c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
maly apdejcik!
apdejcik (sztuk dwie) narazie lezy w domu i wietrzy sie z niego smierdzacy klej (bleh!), ale mam nadzieje, ze w sobote uda mi sie juz obydwa apdejty zamontowac w samochodzie na wlasciwych miejscach
non-clickable miniaturki jako podglad:
speed2:
speed3: 
miniaturki dla tych, co widza:
speed2:
speed3: 
linki dla tych, co nie widza miniaturek:
speed2: http://img45.echo.cx/my.php?image=fotel11bb.jpg
speed3: http://img45.echo.cx/my.php?image=fotel25qm.jpg
powiem tak: nie jest to bimarco expert i naginajac sie moglbym powiedziec, ze zamienil stryjek siekierke na kijek, ale troche bym przesadzil
spiesze z wyjasnieniem dlaczego!
to, co jest w nich fajne:
cena jest zajebista!
jakosc wykonania jest bardzo dobra
material wyglada na bardzo przyzwoity
sa bardzo lekkie (rownie lekkie jak experty)
nadruki sa ladnie wyciete (nie wyszywane, ale to nie w tej cenie...)
gabki sa dobrej jakosci, nie wygladaja na takie, ktore za chwile sie ugniota, sa odczepiane i wymienialne
w komplecie sa oczywiscie sruby mocujace
jest dodatkowa przelotka na piata szelke w kroku (za minimalna doplata)
teraz to, co mi sie w nich nie podoba:
okrutnie wala klejem, ale zakladam, ze to choroba wieku mlodzienczego i minie za kilkanascie godzin (po 2 godzinach bez opakowania jest juz znacznie lepiej)
sruby nie sa zamocowane idealnie prostopadle do powierzchni mocowania (drobiazg, dociagnie sie na listwach)
jeden nadruk lekko odchodzi (obstawiam, ze to przypadek, juz napisalem do producenta, moze da sie to jakos naprawic)
maja troszeczke za blisko siebie przelotki na pasy, ale moze mi sie zdaje, bo od paru dni jezdze w normalnym fotelu i nie mam bezposredniego porownania do experta
sa dosc miekkie (elastyczne), mam nadzieje, ze tylko do takiego stopnia, jak stare sparcowskie fotele prodrive
reasumujac:
dobry zakup za bardzo rozsadne pieniadze - wygodne, lekkie, dobrze wykonane kubelki bez homologacji fia. do normalnego jezdzenia polecam speed2, ma lepsza gore, ale ciezko sie w nim jezdzi w kasku. dlatego dla siebie glebszy speed3 z innym, bardziej odsunietym zaglowkiem.
zainteresowani klikna sobie tu:
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1810986
slowo wyjasnienia co do zwymiarowania foteli:
speed1 = bimarco dakar (kubel dla dzieci, arts takie ma
)
speed2 = bimarco expert (kubel dla doroslych, najbardziej uniwersalny, dla kazdego)
speed3 = sparco pro2000 (najglebszy, najlepiej trzymajacy, ale jednoczesnie najobszerniejszy)
apdejcik (sztuk dwie) narazie lezy w domu i wietrzy sie z niego smierdzacy klej (bleh!), ale mam nadzieje, ze w sobote uda mi sie juz obydwa apdejty zamontowac w samochodzie na wlasciwych miejscach
non-clickable miniaturki jako podglad:
speed2:
speed3: 
miniaturki dla tych, co widza:
speed2:
speed3: 
linki dla tych, co nie widza miniaturek:
speed2: http://img45.echo.cx/my.php?image=fotel11bb.jpg
speed3: http://img45.echo.cx/my.php?image=fotel25qm.jpg
powiem tak: nie jest to bimarco expert i naginajac sie moglbym powiedziec, ze zamienil stryjek siekierke na kijek, ale troche bym przesadzil
spiesze z wyjasnieniem dlaczego!
dobry zakup za bardzo rozsadne pieniadze - wygodne, lekkie, dobrze wykonane kubelki bez homologacji fia. do normalnego jezdzenia polecam speed2, ma lepsza gore, ale ciezko sie w nim jezdzi w kasku. dlatego dla siebie glebszy speed3 z innym, bardziej odsunietym zaglowkiem.
zainteresowani klikna sobie tu:
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1810986
slowo wyjasnienia co do zwymiarowania foteli:
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2005, o 22:24 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

