Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
honda nie mogla mnie dogonic slabe te 1,6 maja dodam ze w moim aucie byly w sumie 3 osoby. ta zafira tez probowal....
widzieliscie te kobitki jak uciekaja z przejscia? (*()*()&&*^&%^$%^ tak gadaly
wlasnie najlepsze jest to ze to nie bylo na recznym... wstarczy wypakowac ca;y tyl i normany hamulec lekko puknac
Ostatnio się też tak zdziwiłem, a w cele nie miałem pustego bagażnika- trochę spanikowałem- nie spodziewałem się takiej reakcji- tym bardziej na 195 oponach.
Juhol- super!!! Kiedyć jak kupiłem corse chciałem mieć taką elektrownie jak ma Pokle.
Juhol - filmik pierwsza klasa, wymiękłem (nie to żebym popierał szaleństwa po mieście).
Autko fajnie wygląda i fajnie jeździ, (ciekawe jak bardzo moja odstaje osiągami, napewno opony sporo mi zabierają - 13/70/165 wielosezonówki - mam nadzieje że już nie długo).
Chcemy więcej oglądania
wlasnie najlepsze jest to ze to nie bylo na recznym... wstarczy wypakowac ca;y tyl i normany hamulec lekko puknac
ja tam widze zblokowane kola, wiec raczej rekaw byl grany... na lewej nodze na suchym az tak bokiem nie pojedzie, ale reakcja na dotkniecie hamulca przy lekkim tyle rzeczywiscie potrafi nieco zaskoczyc
Mój starszy (53 lata) obejrzał film i myślałem że powie coś w stylu że to niepoważne... a skomentował tylko "bawią się " i przyznał że ładnie zapieprzają auta