"sposób na blachare"
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Hehe a kto tu mowi o zainteresowaniu na dluzsza mete
Na raz , na raz 

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
skoro takie spece na forum
to pewnie nic nowego będzie, jak powiem, że koleżanka z pracy stwierdziła, że jest jej trochę głupio, bo jak rozmawia ze swoimi koleżankami to dla większości najważniejsze jest markowe czyste obuwie i spodnie ..
to jest to na co najpierw patrzą dziewczyny, jakich może szukacie
troszkę się człowiek postarzał albo za dużo widział

troszkę się człowiek postarzał albo za dużo widział

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:

prawdziwej Blachary na corse nie ma szans złapać

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
...widac Artsa wysiadajacego z dziecinnego Bimarco...arts pisze:najpierw widac fure, puzniej otwieraja sie dzwi i...
arts pisze: i dopiero widac buty![]()
![]()
![]()

No jasne, ze wszyscy oprocz Kurbata sie podsmiewujemy, bo jako jedyny gosciu wzial to na powaznie wszystko.arts pisze: widze ze zrobilo sie powaznie to wypadalo by dodac ze oczywiscie sie podsmiewamy i chyba raczej nikt nie mowi serio![]()
Ja rowniez jestem zwolennikiem monogamii i nie lubie, gdy dla dziewczyny liczy sie portfel, skora, fura i komora...bleh!
Blachary zostawmy kolegom w dresach z klubu bmw

skonczylem swoj wywod. mozna usiasc

-
- Forum Master
- Kontakt:
S T A D I O N RulesssssUcHO pisze:Arts: szczegolnie pasowały by do tego buciki i spodnie w których Cie widzialem w sobotearts pisze:najpierw widac fure, puzniej otwieraja sie dzwi i dopiero widac buty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
reebok na nogach i nike na dupie