- !markos
- M A S T E R
@ kristo
nie mam pojecia jak z rozlazeniem, sprzedawca twierdzi, ze nie mial jeszcze na nie zadnej reklamacji, a ja chce stestowac to sam. najwyzej bede zmuszony kupic 2 experty za jedyne 1600pln
(dopisalem teraz o tej elastycznosci na koncu "wad")
napisalem wyzej, ze nie jest to expert - ma to swoje odzwierciedlenie w cenie, ktora jest nizsza o ponad polowe
nie mam pojecia jak z rozlazeniem, sprzedawca twierdzi, ze nie mial jeszcze na nie zadnej reklamacji, a ja chce stestowac to sam. najwyzej bede zmuszony kupic 2 experty za jedyne 1600pln
(dopisalem teraz o tej elastycznosci na koncu "wad")
napisalem wyzej, ze nie jest to expert - ma to swoje odzwierciedlenie w cenie, ktora jest nizsza o ponad polowe

- !markos
- M A S T E R
powiem ci czemu moj drogi
chcialem miec 2 kubly, a nie podejrzewam, zeby bylo mnie stac na to, zeby ot tak kupic sobie nowego experta za 800+pln. sprzedalem wiec swoj kubel za 550, dolozylem troche kabongi i mam teraz 2 kubly w cenie porownywalnej do jednego nowego experta
dobry dil, czy niespecjalnie wydumalem?
nie kupilem jeszcze nic szitowego do tego samochodu, mam nadzieje, ze z tymi kublami tez trafilem w dziesiatke
chcialem miec 2 kubly, a nie podejrzewam, zeby bylo mnie stac na to, zeby ot tak kupic sobie nowego experta za 800+pln. sprzedalem wiec swoj kubel za 550, dolozylem troche kabongi i mam teraz 2 kubly w cenie porownywalnej do jednego nowego experta
dobry dil, czy niespecjalnie wydumalem?
nie kupilem jeszcze nic szitowego do tego samochodu, mam nadzieje, ze z tymi kublami tez trafilem w dziesiatke

- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Silnik Markos ,silnik
)) dokladasz kase do siedzen (wg. super) ale to zawsze 300zl+ na siedzenia a nie silnik.
On sobie lezy i czeka a miedziana coraz blizej....
On sobie lezy i czeka a miedziana coraz blizej....
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
to nie miało tak zabrzmieć!markos pisze: zabrzmialo conajmniej jakbym mial podziurawiony dach, odpadajace drzwi i silnik, ktory dymi na szaro, bialo, niebiesko i wszystkie inne kolory teczy
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
no w sumie tez tak myslalem... btw rodzina ci sie powiekszyla ze pasazera zaczynasz wozic?!markos pisze:powiem ci czemu moj drogi![]()
chcialem miec 2 kubly, a nie podejrzewam, zeby bylo mnie stac na to, zeby ot tak kupic sobie nowego experta za 800+pln. sprzedalem wiec swoj kubel za 550, dolozylem troche kabongi i mam teraz 2 kubly w cenie porownywalnej do jednego nowego experta![]()
dobry dil, czy niespecjalnie wydumalem?![]()

- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
moze nie w odpowiednim temacie ale odnosie markosowej maski....
http://www.cleaned.be/garage.php?action=toonmeer&id=64
http://www.cleaned.be/garage.php?action=toonmeer&id=64

- !markos
- M A S T E R
moja maska nie bedzie matowa, zdaje sie, ze ja lakierowalem..
MEGAFAJNA KLATKA jest w tej corsie.. koorwa.. ja chce takiego czarnego wiechersa!!!

a do tego niezle pojechane lusterka, ladnie wyczyszczony z calego tlumiacego gowna srodek, elegancko zamocowana gasnica (jednak troche za daleko..) i klucz do kol
ze o zajebistym pomysle na wlew paliwa nie wspomne.. :0
MEGAFAJNA KLATKA jest w tej corsie.. koorwa.. ja chce takiego czarnego wiechersa!!!

a do tego niezle pojechane lusterka, ladnie wyczyszczony z calego tlumiacego gowna srodek, elegancko zamocowana gasnica (jednak troche za daleko..) i klucz do kol
ze o zajebistym pomysle na wlew paliwa nie wspomne.. :0

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
klatka zwykla... normalna rzeklbym...
patent na klucz do kol faktycznie fajny... psycho stealth kolor
i jest to kolejny samochod z mojej (nie)ulubionej kategorii pt. duzo szumu o nic... corsa 1.2 16v i klatka... do tego opony 195 przod i 215 tyl = na pewno jest szybka
jutro mialem jechac odebrac c20rse z moja klateczka, ale mala obsuwa czasowa do piatku: polerowanie klatki zostalo zlecone na zewnatrz i co sie okazalo: koles ktory polerowal okazal sie tak nadgorliwy ze polerujac przegrzal i oslabil spawy, przez co sa one do poprawy i kolejnego polerowania. klatka ma wygladac - fakt, ale przede wszystkim chronic dlatego nie moge odebrac samochodu jutro - najnormalniej dostalem informacje ze z czyms takim nie moga mnie wypuscic!
patent na klucz do kol faktycznie fajny... psycho stealth kolor
i jest to kolejny samochod z mojej (nie)ulubionej kategorii pt. duzo szumu o nic... corsa 1.2 16v i klatka... do tego opony 195 przod i 215 tyl = na pewno jest szybka
jutro mialem jechac odebrac c20rse z moja klateczka, ale mala obsuwa czasowa do piatku: polerowanie klatki zostalo zlecone na zewnatrz i co sie okazalo: koles ktory polerowal okazal sie tak nadgorliwy ze polerujac przegrzal i oslabil spawy, przez co sa one do poprawy i kolejnego polerowania. klatka ma wygladac - fakt, ale przede wszystkim chronic dlatego nie moge odebrac samochodu jutro - najnormalniej dostalem informacje ze z czyms takim nie moga mnie wypuscic!
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
nie tylko superek custom klatki z ireco sa fajne my dearwow pisze:klatka zwykla... normalna rzeklbym...![]()
i nie mow, ze nie czerpales m.in. stad wzoru na swoja klatke
przynajmniej nie musi hamowac przed zakretami, bo ma dobry zawias, szerokie gumy i nie wygina mu sie budawow pisze:i jest to kolejny samochod z mojej (nie)ulubionej kategorii pt. duzo szumu o nic... corsa 1.2 16v i klatka... do tego opony 195 przod i 215 tyl = na pewno jest szybka![]()
ty lepiej powiedz o czyjej corsie tak ostatnio napisales i do czego ja porownales
to czym on to polerowal???? :0wow pisze:polerujac przegrzal i oslabil spawy

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
no troche conieco... dokladnie wzorem byla ta klatka:!markos pisze:nie tylko superek custom klatki z ireco sa fajne my dear![]()
![]()
i nie mow, ze nie czerpales m.in. stad wzoru na swoja klatke![]()

z fury beardy'ego.
!markos pisze:ty lepiej powiedz o czyjej corsie tak ostatnio napisales i do czego ja porownales![]()
chlop prosty byl i polerowal za szybko i za mocno - zanim dostal do roboty moja klatke polerowal porecze z nierdzewki no i troche przedobrzyl... teraz ireco bedzie polerowac samodzielnie.!markos pisze:to czym on to polerowal???? :0
c20rsa, czlowieku meeen!