jakie springi do Corsy A?
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
czy astronomiczna.. ja powiedzialbym raczej, ze cokolwiek niska jak za markowy zestaw zawieszenia, co do ktorego mozesz miec 100% pewnosc, ze zadziala i ze nie posypie sie w ciagu roku.. chocby dlatego, ze masz z tego co wiem 2 lata gwarancji
ps. to jest taka cena jak za b8 od mts'a z dokupionymi jakimis sprezynami. tyle, ze tu jedno wspolgra z drugim, a dodatkowo masz regulacje twardosci, ktora - mozecie wierzyc lub nie - naprawde sie przydaje

ps. to jest taka cena jak za b8 od mts'a z dokupionymi jakimis sprezynami. tyle, ze tu jedno wspolgra z drugim, a dodatkowo masz regulacje twardosci, ktora - mozecie wierzyc lub nie - naprawde sie przydaje

- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 0
chodziło mi o to że "dla mnie" astronomiczna, bo niestety nie pracuje i siedzę jeszcze starszym na głowie, więc moje oszczędności to tyle co pojeżdże do szkoły autobusem na gape
ale co tam się będę rozwodził 
ze wszystkich możliwości kit Koni to chyba optymalne rozwiązanie, chyba Ty Markos mówiłeś że springi Eibacha są jedne z lepszych na rynku, do tego krótkie b8 i też powinno banglać, ale chyba jednak kit to kit

ze wszystkich możliwości kit Koni to chyba optymalne rozwiązanie, chyba Ty Markos mówiłeś że springi Eibacha są jedne z lepszych na rynku, do tego krótkie b8 i też powinno banglać, ale chyba jednak kit to kit
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
malo uwaznie czytales.
pisalem o tym, ze podzial corsa a/b, tigra jest zalezny od producenta zawieszenia. widocznie koni ma takie rozroznienie i nie poleca zestawow z corsy b do corsy a. proste.
kit mozna normalnie kupic w fosabie w cenie, o ktorej pisal aro, czyli ~2300pln do corsy c. cena do b jest podobna, do a nie produkuja.
to co.. jednak wszystko napisalismy, nie?
pisalem o tym, ze podzial corsa a/b, tigra jest zalezny od producenta zawieszenia. widocznie koni ma takie rozroznienie i nie poleca zestawow z corsy b do corsy a. proste.
kit mozna normalnie kupic w fosabie w cenie, o ktorej pisal aro, czyli ~2300pln do corsy c. cena do b jest podobna, do a nie produkuja.
to co.. jednak wszystko napisalismy, nie?

- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 0
tu jeszcze można zerknąć http://www.xcar.com.pl/ , nie jestem pewien ale chyba oni mi krzyknęli 2300
zapytaj jeszcze w Prince, może coś Ci pomogą
zapytaj jeszcze w Prince, może coś Ci pomogą