Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja go kupilem okazyjnie bo razem z malowaniem wyszedl mnie jakies 550 zlotych jest to orginalny mattig
facet likwidowal sklep i sie wyprzedawal a ja akurat go wtedy celnołem
Apropo krawężnikow to trzeba uważać praktycznie poz żaden nie da sie wjechać
Grożnie ta Twoja gablota teraz wygląda Basista, a reszcie moge powiedziec że w rzeczywistości robi na pewno dużo wieksze wrażenie niż na zdjeciach. Dokładnie tak było ze zderzakiem CorsaFun'a. Na zdjeciach spoko ale w rzeczywistosci... brak słów!
no niestety mial zaplanowaną kolizje
no wiecie AC
ale u mnie na gieldzie chodza takie zderzaki di nowego typu po 80 do 110 zlotych .Są cale nie uszkodzone tylko trzeba pomalować
Ostatnio jak byłem na giełdzie we Wrocławiu gościu oferował mi nakładki na przód i tył zderzaka (model Riger niedawno na tuning.pl była taka czarna korsa) za 260 zł komplet. Oczywiście buły to cuda z włukna szklanego więc trzeba doliczyć mocowanie i malowanie. Światła takie jak u
Basisty za 100 zł/szt.
Basista fajnie Ci to wyszło. BOMBA. odajcie jakieś namiary na TANI sklep ze spojlerkami do corsy A. W Olsztynie są tylko 2 i to nic nie mają do A, najchętniej w Warszawie lub okolicach.
Corsa Fun jak masz zrobione te 2 KOMINKI ? sam spawałeś trójnik ??