DANGER: Spoty w 100licy
- YAQB
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
To ja wogole propnuje tym ktorzy beda "pilotowani" (moze ja tez) - zeby nie krecic sie po Auchan i takich tam to moze sie umowcie ZA Auchan jadac w strone Legionowa - jak sie podjedzie pod gorke to jest zatoczka autobusowa - dokladnie na wysokosci tej zatoki przy Elektrocieplowni (czy to to tam jest) - w sumie jakies 200m za auchan
CTM #204
- YAQB
- Weteran
- Kontakt:
Ale jak ktos jedie z mostu Grota-Roweckiego to akurat bedzie mial wszystkich "pod spodem" dlatego proponuje to moje rozwiazanie.krisso pisze:Tzn,wydaje mi sie ze lepiej bedzie normalnie na tym parkingu blizej przystanku autobusowego,tak jakbys chcial od tylu na przystanek wjechac.Wtedy bedzie widac samochody jadac modlinska. How about that...?
CTM #204
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
myslalem, ze chodzi o inny, satan napisal o parkingu "za fso".. za fso to sie jeszcze kawal drogi jedzie do oszolomaAro83 pisze:na parking przy Auchan można zjechać z każdej strony, także z mostu Grota, ale jak se tam chcecie...
w takim razie wszystko jedno, moze byc i oszolom/lerua
to ile luda wpada?
satan
aro
pirat
markos
yaqb
krisso
dmk
endo
kogos przeoczylem? normalnie jakby sie nam z tego tradycja zrobila to mogloby byc calkiem nienajgorzej

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@markos
Nie wiedziałem że kredyty rozdajesz bez żyrantów . Mój silnik niedługo przyjeżdza więc może i ja się załapie na jakąs promocje wiosenną u Ciebie

Nie wiedziałem że kredyty rozdajesz bez żyrantów . Mój silnik niedługo przyjeżdza więc może i ja się załapie na jakąs promocje wiosenną u Ciebie
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją