Kozzi to jakiegoś mini spota trzeba zorganizować bo się zgubię na "klepisku"kozzi pisze:drogi?? hmm ...... ciężko to nazwać drogą, raczej bym powiedział że jakimś klepiskiem czy coś w tym styluHiv pisze:Po niedzielijade do Czestochowy Ciekawe jak tam drogi
Czarna CC Pirata
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Hehe...dziekowa chlopaki! Ciesze sie, ze Wam rowniez autko sie podoba. Na wszystko przyjdzie jeszcze czas
@Kozzi: springi rewelacja i oczywiscie jestem bardzo zadowolony
@Arts: Tobie zawsze bedzie malo Ale swoja droga, moze kiedys sie cos jeszcze wydarzy, bo chyba polknalem bakcyla
@Kyniek: 50 zl chyba to bylo... ale lakier mialem "swoj"
@Juhol: Dobrze gada, polac mu prosze
Fotki z tylu? Prosze Cie bardzo
@Kozzi: springi rewelacja i oczywiscie jestem bardzo zadowolony
@Arts: Tobie zawsze bedzie malo Ale swoja droga, moze kiedys sie cos jeszcze wydarzy, bo chyba polknalem bakcyla
@Kyniek: 50 zl chyba to bylo... ale lakier mialem "swoj"
@Juhol: Dobrze gada, polac mu prosze
Fotki z tylu? Prosze Cie bardzo
-
- Weteran
- Kontakt:
ja bym bardziej powiedział ze jest -85 bo tyle miałem na suwmiarce, co do zderzaka to mi przykro ale pisałem Ci abys podniosl bo nie pojeździszkozzi pisze: wiem co mówie bo przesiadłem się z tej zawiechy co ma teraz Piracik na gwint Weiteca który jest opuszczony z przodu na maxa czyli jakieś -80mm. i po pierwszej jeździe urwałem zderzak i troche zatwardy jest jak na nasze drogi (a myślałem że H&R jest twardy ), no ale cóż trzeba się będzie przyzwyczaić
Pirat: bardzo ladnie, ale moim zdaniem poprzednie felgi bardziej do niej pasowały
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Qrde Pirat, kolejna osoba, ktora mnie zaskakuje, nic nie wiedzialem o tych modach, ale powiem Ci, ze bardzo fajnie jest teraz, jeszcze pare rzeczy i bedzie groovy .
To tak:
- felgi - b. fajne, lepiej niz na poprzednich
- gleba - niewielka, ale w porownaniu do wersji wczesniejszej jest bardzo symaptycznie
- lusterka - to element na ktory najmniej zwracam uwage, ale gorzej napewno nie jest
co jak najszybciej zmienic:
- zdjac brewki
- jak Wow juz zauwazyl pomalowac te plastiki bo nadkola to juz nawet ciemne nie sa tylko szare..
To tak:
- felgi - b. fajne, lepiej niz na poprzednich
- gleba - niewielka, ale w porownaniu do wersji wczesniejszej jest bardzo symaptycznie
- lusterka - to element na ktory najmniej zwracam uwage, ale gorzej napewno nie jest
co jak najszybciej zmienic:
- zdjac brewki
- jak Wow juz zauwazyl pomalowac te plastiki bo nadkola to juz nawet ciemne nie sa tylko szare..
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
@ Endo: aj, zapomnialem napisac. Tak tak, z czasem przyjda czarne lampki i brewki znikna
@Kamillo: Z tymi znaczkami byly niezle jaja. Ostatnio tez chcialem je zdjac, ale natrafilem na zonka - znaczki byly przyklejone nie tylko na tasme ale rowniez na jakis klej, ktorego nie moglem usunac, bo wzarl sie w lakier A co gorsza, z tasma zrobil sie czarny
takze poki co, znaczki musza zostac
@Kamillo: Z tymi znaczkami byly niezle jaja. Ostatnio tez chcialem je zdjac, ale natrafilem na zonka - znaczki byly przyklejone nie tylko na tasme ale rowniez na jakis klej, ktorego nie moglem usunac, bo wzarl sie w lakier A co gorsza, z tasma zrobil sie czarny
takze poki co, znaczki musza zostac
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
1. fajnie, ze w koncu nie jest to corsa offroad
2. te felgi jakos mniej podobaja mi sie na samochodzie niz na zdjeciu w katalogu... NAPEWNO lepiej niz poprzednie, ale to jakos nie jest do konca TO
3. plastiki w kolor OBOWIAZKOWO!!!
4. lusterka.. hmm... moim zdaniem oblatane, a ja nie lubie popularnych wzorow..
