Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Tak jak w temacie ?? od czego sie wzieły ?? jestem ciekaw bo nicków tu naprawde jest troche i 1 rózni sie od 2 . To moze ja zaczne wiec moj nick pedr0s (czyt: pedros) wzioł sie od nazwiska mówią tak na mnie w szkole bo mam na nazwisko Pendrak ) hiehie wiec pedros Pozdrawiam
Opel Corsa A 1.2 S :::.55 KM.::: ::: 5 DzwiowY LanS edit by pedr0s :::
I co z tego że mały, skoro może dostarczyć nam naprawdę sporo radości!
no moja ksywka to też od nazwiska a ostania literka "q" wziela sie stad ze nie moglem nigdzie meila zalozyc Stanek bo juz bylo zajete... wiec tak oto powstal Staneq ot to cala moja historia
Ostatnio zmieniony 29 sty 2005, o 09:42 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Mojej raczej nie trzeba chyba tlumaczyc ? Kiedys, kiedys, z 6-7 lat temu jak raczkowalem w necie chcialem sobie wymyslic xywke na chaty internetowe, ale zeby byla jakos zwiazana z imieniem i tak od Jakub powstal "zangloszczony" YAQB
mnie nigdy nikt nie potrafił przezwać lub się ksywki nie trzymały, a że mam na imie jak mam .. i niski nie jestem .. i wszystkie (adam,adamm,itd) były zajęte gdy chciałem założyć maila (wieki temu, a nadal używam swoją pierwszą skrzynkę) zostało adamxxl w skrócie adam a i tak większość mówi mi adaś
moje od nazwiska... z tym ze jest H a nie CH bo kiedyś gralem duzo w Quake2 i potrzebowalem nieparzysta ilosc literek dla dwukolorowego nicka (ale zenada - tak se mysle teraz) i tak juz zostalo... btw nie mam zadnych problemow ze skrzynkami nickami itp. a jak cos zajete to na 99% bylem to ja
hej. za czasow podstawowki i sredniej mialem ksywke Lobej (od nazwiska), ewentualnie mlody Lobej dzieki mojemu starszemu bratu teraz jestem gesio (poniekad od imienia), ksywka do maila, chata, CTM, gg i innych
Thomas-- wzieło sie poniekat od imienia Tomek.. ale przedewszystkim gdy jezdziłem kiedys na deskorolce moim ulubinym skejterem był J.THOMAS ze stanow i tak juz zostało..TsT(tajemnicze 3 literki) za czasow gdy chodziłem do podstawowki i zaczołem przygode z tuningiem koledzy zaczeli sie podsmiewac ze mam firme tuningowa z ojcem.. TATA SYN TUNING jakos sie tak przyjeło i zosło ..tak powstał nick ThomasTsT...
PS.Fajny topic
@HIV nie obraz sie ale jakos twoj nick kojazy mi sie z pewna choroba Miałem nadzieje ze niemasz z nia nic wspolnego
w sumie nick był wyjaśniony w moim pierwszym poście na forum ale woli przypomnienia m&m to skrót od mike i marti bądź też Michał i Marta, czyli głównych uzytkownikow auta
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert