B E M O WO 2005
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
no zlocik zajebisty, warto było zostać do samego końca, dzięki wszystkim za miłe towarzystwo 
gratulacje dla Osmana za zwycięstwo w klasie Mini

@Hiv, ta czerwona CC była z nami na Modlinie w tamtym roku - troszkę się zmieniła
chciałbym dodać, że taka duża felga na jednej z fotek to od Brabusa Biturbo... rozmiar 265/30/R22

gratulacje dla Osmana za zwycięstwo w klasie Mini

@Hiv, ta czerwona CC była z nami na Modlinie w tamtym roku - troszkę się zmieniła

chciałbym dodać, że taka duża felga na jednej z fotek to od Brabusa Biturbo... rozmiar 265/30/R22

- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
http://img30.echo.cx/img30/489/dscf06342hy.jpg
Kto jest na tej potce oprócz Artsa, Porszaka i Marty?
Nie kojarze reszty z zadnych imprez wczesniej
Kto jest na tej potce oprócz Artsa, Porszaka i Marty?
Nie kojarze reszty z zadnych imprez wczesniej

Może znów corsa...
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
to nie marudz leniuchusatan pisze:nie chce mi sie

Juz poprawilem...
a czy ostatnia kabonga nie zostala zweglona na ruszcie?Anula pisze:WIELKIE DZIEKI za udostepnienie ognia nad grillem, musztardki i za bardzo sympatyczne towarzystwo. P.S. Kto zjadl ostatni kawalek mieska???
Fajnie bylo

Od lewej:Hiv ktoremu nie chcialo sie przyjechac, bo wolal dlubac w aucie a teraz zaluje pisze:Kto jest na tej potce oprócz Artsa, Porszaka i Marty?
Czarnuch (chlopak Anuli),Peepman - imienia nie znam, ale to druzyna Porszaka, Anula, Marta, Kolega za marta tez z druzyny Porszaka, Porszak, Mieto, Arts
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
@piratpirat pisze:Od lewej:Hiv ktoremu nie chcialo sie przyjechac, bo wolal dlubac w aucie a teraz zaluje pisze:Kto jest na tej potce oprócz Artsa, Porszaka i Marty?
Czarnuch (chlopak Anuli),Peepman - imienia nie znam, ale to druzyna Porszaka, Anula, Marta, Kolega za marta tez z druzyny Porszaka, Porszak, Mieto, Arts
Kto powiedział, że żałuję?

@Porszak
Kogoś ty tam naściągał?

Może znów corsa...
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
nam się bardzo podobało
, fajnie było spotkać starych i poznać nowych znajomych, pomimo nauczki jaką dało mi słońce w zeszłym roku w tym także spaliłem się niemiłosiernie.
Ps. znam rozwiązanie co do ostatniego kawałka mięska
Ps2. artsa uściskałem
chyba nawet mamy zdjęcie jak sie tulimy
Ps3. markosa z miłą chęcia bym zabrał ale jak na razie małe szanse że m&msy sie tam pojawią choociaż kombinuja jak moga

Ps. znam rozwiązanie co do ostatniego kawałka mięska

Ps2. artsa uściskałem

Ps3. markosa z miłą chęcia bym zabrał ale jak na razie małe szanse że m&msy sie tam pojawią choociaż kombinuja jak moga

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
mega fajna impreza, koncowka ktora moglismy ogladac z finalem osmana byla ukoronowaniem tego palenia sobie ryja przez caly dzien... co prawda najebane towarzystwo zdeka popsulo mi humor, ale i tak udany dzien. strasznie sie ciesze, ze poznalem m&m'sy i kilka innych osob. bardzo fajny dzien!
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Weteran
- Kontakt:
Tu jest link na temat Bemowa, krótki, bo krótki ale jest.
A to maly cytat z niego : Jednym z faworytów wyścigów na ćwierć mili był 300-konny Opel Corsa...
http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_ ... t&p1=21993
A to maly cytat z niego : Jednym z faworytów wyścigów na ćwierć mili był 300-konny Opel Corsa...
http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_ ... t&p1=21993
-
- Świeżak
- Kontakt:
witam , troszke pozno ale zawsze, ja tam jestem zadowolony z zawodow , pierwszy raz startowalem autem w profi , udalo mis ie odlaczyc ( drutem
) TC , ale niestety zrobilem to dopiero na hamowni przed samymi zawodami , nie ogarniam jeszcze startow na dunlopach tym autem bez TC wiec nie udalo sie zejsc ponizej 16 sekund , jest to oczywiscie wykonalne dlatego bede startowal w białej - for fun i for 15.8 ET
, narazie z tego co przegladalem to mam najlepszy czas z Crosineg C ktore startowaly w profi z czego jestem bardzo zadowolony , oto wykresik mojego jajka

zieki temu wiem ze jest sens przsunac lekko zaplon i dodac troszke paliwka , bedzie sie krecil sporo wyzej i powinien uzyskac 140KM

zieki temu wiem ze jest sens przsunac lekko zaplon i dodac troszke paliwka , bedzie sie krecil sporo wyzej i powinien uzyskac 140KM
GSI irmscher

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
LOL! nie zauwazyles juz pewnie, ze moc max masz na 6100, a potem juz spada, bo dolot jest tak policzony, zeby silnik mial jak najwyzszy moment w jak najszerszym zakresie obrotow i po 5000rpm ten uzyteczny zakres dzialanai dolotu juz sie konczy?Skunio pisze:jest sens przsunac lekko zaplon i dodac troszke paliwka , bedzie sie krecil sporo wyzej i powinien uzyskac 140KM
i co ma przesuwanie zaplonu do wyzszego odciecia?
maciek zmierzyl ci afr, ze mowisz o dolewaniu wachy?
postudiuj troszke zaleznosci dolotu do ksztaltowania momentu obrotowego to zrozumiesz dlaczego nie ma mozliwosci dobicia do 140 koni z tym kolektorem ssacym po samym przesunieciu odcinki i regulacji zaplonu...
no musialem, bo jak czytam takie brednie, to mnie rzuca