ma kilka trybow pracy..
http://www.autogielda.com.pl/?modul=baz ... Submit.y=0kozak_lublin pisze:CLIO jest od znajomego , stoi w komiesie w Lublinie , jak nei wierzycie t zobaczcie w necie Glaby... i nie mowcie mi ze corsa 150 KM zrobi clio 190 bo sie osmieszacie , po drugie do clio doalczony jest zestaw V6
głąby ??kozak_lublin pisze:CLIO jest od znajomego , stoi w komiesie w Lublinie , jak nei wierzycie t zobaczcie w necie Glaby... i nie mowcie mi ze corsa 150 KM zrobi clio 190 bo sie osmieszacie , po drugie do clio doalczony jest zestaw V6
nie wiem co to jest ten zestaw V6 ale wiem jednokozak_lublin pisze:CLIO jest od znajomego , stoi w komiesie w Lublinie , jak nei wierzycie t zobaczcie w necie Glaby... i nie mowcie mi ze corsa 150 KM zrobi clio 190 bo sie osmieszacie , po drugie do clio doalczony jest zestaw V6
do usług jaki tylko chceciearts pisze:proponuje ignorowac tego pana .... a najlepiej zablokowac go![]()
a alkomacik to moze kozzi podzuci
sorry poniosło mnieczester 1 pisze:nie tak tylko tak jak markos pisał idź stądkozzi pisze:nieno gościu spadaj prosze!!!
kurwa znowu sie haham
to podjeć do pierwszego lepszego patrolu ruchu drogowego i po sprawiearts pisze:ja z checia zmiezyl bym sobie wydech w czasie Miedzianki tym alkomatem zeby nie byc kiedys nieprzyjemnie zaskoczonym
No a drugie tyle daje nalepka Pjonier na szybie i chromowane wycieraczkiPorszak pisze:ejjj chopaki, nic a nic sie nie znata na samochodach. Przeciez pakiet Fał6 to daje ze 30KM wincyj. takze nie znata sie i tyle![]()
![]()
to trzeba było kupić z 8 i naklejicHiv pisze:O kurcze! A ja takie wczoraj po 5 PLN widzialem :0Budzio pisze: No a dtugie tyle daje nalepka Pjonier na szybie i chromowane wycieraczki![]()
Mogles poprosic o uzywanynie prawda mnie pożałowali ustnika