Montaż chlapaczy
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Montaż chlapaczy
Macie pomysł jak zamontować chlapaki. Z góry dziekuje za brak wypowiezi przeciwnikow chlapaków- i tak je zamontuje. Proste z kawałka gumy dosyć giętkiej bez wypustek na błotnik. Wolałbym nie wiercić w blasze. Mam nadkolaplastikowe . Czy macie jakić patenty, uchwyty????
Jeżdżąć bez chlapaków juz malowaliśmy UNO matki gdzie blacha była widoczna gołym okiem. Teraz u mnie widać biały lakier wystający pod czerwonym. Moze to wioskowo wygląda ale stawiam na praktyke a nie na estetyke.
Jeżdżąć bez chlapaków juz malowaliśmy UNO matki gdzie blacha była widoczna gołym okiem. Teraz u mnie widać biały lakier wystający pod czerwonym. Moze to wioskowo wygląda ale stawiam na praktyke a nie na estetyke.
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
same chlapacze nie sa takie tragiczne, tragedia zaczyna sie jak ktos ma inne niz seryjne kola, ktore znacznie dalej wystaja - u mnie chlapacze konczyly sie dokladnie w polowie szerokosci opony i wygladalo to.. no nienajlepiej wygladalo
a nie ma jakichs seryjnych chlapaczy, ktore moznaby kupic w aso?
a nie ma jakichs seryjnych chlapaczy, ktore moznaby kupic w aso?
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
one nie maja wyglądac tylko spełniac swoja role w tym roku się przekonałem i na zimę zakładam chlapaczeMatys pisze:Ja tam ganiam bez chlapaczy , przecież one wyglądają tragicznie -szczególnie te z przodu
na 100% sa do kupienia do CB ale ich cena mnie powaliła!markos pisze:a nie ma jakichs seryjnych chlapaczy, ktore moznaby kupic w aso?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Gobo
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Oczywiście ja także zakładam chlapacze ale tylko na zime . Zrobiłem sobie takie szybko zdejmowalne , zakładam jak zaczyna sypać śnieg a ściągam na wiosne . W zimie i tak auto na zimówkach wygląda z dupy więc się nie przejmuje . A tak to zrobiłem - kupiłem zwykłe chlapacze za jakieś grosze , dośc duże podkładki z taką gumą z jednej strony , śrubki nierdzewki i nakrętki motylkowe . Wywierciłem w plastiku otwór , po 2 podkładki gumą w strone plastiku ( nie chciałem żeby plastik się połamał jak będą jakieś naprężenia więc ta guma elegancko amortyzuje nawet można tą śrube spkojnie wyginać) skręciłem wszystko śrubą z nakrętką , potem założyłem przedziurawiony chlapacz i przykręciłem motylkiem . Wszystko widać na fotkach . Chlapacz przykręciłem na 2 motylki i na jeden uchwyt (co był w komplecie z chlapaczami ) do tej nakładki na plastik . Poza tym mnie słabo je widać bo mam RossoNeroCorse
Wyginaj śmiało ciało