"sposób na blachare"
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- Hiv
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
"sposób na blachare"
Zwłaszcza gdy widzi sie ferrari enzo wyprodukowane w ilosci 399 sztukach na calym swiecie .. jak widac nie jestesmy tacy biedni...

Ostatnio zmieniony 30 maja 2005, o 23:04 przez Hiv, łącznie zmieniany 1 raz.
Może znów corsa...
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
sory, ale to strasznie glupi temat...
moj stary tez mieszka w tym biednym kraju i ma fure za.. no nie powiem za ile, ale tez moim zdaniem zajebiscie droga
jak mi to wytlumaczysz? przykladow jest 67948179849186853, a samochod mojego starego to w warszawie klasa powiedzialbym srednia-wyzsza...
potencjalna pusta dyskusja - mam nadzieje, ze nie rozwinie sie juz dalej.

moj stary tez mieszka w tym biednym kraju i ma fure za.. no nie powiem za ile, ale tez moim zdaniem zajebiscie droga

potencjalna pusta dyskusja - mam nadzieje, ze nie rozwinie sie juz dalej.

- !markos
- M A S T E R
nastepnym razem uzywaj emotikon, to dobry zwyczaj. kropeczki na koncu zdania powoduja, ze taka wiadomosc mozna odczytac na milion sposobow.Hiv pisze:Ten co wyskoczył...![]()
dosc rzadka, czarna, ladna, calkiem szybka fure z bezowa skora i na 17" felgach w serii. 245-konny 3-litrowy silnik i 5 biegowy automat.sopel358 pisze:@!markos tak z ciekawosci co ma twoj ojciec??
mam nadzieje, ze powstanie o niej klip i bedzie go mozna sciagnac z c20rsa.com. taki przynajmniej jest plan

- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Pozycz no kiedy tej fury pojedziemy wyrwac jakies dupeczki na miescie, na Corse nie udalo sie wyrwac zadnej dupy teraz mamy...!markos pisze:silnik nazywa sie h6 - masz juz komplet informacji, odsylam do google![]()

P.S. o juz wiem czym sie lansuje Twoj stary,pozycz to cacko to polecimy na Góraszke za tydzien sie polansowac

http://www.eggenfellneraircraft.com/

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- !markos
- M A S T E R
nooo to dobra fura na laski jest
poleca na nas fajniejsze sztuki niz na klatke i kubly
a swoja droga jak bedzie mial powstac film to tak - pozyczam furacza, stestujemy ile fabryka dala, slyszalem, ze bardzo szybko jezdzi na autobanach
[EDIT]
o ja pierd***!!!!! :0 nie wiedzialem, ze subaru dostarcza tez silniki do samolotow!!! :0

poleca na nas fajniejsze sztuki niz na klatke i kubly

a swoja droga jak bedzie mial powstac film to tak - pozyczam furacza, stestujemy ile fabryka dala, slyszalem, ze bardzo szybko jezdzi na autobanach

[EDIT]
o ja pierd***!!!!! :0 nie wiedzialem, ze subaru dostarcza tez silniki do samolotow!!! :0
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, o 12:01 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
A potejm stestujemy ilosc a przede wszystkim jakosc dupeczek jakie bedzie mozna zabrac na poklad
Bierz bierz ten samolocik ino predzej,chyba ze sie zdarzy spalic do czasu krecenia tego filmu

Bierz bierz ten samolocik ino predzej,chyba ze sie zdarzy spalic do czasu krecenia tego filmu

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- !markos
- M A S T E R
ROTFL!!!!!zgubek pisze:...chyba ze sie zdarzy spalic do czasu krecenia tego filmu![]()

no dobra, niech wam bedzie

http://www.subaru.co.jp/legacy/b4_30r/08/imgs/01/w2.jpg
a wiecej zdjec (prawdziwych) jak juz dostane go w swoje rece

- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
HEhhh... zgadłem!markos pisze: no dobra, niech wam bedzietaki jest:

Może znów corsa...
-
- Weteran
- Kontakt:
no nareszcie sie doczekaliśmy rozwiazania zagadki!markos pisze: no dobra, niech wam bedzietaki jest:

apropo - pokazywanie zdjec z katalogu fury tatusia juz przerabialismy niedawno, nudne sie to robi

to cos jak Koni z amorami. Ktos ostatnio pisal, ze firmy ktore robia elementy "do wszystkiego" sa w zasadzie do niczego, bo powinny sie skoncentrowac na jednym produkci i robic go dobrze.!markos pisze: o ja pierd***!!!!! :0 nie wiedzialem, ze subaru dostarcza tez silniki do samolotow!!! :0

to juz "na inteligencje" nie da rady laseczki wyrwaczgubek pisze: Pozycz no kiedy tej fury pojedziemy wyrwac jakies dupeczki na miescie, na Corse nie udalo sie wyrwac zadnej dupy teraz mamy...![]()

Slyszalem,ze podobno dobry sposob to wyrywanie "na lierature".
Pytasz panne jakie ksiazk lubi najbardziej czytac, i chwalisz sie przy tym znajomoscia pisarzy. Mile widziane sa zagraniczne nazwiska typu : Roberto Carlos, Ronaldionio, ewentualnie Maldini i juz laska Twoja

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Taaa...Kurbat pisze: to juz "na inteligencje" nie da rady laseczki wyrwac![]()
Slyszalem,ze podobno dobry sposob to wyrywanie "na lierature".
Pytasz panne jakie ksiazk lubi najbardziej czytac, i chwalisz sie przy tym znajomoscia pisarzy. Mile widziane sa zagraniczne nazwiska typu : Roberto Carlos, Ronaldionio, ewentualnie Maldini i juz laska Twoja
- Przepraszam, jaka ksiazke pani czyta?
+ Czytam, ze najlepszymi kochankami sa Zydzi i Indianie
- Pani pozwoli, ze sie przedstawie: Mojrzesz Winetou
ehhh Kurbat Kurbat

- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
No własnie ta fota byla robiona tam gdzie jest to zwezenie tez widzialem ten samochod ale pomyslalem sobie ta jasne enzo w polsce. Myslalem ze kolejny lanisiarz zrobil sobie replike, a tu prosze.YAQB pisze:Hiv - sam robiles te fotke? Bo ja to Ferrari widuje dosc czesto, bo jezdzi m.in. po terenie konstancina (a to zdjecie wiem gdzie dokladnie zostalo zrobione), gdzie aktualnie mieszkam