Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
mam ją miesiąc na pierwszy mod padła delikatna miejska przysłowiowa GLEBA jeździ się komfortowo (twardo i całkiem sympatycznie) nie krytykowac mi moich drzwi w których zadomowiły się blachożercy jak również kołpaków (na alu przyjdzie czas lub rice stalówki obowiazkowo w białym kolorze)
dodam jeszcze ze next mod to
z czasem może drugi, potem heble 256mm, silnik jak narazie seria jak wygram w totka lto może coś się zmieni
pozdrawiam i z góry dziekuję za szczere opinie i krytyki
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
heheh dzięki za miłe słowa
kołpaki są z norauto koszt ok 44 pln i są z ABS
a zawias to: przód amortyzatory i spręzyny SPAX, tył amortyzatory seria sprężyny Spax, niestety nie wiem jaki dokładnie model i ile poszła w dół bo nie mierzyłem seryjnego ale szacuje za przód minimum -50 a tył -70
pozdrawiam
ladna bardzo ladna bleba tez ladna Matys ma racja jeszcze szyby i bedzie git a blachorzercami sie nie przejmuj oni sa wszedzie ale pozbyc ich by sie przydalo ale furka ladna
@ Matys o co tu się obrażać <lol>
szyby moze przyciemnie ale nie wiem czy napewno,
a co do wyglądu motorówki
@ endo nie wiem chyba lepiej nie bo i tak juz wszędzie haczę dłumikiem środkowym i na nasze drogi chyba zostawię tak jak jest
pozdrawiam