Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Właśnie przeczytałem co o tej firmie pisze sylwek-dj. Napisał to w głównym dziale Tuning.info.pl więc może niektórzy z was już widzieli ale pewnie nie wszyscy... Ja jestem w szoku bo do tej pory myślałem że HOT to raczej poważna firma Ale to jest "lekkie" przegięcie!
@markos
Chyba będziesz miał chłopaka na sumieniu bo się podetnie po twoim wpisie . Wiecie co - tak myśle nad biznesem i chyba załoze taka firmę ... niezla kasa jest z tego tjuningowania fur chłopaczków z kasiorką
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
Jako że znam sprawe od "środka"- nie będę się wypowiadał.
Szkoda tylko że jakość poszła w ilość...ale to się nie dotyczy tylko Hota- bo znam dwie inne firmy które robią jeszcze większe przewały...
kristo pisze:Jako że znam sprawe od "środka"- nie będę się wypowiadał.
Szkoda tylko że jakość poszła w ilość...ale to się nie dotyczy tylko Hota- bo znam dwie inne firmy które robią jeszcze większe przewały...
tiaa najlepiej nic nie mowic i dalej robic jeleni
a co do Hota ...hmm Polska nic dodac nic ujac
ale lewus z tego gościa że ja pierd... miałem nic nie komentowac ale sie załamałem jak zobaczyłem zdiecie tego pontiaca i tam rejstracja SG.... qrwa normalnie wstyd ze taki oszołom i takie z dupy auto są z mojego siti
Staneq pisze:ale lewus z tego gościa że ja pierd... miałem nic nie komentowac ale sie załamałem jak zobaczyłem zdiecie tego pontiaca i tam rejstracja SG.... qrwa normalnie wstyd ze taki oszołom i takie z dupy auto są z mojego siti
bez przesady takei z dupy nie jest .. na serie nie wyglada
Porszak pisze:widzialem wypowiedz tego pana w CT. mowil ze zmienil swoje 5.0 V12 na 3.4 V6 bo mniej plai. jak dla mnie to nawet nie ma co komentowac w tym przpadku.
Nie no ja też uważam że koleś jest dupa że tak sie dawał robić... ale nie zmienia to faktu że HOT nie popisał się zbytnio a jest to bądź co bądź dość znana firma.
Porszak pisze:widzialem wypowiedz tego pana w CT. mowil ze zmienil swoje 5.0 V12 na 3.4 V6 bo mniej plai. jak dla mnie to nawet nie ma co komentowac w tym przpadku.
Nie no ja też uważam że koleś jest dupa że tak sie dawał robić... ale nie zmienia to faktu że HOT nie popisał się zbytnio a jest to bądź co bądź dość znana firma.