buahahahapirat pisze:Markos wrzucil kierunek i mowi calkiem spokojnie "tez tak chce wjechac jak Endo", poczym zredukowal na 3... a potem to juz sie tylko spocilem
koch_mar pisze:tylko nie wiem czemu tak duzo endo widac
pirat pisze:pobzimziajta sobie

nieeeee, ja powiedzialem: wjedziemy tak jak endo tylko szybciejendo pisze:buahahahapirat pisze:Markos wrzucil kierunek i mowi calkiem spokojnie "tez tak chce wjechac jak Endo", poczym zredukowal na 3... a potem to juz sie tylko spocilem![]()
zazdrosnik
![]()

ja mowilem o tym pierwszym zakrecie, na parkingu dla tirow, tam bylo pusto, a na tym drugim parkingu to ja juz na lajciku sie doturlalem!markos pisze:a co jest kilka postow wyzej na zdjeciach?endo pisze:...autek to tam nie bylo![]()
chwila nieuwagi, za lekko/mocno skrecone kola, spoznione hamowanie i jedziesz w tlum...

taaa... ale jak by wpadalismy na parking, to zaraz na wjezdzie po prawej stronie na parkingu stala osobowkaendo pisze: ja mowilem o tym pierwszym zakrecie, na parkingu dla tirow, tam bylo pusto, a na tym drugim parkingu to ja juz na lajciku sie doturlalem![]()
fakt, ale powiedziales to tak spokojnie jakbys mowi "ale mnie swedzi ucho"!markos pisze: nieeeee, ja powiedzialem: wjedziemy tak jak endo tylko szybciej