ciebie flansze (free)

hihihihihihi... bo mnie to sie te pomysly zmieniaja z taka mega predkoscia, ze sam nie nadazam dlatego mogl byc troche sceptyczny... ale teraz kiedy zakupy poczynione... nie ma odwrotukubelt pisze:Jak sobie siedzialem u CHMS jak mi wymieniali chipa to porozmawialismy sobie i w rozmowie wyplynal temat twojej corsy. Nadmienilem, ze byc moze silnik sie "doladuje" ale chyba mi nie dowierzal

sam juz nie mowie ze na 280 sie skonczy... w 2006 wystarczy moje turbo zmienic na sportowa wersje t28 i droga otwarta... a caly setup jest budowany z marginesem wiec beda mozliwosci, oj beda...AdamXXL pisze:no to bij zabij .. ale nikt mi nie weprze, że na ~280 się skończy
no może jedno ustawienie do jazdy po bułki zostanie na 280 ale kto go będzie używał ?!
c20rsa, czlowieku meeen!
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Zarazony to ja jestem od dawna przez tych "nosicieli" tylko po okresach stabilizacji psychicznej kiedy wydaje mi sie, ze zaczynam patrzec na swiat prawie normalnie oni pojawiaja sie znowu i choroba wraca atakujac jeszcze zacieklejpirat pisze:Hehe z Toba pojdzie na jedno piwo, a potem bedzie dlugo chorowal, bo sie zarazi

No niestety, zawsze mnie tak pozytywnie nakrecicie, ze to proste i wogole, ze nie moge sie oprzec i zaczynam dumac!markos pisze:endo to jest biedny, za kazdym razem jak z nami sie widzi to potem cierpi i cos by modyfikowal![]()

no Panowie, ja jade, a kalendarz tez mega fajna pamiatka (jeszcze nie ma literki tcrazy wow pisze:i obiecuje przewiezc wszystkich tych ktorzy kupili kalendarz

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
Piknie Panie, Piknie

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
u mnie też "wystąpił błąd na stronie" 
edit: stronka już śmiga...no no no już sie sesje zdięciowe zaczynają

edit: stronka już śmiga...no no no już sie sesje zdięciowe zaczynają
Ostatnio zmieniony 24 sty 2005, o 21:27 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Strona hula tylko jakos b.powoli (widac statystyki ogladalnosci rosna
), ale juz widze, ze nieuchronny moment nadszedl, lans beybe lans!
. Mam tylko nadzieje, ze te ciemne wnetrza i czarny lakier nie przycmia za bardzo zdjec naszej gwiazdy
. No i fajowe zabawki sie pojawily - nowe czesci sa pikne, narazie moga robic za lustro 

- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
WOW!!

Wow!! to jest mod ktory najbardziej mi sie podoba
. jak to przeczytalem to dopiero po chwili zwinalem szczeke i postanowilem pogratulowac tego moda tutaj. best news ever 

Wow!! to jest mod ktory najbardziej mi sie podoba

Ostatnio zmieniony 24 sty 2005, o 20:30 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
No niezły update ... fajnie się świeci
No i wreszcie jakiś lansik ... długo na to czekałem ... informuj kiedy już można gazetkę kupować.

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
z top gearem moze sie rozpedziles, ale tvn jest juz bardziej realny (swoja droga ciekawe czy uda sie ich zainteresowac..). w planach jest tez cos, o czym narazie cicho-sza, ale jesli uda sie to zrealizowac (narazie nie mamy jeszcze pomyslu jak to zrobic), to napewno wam sie spodobaAro83 pisze:teraz już pozostał "Czas tuningu" a potem to już chyba tylko "Top Gear"

@ porszak
mod z ta wkladeczka w galke fajny, prawda?

oryginalna, oplowska, z calibry

f28 przy tatkiej mocy i momencie byla koniecznoscia! f20 posypalaby sie tak samo jak u rena

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Rewelacja! Fajne zabawki fajne!!
No i sesja bedzie cacy. Wow chyba wyjechal z tej myjki na poziomie ryby prosto, zeby sie fura nie pobrudzila
Szkoda, ze w takiej ciemni, no ale moze fachowiec od fotek potrafi to ladnie wykorzystac...
a dekielek z 6 biegami potwierdza tylko pelen profesjonalizm w najdrobniejszym szczegole! Szacuneczek dla Was chlopaki!
a na stronce jest chyba napisane ze c20rsa w ATŚ bedzie w numerze marcowym, czy sie myle?
No i sesja bedzie cacy. Wow chyba wyjechal z tej myjki na poziomie ryby prosto, zeby sie fura nie pobrudzila

Szkoda, ze w takiej ciemni, no ale moze fachowiec od fotek potrafi to ladnie wykorzystac...
a dekielek z 6 biegami potwierdza tylko pelen profesjonalizm w najdrobniejszym szczegole! Szacuneczek dla Was chlopaki!
a na stronce jest chyba napisane ze c20rsa w ATŚ bedzie w numerze marcowym, czy sie myle?
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
kurcze juz nie pierwsze glosy slysze ze stronka zaczela wolniej chodzic
musze sie tym zajac...
byl Endrju i mial niezly aparat - mimo czarnych wnetrz potrafil wydobyc bardzo fajne ujecia i bardzo fajne fotki... strach pomyslec jakie niesamowite mogly byc na zewnatrz, w dzien i na miejscowce ktora wybralem na sesje... po prostu mistrzowskie bylyby... mam juz kilka ale nie moge ich pokazac zanim sie ukaza w gazecie. sa niezle
porszak: hehehehe... bardzo sie ciesze, ze sie podoba... jutro powinny na strone juz trafic takze zdjecia skrzyni
zeby nie bylo ze to jakis fake mod dla riceboy'a...
c20rsa wyjdzie w marcowym wydaniu czyli numer pojawi sie pod koniec lutego w kioskach - zapraszam do lektury
tekst tez jest sympatyczny!!!
pirat: lol! no niestety... fotki przy myjni bo jadac zaledwie kilka metrow - na najwyzszy poziom gdzie robilismy kiedys zdjecia juz pobrudzilem samochod lol... poza tym taka sniezyca byla ze uuuch!

byl Endrju i mial niezly aparat - mimo czarnych wnetrz potrafil wydobyc bardzo fajne ujecia i bardzo fajne fotki... strach pomyslec jakie niesamowite mogly byc na zewnatrz, w dzien i na miejscowce ktora wybralem na sesje... po prostu mistrzowskie bylyby... mam juz kilka ale nie moge ich pokazac zanim sie ukaza w gazecie. sa niezle

porszak: hehehehe... bardzo sie ciesze, ze sie podoba... jutro powinny na strone juz trafic takze zdjecia skrzyni

c20rsa wyjdzie w marcowym wydaniu czyli numer pojawi sie pod koniec lutego w kioskach - zapraszam do lektury

pirat: lol! no niestety... fotki przy myjni bo jadac zaledwie kilka metrow - na najwyzszy poziom gdzie robilismy kiedys zdjecia juz pobrudzilem samochod lol... poza tym taka sniezyca byla ze uuuch!
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
no to zeby dac biednemu endo do myslenia:endo pisze:No niestety, zawsze mnie tak pozytywnie nakrecicie, ze to proste i wogole, ze nie moge sie oprzec i zaczynam dumac
1. jedno zdjecie:

2. jeden link: http://www.hillsonestop.co.uk/cart/custom.asp
a dla ochlodzenia - czytalem relacje z wkladania c20let do corsy c - silnik wlozony w 3 dni, a potem 6 miesiecy zabawy z elektronika

c20rsa, czlowieku meeen!