@Aro
Jezeli jeszcze nie wiesz to mam dla Ciebie cene z FOSAB'u: 1950zl, ale radzilbym Tobie pogadac z X-CAR'em i sprawdzic czy faktycznie "zawsze beda tansi od FOSAB'u"

Zlap ich na GG: 5115936
!markos pisze:stare koni sport (same amory) to nie nowe koni sport (kit)![]()
![]()
no to niezły kitZEDYO pisze:z kolei w Corsie B regulowany jest tylko przod
mysle ze jednak w KONI dobrze wiedzieli co robia-=m&m=- pisze:!markos pisze:stare koni sport (same amory) to nie nowe koni sport (kit)![]()
no to niezły kitZEDYO pisze:z kolei w Corsie B regulowany jest tylko przodmy z Porszakiem mamy regulowany i przód i tył
![]()
U mnie na bilsteinie i enzo jest identycznie jak opisales i powiem Ci, ze wcale mi sie to tak bardzo nie podoba, dlatego zreszta postaralem sie o H&R-=m&m=- pisze: No dobra to pochwale sieu mnie siedzi KONI sport w połączeniu ze spręzynkami Eibacha i uważam ten secik za całkeim udany, w zakrętach prowadzi się poprawnie, przy delikatnych nierównościach twardość nie jest aż tak bardzo odczuwalna natomioast przy nagłych uskokach asfaltu ma się wrażenie, że wpadło sie w krater.
ROTFL!!! MEGA okreslenie na twardy zawiasCorstek pisze:cala deska rozdzielcza jest w szoku
jest dokładnie tak jak mówisz, ale przyzwyczaiłem się do tego, jak chce pojeździc komfortowo to wsiadam w auto rodziców. Czasami mam wrażenie, że twardy zawias wymyslono w krajach cywilizowanych, w których nie ma takich problemów z jezdniamiCorstek pisze: W takich naglych uskokach, albo lepiej w takich naglych podwyzszeniach asfaltu nie masz wrazenia, ze dobija i cala deska rozdzielcza jest w szoku, jak moze trzeszczec?
Hehe tak mi przyszlo do glowy, a zupelnie nie wiedzialem jak to okreslic z poczatku!markos pisze:ROTFL!!! MEGA okreslenie na twardy zawiasCorstek pisze:cala deska rozdzielcza jest w szoku![]()
Proste, jak tylko bedzie okazja.kurde.. musisz sie kiedys ze mna przejechac, ciekaw jestem co powiesz.. czy wali, czy nie wali.. bo ja to juz nie wiem, troche sie przyzwyczailem![]()
Hehe zaraz sie okaze ze przejechac sie beda mogli tylko Ci co kupili kalendarzyk!markos pisze:mam dobra wiadomosc dla wszystkich fanow twardego zawiasu i dla tych, ktorym tylko wydaje sie, ze taki maja![]()
otoz w zwiazku z tym, ze mam 2 kubly bedzie sie mozna ze mna przejechac w kielcach![]()
fajosko, nie?![]()
Nie wszyscy, nie wszyscy! BTW Marcos juz Cie zdradzil i wyglada na to ze bedziemy jezdzic na takim samym zawiasieendo pisze:Qrde, jak tu cos kupic jak wszyscy juz to maja, a Ty sam okazuje sie prawie tez kupiles..nie kupujcie koniego, to lipa jakas
![]()
![]()
![]()
Hmmm... dobry pomysl tak leciutko przepierdolic Markosa - my bedziemy sie integrowac, a on z racji tego ze szybko pokonuje zakrety, to bedzie smigal po piwko, a na koniec nadamy mu tytul: Najszybszy Dostawca Browaruarts pisze:markos przyszykuj puszke na datki na wache i opony![]()
![]()
bo tak za frikolca bedziesz jedzil caly dzien i cala noc .... po browary do skelpu na miedziance
![]()
![]()
Hehe jak to mowia glodnemu zawsze chleb na mysliBudzio pisze::0 :0 :0 :0 :0dobry pomysl tak leciutko przepierdolic Markosa - my bedziemy sie integrowac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorki za OT ale jestem mega spiacy i jakos inaczej najpierw sens mi tego wyszedl