SWAP 1,6 do corsy A
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
oka ale dam na strone wieczorem bo teraz uciekam do belchatowaThomasTsT pisze:Qomo poznajesz zawieszenie ??... niestety musiałem je juz sprzedac.... teraz mam seryjna zawieche... a w połaczeniu z kołami 15... wyglada jak terenowka... FUJJJJ... ehhhh... jak ja chciałbym ja zostawic dla siebie.... a niemoge ...Ps. Qomo wiecej fotek wysłałem ci na meila...
corsa A & Audi S3
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Piekna corsa !grzech i glupota sprzedawac jak tyle roboty w to poszlo...
Mam kumpla ktory zabudowal swoje auto sprzet car-audio w firmie ,obszyl skora itd i po 1mies auto sprzedaje.... ;( brak slow
Mam kumpla ktory zabudowal swoje auto sprzet car-audio w firmie ,obszyl skora itd i po 1mies auto sprzedaje.... ;( brak slow
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
napisz mi na priv ile za hamulceThomasTsT pisze:Moja corsa idzie dzis najprawdopodobniej.. ale z silnikiem 1,2 pod maska... bez alusuw na seryjnych kołach z seryjnymi hamulcami bez audio... za bardzo dobra kase... ide zmieniac silnik.. ... moze jakis hetny kupiec na silnik 1,6SV~100KM??ze skrzynia 5??
corsa A & Audi S3
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
niestety życie Klari czasem pisze takie scenariusze, że trzeba dokonywać tego typu decyzji.-=kLaRi=- pisze:....grzech i glupota sprzedawac jak tyle roboty w to poszloe.... ;( brak slow
I Ja bym nie pisał w życiu że to głupota dla mnie to raczej respect za odwage.
A ty tomas jeszcze pewnie nie jednego furacza w życiu wypieścisz
Pozdrawiam
Było c14se
- Marcin99
- Nowy
- Kontakt:
ThomasTsT bardzo ładne to autko, rzeczywiście żal sprzedawać.
Dobrze że wszystko sam robiłeś to przynajmniej koszty za robocizne nie będą w plecy.
Szkoda że nie pojechałeś na hamownie myśle że gdyby wykres pokazał ok 100KM to byłaby to najlepsze reklama dla tego silnika i kupca znalazł byś bardzo szybko. Tak to możesz sobie pisać, że ~ 100KM ale mało kto uwierzy.
Dobrze że wszystko sam robiłeś to przynajmniej koszty za robocizne nie będą w plecy.
Szkoda że nie pojechałeś na hamownie myśle że gdyby wykres pokazał ok 100KM to byłaby to najlepsze reklama dla tego silnika i kupca znalazł byś bardzo szybko. Tak to możesz sobie pisać, że ~ 100KM ale mało kto uwierzy.
-
- Nowy
- Kontakt:
Musiałem dzis go kompletnie od tuningowac... wymontowałem hamulce(znaczy nie to ze auto bez hamulcy sprzedaje tylko seryjne załozyłem..)zdiołem alusy(tez bedom na sprzedanie)... załozyłem seryjny wydech... seryjne koła...;( i TJUNINGOWE KOŁPAKI za 32zł ... musiałem jeszcze wymienic gupie łozysko przy kierownicy bo na wolnych obrotach ostro trzepało... i nastepna kasa poszła... ehh... ... a moze klub sie zzuci??... i uratuje mi auto??... potzreba mi około 12 000zł... (oddam we wrzesniu) ... ehhh wszyscy sie zemnie smieja... BYC JAK THOMAS... zrobic zajebiscie auto... a potem odrazu je sprzedac... tak było z Gokardem,Simsonem,Maluchem i teraz jest z Corsa.. co do silnika to dzis sie troche zdziwiłem bo stajac na swiatłach podjechała calibra 2,0 8v.. moja corsa na 13 z kołpakami i seryjnym zawieszeniu wygladała strasznie BiDnIe... koles calibra ostro z buta ruszył... a Ojciec zanim... niemogłem uwiezyc własnym oczom jak moja corsa zrobiła calibre :0