-=Książka - Corsa A=-
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Hiv
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
-=Książka - Corsa A=-
Kilka godzin skanowania i książka o naprawie corsy A jest gotowa.
Kilkadziesiąt stron opisów silników 1.0, 1.2, 1.3 i 1.6.
Poza tym wiele innych przydatnych szczegółów.
Mam nadzieję, że niejednemu tutaj się przyda!
W PDFie zajmuje ok 60MB dlatego prosze kogoś o miejsce na serwerku z odpowiednim transwerem, żeby wszyscy mogli bez problemu ściągnąć.
Prosze o kontakt na PW lub GG to w niedziele wieczorkiem będzie można pewnie już "zasysać"
[EDIT]
Dzieki uprzejmości c20rsa.com książeczka jest już dostępna
OPEL CORSA
---proponuje prawy klawisz i "zapisz element docelowy jako..."---
Kilkadziesiąt stron opisów silników 1.0, 1.2, 1.3 i 1.6.
Poza tym wiele innych przydatnych szczegółów.
Mam nadzieję, że niejednemu tutaj się przyda!
W PDFie zajmuje ok 60MB dlatego prosze kogoś o miejsce na serwerku z odpowiednim transwerem, żeby wszyscy mogli bez problemu ściągnąć.
Prosze o kontakt na PW lub GG to w niedziele wieczorkiem będzie można pewnie już "zasysać"
[EDIT]
Dzieki uprzejmości c20rsa.com książeczka jest już dostępna
OPEL CORSA
---proponuje prawy klawisz i "zapisz element docelowy jako..."---
Może znów corsa...
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Za pozwoloniem autora skanów, książka w trochę zmienionej wersji znajdzie się na corsa-A.pl. Dobrze, że ktoś to wreszcie zrobił bo ja się do tego od pół roku przymierzam
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Nowy
- Kontakt:
Bardzo fajną książeczke ma Flipper, więcej było o corsie po lifcie i o silniku 1.4 - może z niej jakieś skanysierak pisze:Za pozwoloniem autora skanów, książka w trochę zmienionej wersji znajdzie się na corsa-A.pl. Dobrze, że ktoś to wreszcie zrobił bo ja się do tego od pół roku przymierzam
Corsa A 1.4i C14NZ
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Upload na corsa-a.pl na jakis czas zostal zawieszony bo generowaliscie za duzy ruch i musielismy server zmienic. Za jakis czas ksiazka bedzie znowu dostepna.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi