filtr 20-30zł pompka użwana ~80złbig_joe pisze:Byłem w serwisie i to jest cos z paliwem albo filtr albo Pompa paliwa.To mnie troche ta naprawa wyniesie z ta pompa jak juz usterke wyeliminuje to napisze co to bylo.
Filtr 37zł. a pompke bede brał nowa jakas tansza to zabule ponad 300zł. a jak lespza to ponad 500zł.filtr 20-30zł pompka użwana ~80zł
Był tam taki syf ze nie pytaj a filtr wymieniłem :)znajmomy musiał ta sama operacje przeprowadzic ale teraz smiga ładnieto co tam było, że musiałeś aż zbiornik czyścić?? Wystarczyło tylko paliwo spuścić i już. No chyba, że jakiś syf, ale wtedy filtr paliwa też bym wymienił.
rezerwy nie mam zadnej... zawsze licze ile przejade za dana kase i pozniej staram sie tankowac przed koncem... ale spalanie rzedu 13/100 troche mnie zbilo z tropuqomo pisze:@Juhol
typowe w corsie a - niby masz jeszcze rezerwe a tak naprawde pusto jest![]()
lejcie paliwo tylko na dobrych stacjach - ja tankuje na shelu i staram sie tankowac tylko tu - choc w trasie zdarza sie tankowac gdzies w nieznanych miejscach - apropo tankowania na BP ostanio tnakowalem pod rzeszowem i cala droge bardzo smierdzialo paliwem - no i moc byla nie ta...moze na BP zaczynaja kombinowac? szkoda bo marka jest niezla
wiesz tak ogolnie to modlinska nie dochodzi do legionowa - ba nwet omija je szerokim lukiemendo pisze:Jak zawsze lece modlinska to tamte ceny sa kosmiczne.. moze to wyjatek, a moze u Was jest taniej (w koncu kolebka tjuninguqomo pisze:u mnie sa te same ceny na orlenie i shelu(mowie o pb 95)![]()
).
Tez obstawiam Jeta, Neste jak juz musze