5. w kwestii wysokosci zawiasu 3 osoby proponuje potraktowac jak powietrze: artsa, juhola i kristo. tych zjarow nalezy traktowac jak wirusy, poddac kwarantannie, a najlepiej odarzu skasowac
6. znaczki mozna latwo usunac specjalnym srodkiem na bazie kwasku cytrynowego
2. te felgi jakos mniej podobaja mi sie na samochodzie niz na zdjeciu w katalogu... NAPEWNO lepiej niz poprzednie, ale to jakos nie jest do konca TO
3. plastiki w kolor OBOWIAZKOWO!!!
4. lusterka.. hmm... moim zdaniem oblatane, a ja nie lubie popularnych wzorow..
5. w kwestii wysokosci zawiasu 3 osoby proponuje potraktowac jak powietrze: artsa, juhola i kristo. tych zjarow nalezy traktowac jak wirusy, poddac kwarantannie, a najlepiej odarzu skasowac
6. znaczki mozna latwo usunac specjalnym srodkiem na bazie kwasku cytrynowego
-
- Weteran
- Imię: Marcin
ja śmigam przód -85mm. tył -50mm. = dramatkamiloooo pisze:moj plan jest 70/50.... ktos smigal na tym w corsie b??
bo nie wiem czy jest sens sie w to bawic.....
-85mm.?? a myślałem że jest -80mm. będzie dobrze tylko musze się przyzwyczaićUcHO pisze:ja bym bardziej powiedział ze jest -85 bo tyle miałem na suwmiarce, co do zderzaka to mi przykro ale pisałem Ci abys podniosl bo nie pojeździsz
Pirat: bardzo ladnie, ale moim zdaniem poprzednie felgi bardziej do niej pasowały
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
@REN to forum publiczne nie komercyjne tu nie ma reklam w czasie filmów znaczy sie postówREN pisze:<reklama> jak by ktos chcial to mam do sprzedania gwintowane zawieszenie Bilstein B16 PSS9 z 9-cio stopniowa regulacja twardosci na tyl pasujace do Corsy A/B i Tigry
w sklad kompletu wchodza dwa amortyzarory i dwie sprezyny
cena: 1150PLN</reklama>
Było c14se
-
- Nowy
- Kontakt:
kamiloooo pisze:na ringi albo czyste klosze i tak mozna zalozyc brewki albo najlepiej lekko przedluzyc maske...koch_mar pisze:pirat na przod ringi:) zakladaj ringi ew. czyste klosze, brewki sa beeee; generalnie bardzo ladnie:)
jaja sobie robisz z tymi brewkami na ringach??? ostatnio widzialem taka corse z brewkami na ringach (na polskiej stronie na ktorej sa galerie corsy; zainteresowana osoba na pewno znajdzie, jak nie sluze linkiem) wg mnie nie po to placi sie 1tys. zl za lampy, ktore sa zajebiste same w sobie, zeby pozniej przykleic jakis kawal plastiku
co innego przedluzona maska:) chociaz na ringi nie odawzylbym sie i tak, co innego na te arteb(nawet wskazane)
Opel Corsa 1.4 Si [url=http://corsa_b.fm.interia.pl][img]http://corsa_b.fm.interia.pl/jendrek.png[/img][/url]
CORSA SPRZEDANA
CORSA SPRZEDANA
-
- Forum Master
- Kontakt:
nie wiem ile jest max ustawienie ... tak mam teraz ustawione i zostalo jeszcze jakies 20 mm gwintu, to na moje oko gwintu jest wiecej niz te -85mm
Przy okazji pochawale sie heblami
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2005, o 21:37 przez arts, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Weteran
- Imię: Marcin
pocztaj wyżej, fotki będą ale nie tu i nie terazkamiloooo pisze:z czym zwiazany jest ten dramat, bo lubia ekstremlana jazde....kozzi pisze:ja śmigam przód -85mm. tył -50mm. = dramat
mozesz jakies fotki rzucic jak to wyglada, bo nie moge sobie wyobrazic -85 w corsie b....
taki dostałem sygnał od Ucholca że to jest właśnie -85mm. osobiście tego nie mierzyłem!markos pisze:tez jakos nie widze takiego obnizenia.. wstawiles cos pod samochod przed i po, ze wiesz, ze tyle wyszlo..?
może on ma jakies foty swojej Corsy na tym zawiasie
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
czytalem wyzej ale bardzo mnie zaciekawiles takim obnizeniem dlatego sie niecierpliwie.....kozzi pisze:pocztaj wyżej, fotki będą ale nie tu i nie teraz
napisalem tylko o takiej opcji, ja bym tez nigdy tak nie zrobil..... ale jednak sa tacy co zakladaja brewki na ringi... :0 (widzialem i az szkoda mi tych lamp)...koch_mar pisze:jaja sobie robisz z tymi brewkami na ringach???
ringi mozna kupic za 700zl....
arts na takim obnizeniu jezdzisz czy to tylko pokazowka?? :0