http://um.warszawa.pl/v_syrenka/virtual ... a_2005.htm
hehehehehe...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- YAQB
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
http://www.archiwizator.info
Polecam. Strona z zachowanymi aukcjami allegro, ktore zostaly z roznych powodow usuniete. Niektore sa KOSSSMOSSS

Polecam. Strona z zachowanymi aukcjami allegro, ktore zostaly z roznych powodow usuniete. Niektore sa KOSSSMOSSS
CTM #204
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Słowa BARDZO TRUDNE do wymówienia po spożyciu:
> 1. Wyindywidualizowany entuzjasta
> 2. W czasie suszy szosa sucha
> 3. Lojalna Jola
>
>
> Słowa ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE do wymówienia po spożyciu:
> 1. Nie, dzięki chłopaki, mi już nie polewajcie...
> 2. Nie, nie namawiajcie mnie, nie będę śpiewał...
> 3. Przykro mi piękna nieznajoma, ale nie mam ochoty na seks....
> 1. Wyindywidualizowany entuzjasta
> 2. W czasie suszy szosa sucha
> 3. Lojalna Jola
>
>
> Słowa ABSOLUTNIE NIEMOŻLIWE do wymówienia po spożyciu:
> 1. Nie, dzięki chłopaki, mi już nie polewajcie...
> 2. Nie, nie namawiajcie mnie, nie będę śpiewał...
> 3. Przykro mi piękna nieznajoma, ale nie mam ochoty na seks....
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
wogole ten serwer już mnie wqurwia od pewnego czasuStaneq pisze:
a najbardzie dostaje histerii jak pisze jakis tekst z 10min. naciskam wyślij i tu nagle jakiś babol
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
Budzio
- Swój
- Kontakt:
Jak by nie bylo, bylo bardzo milo....zgubek pisze:http://strony.aster.pl/amanek/yo.wmv
Megalol dla teog pana.
..::CTM#117::..
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
nudzilem sie i przegladalem allegro wrzucam skopiowny tekst gdyz aukcje sie konczyly i bez sesny bylo wrzucac linki:
oto 1 aukcja-
Witam! Posiadam w ciągłej sprzedaży nagrobki granitowe wykonane z kamieni z całego świata!!! Nagrobki montuje w całym kraju! Posiadam 11 punktów sprzedaży w Poznaniu, Kaliszu, Krotoszynie, Ostrowie wlkp, Tarnowskich Górach, Pleszewie, Koninie, Śremie. Ceny zaczynają się już od 1600 zł jest to cena z piaskowanym napisem na ściance, wazonem, montażem na cmentarzu. Zapraszamy do naszych punktów sprzedaży!! Dla zainteresowanych podam dokładny adres poszczególnego punktu sprzedaży. Sprawdź inne moję aukcje kontakt 509 475 139 lub k_kordian@interia.pl Pozdrawiam
posluchalem i sprawdzilem inne aukcje tego uzytkownika
Witam! Mam do sprzedania wałki granitowe.Zastosowanie np. krawężnik, posadzka, obkładanie ścian murowanie murków czy wykładanie chodników. W sprzedaży mam nieograniczoną ilość wałków!!! Cena za szt 2zł. Posiadam własny transport. Sprawdź inne moje aukcje!!!!!
Pan ma jeszcze w ofercie schody jakby ktos szukal
oto inna aukcja-Przedmiotem aukcji jest skarpetka. Najnowszy model firmy kiepski i syn. Nosilem ja caly dzien, troche smierdzi ale jeszcze nie jest sztywna. Odbior osobisty na urszulinie kolo zowina.
opis innej aukcji-Urządzenie z wałkiem giętkim, kontakt 607917644 lub na maila
kolejna-tytul Gdybym wiedział co to ???? (numer 46420378)
opis Patrz na zdjęcia - może wiesz co to jest i jest ci to potrzebne?. Napis na tym "sel 02"
oto 1 aukcja-
Witam! Posiadam w ciągłej sprzedaży nagrobki granitowe wykonane z kamieni z całego świata!!! Nagrobki montuje w całym kraju! Posiadam 11 punktów sprzedaży w Poznaniu, Kaliszu, Krotoszynie, Ostrowie wlkp, Tarnowskich Górach, Pleszewie, Koninie, Śremie. Ceny zaczynają się już od 1600 zł jest to cena z piaskowanym napisem na ściance, wazonem, montażem na cmentarzu. Zapraszamy do naszych punktów sprzedaży!! Dla zainteresowanych podam dokładny adres poszczególnego punktu sprzedaży. Sprawdź inne moję aukcje kontakt 509 475 139 lub k_kordian@interia.pl Pozdrawiam
posluchalem i sprawdzilem inne aukcje tego uzytkownika
Witam! Mam do sprzedania wałki granitowe.Zastosowanie np. krawężnik, posadzka, obkładanie ścian murowanie murków czy wykładanie chodników. W sprzedaży mam nieograniczoną ilość wałków!!! Cena za szt 2zł. Posiadam własny transport. Sprawdź inne moje aukcje!!!!!
Pan ma jeszcze w ofercie schody jakby ktos szukal
oto inna aukcja-Przedmiotem aukcji jest skarpetka. Najnowszy model firmy kiepski i syn. Nosilem ja caly dzien, troche smierdzi ale jeszcze nie jest sztywna. Odbior osobisty na urszulinie kolo zowina.
opis innej aukcji-Urządzenie z wałkiem giętkim, kontakt 607917644 lub na maila
kolejna-tytul Gdybym wiedział co to ???? (numer 46420378)
opis Patrz na zdjęcia - może wiesz co to jest i jest ci to potrzebne?. Napis na tym "sel 02"
tja nastał czas spokojnego kombi...