Chce kupić corse A
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Chce kupić corse A
Prosze o porade w Srode jade kupic korse oczywiscie jak bedzie ok na co mam zwrócic uwage przed zakupem corsa a 1.2 1993r 

- Sznaps
- Nowy
Blacharka nadkola i drzwi, a z resztą tj silniczek, zawiecha najlepiej pojechać do jakiegoś mechaniora na oględziny.
No bubbles no beer
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Blacha jesli nie byla nigdy robiona bedzie na pewno kiepska. To normalka. Spojrz na podluznice pod spodem. Czy czasami ktoras nie jest krzywa. Przy laczeniu z podwoziem, zaraz za przednim zdezakiem znajdzesz te miejsca. Zobacz na gumki czy sa z obu stron takie same. Jesli ktoras jest za mocno scisnieta moze to oznaczac duzego dzwona
MOzesz sie przejechac za nia innym autem i obserwowac czy nie robi czterech sladow.

Może znów corsa...
-
- Świeżak
- Kontakt:
niemogłem sie doczekac
i dzis ja obejrzałem w srode jazda probna hm blacha wyglada na git lekkie slady rdzy na nadkolach tylnich nie jest krzywa na moje oko byla sciagnieta 8 michow temu z niemiec przebieg 130 tys wyglada jak na ten rok super az za dobrze zobacze jak sie przejade o czesci sie nie martwie mam dojscie do tanich czesci dzieki za wszystko odezwe sie pewnie we srode po ogledzinach dokładnych

-
- Weteran
- Kontakt:
czesć, ja tez mam zagazowana Corsiawe tylko, że C.SOCHAN pisze:zapomniałem dodac jest na gazie czy to wpływa na żywotnośc silniczka mojej przyszłej:)
Na gazie jeżdzi nawet lepiej niż na benzynie. Zajrzyj też do topicu "potrzebuje szybki info o LPG" w technicznym. Może te informacje ci sie przydadzą.
Czołem.