Do Flippera i nie Tylko
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
no i dupa: rozporoki nie kupilem - omp nie pasuje do mnie. cos inaczej sa otwory nawiercone a i ksztal taki, ze opiera sie o pokrywe silnika :smutek: moze sparco zafuka...
ren: juz wiem dlaczego nie widziales vemapolu... bo one jest przy drodze do nowego dworu, a do legionowa to sie chyba skreca wczesniej w prawo.
swoja droga jeszcze jedno: widzialem dzis biale combo, patrze a na drzwiach napis REN :uśmiech:
ren: juz wiem dlaczego nie widziales vemapolu... bo one jest przy drodze do nowego dworu, a do legionowa to sie chyba skreca wczesniej w prawo.
swoja droga jeszcze jedno: widzialem dzis biale combo, patrze a na drzwiach napis REN :uśmiech:
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Weteran
- Kontakt:
> rozporoki nie kupilem - omp nie pasuje do mnie

> juz wiem dlaczego nie widziales vemapolu
zgadza sie, do legionowa skreca sie w prawo
> swoja droga jeszcze jedno: widzialem dzis biale combo
moje jest bez napisow :uśmiech: no i ja jezdze po hurtowniach ze sprzetem komputerowym
> smieszny zbieg okolicznosci???
zajebisty :uśmiech:
swoja droga dzis odebralem zawieszenie, zalozylem i jest tylko 20mm a mialo byc 40mm :uśmiech: no i da sie zalozyc dystanse co przy 40mm w dol nie bylo by mozliwe, cos wiecej bede mogl powiedziec jak sobie troche pojezdze bo jak narazie mam je od 20 min :uśmiech:

> juz wiem dlaczego nie widziales vemapolu
zgadza sie, do legionowa skreca sie w prawo
> swoja droga jeszcze jedno: widzialem dzis biale combo
moje jest bez napisow :uśmiech: no i ja jezdze po hurtowniach ze sprzetem komputerowym
> smieszny zbieg okolicznosci???
zajebisty :uśmiech:
swoja droga dzis odebralem zawieszenie, zalozylem i jest tylko 20mm a mialo byc 40mm :uśmiech: no i da sie zalozyc dystanse co przy 40mm w dol nie bylo by mozliwe, cos wiecej bede mogl powiedziec jak sobie troche pojezdze bo jak narazie mam je od 20 min :uśmiech:
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
a wiec teraz masz twarde amorki i progresywne sztywne sprezyny i... nie trzesie Ci sie samochodzik niemilosiernie i nie traca kolka przyczepnosci na warszawskich dziurach? a szybko przemierzales ulice z dziurkami??? no i czy wczesniej bujalo Ci sie autko, uciekalo Ci czasem?
widze, ze nie moge spokojnie zapomniec o sprezynach tylko beda chodzic mi glowie jeszcze dluuugo :uśmiech:
widze, ze nie moge spokojnie zapomniec o sprezynach tylko beda chodzic mi glowie jeszcze dluuugo :uśmiech:
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Weteran
- Kontakt:
> i... nie trzesie Ci sie samochodzik niemilosiernie i nie traca kolka
> przyczepnosci na warszawskich dziurach?
teraz jest tak jak powinno byc, zawieszenie jest twardsze ale szkliwo na zebach nie peka, full kontakt z nawierzchnia, kolka mi sie odrywaly jak mialem poprzednie
> a szybko przemierzales ulice z dziurkami???
tyle co zwykle, ponizej 100 nie schodzilem :uśmiech: ale naprawde czuc roznice :uśmiech:
> no i czy wczesniej bujalo Ci sie autko, uciekalo Ci czasem?
wczesniej na dziurach bujalo i czasami ciezko bylo zapanowac nad samochodem, teraz jest git
> przyczepnosci na warszawskich dziurach?
teraz jest tak jak powinno byc, zawieszenie jest twardsze ale szkliwo na zebach nie peka, full kontakt z nawierzchnia, kolka mi sie odrywaly jak mialem poprzednie
> a szybko przemierzales ulice z dziurkami???
tyle co zwykle, ponizej 100 nie schodzilem :uśmiech: ale naprawde czuc roznice :uśmiech:
> no i czy wczesniej bujalo Ci sie autko, uciekalo Ci czasem?
wczesniej na dziurach bujalo i czasami ciezko bylo zapanowac nad samochodem, teraz jest git