Spokojnie - wszystko sie zmiesci na NTI. Nie bedzie tragicznie, a czas pokaze co z tego wyjdzie.
Wybaczcie na razie, ale mieszkam na zadupiu i wgranie 100MB na laczu 33.600 to koszmar, a nie ma innej mozliwosci (kafejki nie wiele szybsze lacze tutaj maja

)
Zeby tylko to bylo problemem to by bylo ok. Teraz mam bardzo duze problemy prywatne i mam nadzieje, ze uda mi sie je szybko doprowadzic do ladu. Problemy to ostatnio jedyne wydarzenia w moim zyciu. Z kazdej strony nowe i dlatego narazie jestem troche wylaczony, ale jestem z wami i jak tylko troche mi sie polepszy - wszystko wroci do normy.
Dla niewtajemniczonych i tych ktorzy maja obawy chce napisac jedno - wiele sie dzialo, duzo juz strona przeszla problemow, ale dalej istnieje i dalej bedzie istniec !!! Nic sie nie koczy - to tylko chwilowe (dluzsze czy krotsze) przestoje w rozwoju. Istniejemy i bedziemy sie rozwijac. O tym moge was zapewnic.
Pozdrawiam wszystkich i jak tylko bede mi sie wyjasnia sprawy wroce do was - poznacie ten moment napewno
Strone wpakuje jak tylko zgram na cd i z ktorejs z kafejki wgram na serwer.