Ostra jazda - wypadki
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Rozne sa zboczenia. Moze kolege to po prostu kreci!markos pisze:czy moglbys mi w jakis przystepny sposob wyjasnic po co tak wlasciwie to pokazujesz?

@Boxer
Trzeba bylo sie do strazy pozarnej przyjac bys sie wtedy napatrzyl, ze az by Ci zbrzydlo.
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
-
- Nowy
- Kontakt:
Re: Ostra jazda - wypadki
Po pierwsze nikt wam nie kaze tego oglądac
a po drugie pisze jeak BYK
a po drugie pisze jeak BYK
boxer pisze:Uwaga drastyczne !!!!!!!!
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
widzisz ziom.. bo z twoimi tematami to jest tak jak ze mna. mi tez pare osob podobno boi sie powiedziec wprost, zebym sobie poszedl, bo bywam "niemily".. tak samo w twoich tematach nie wpisuja sie wszyscy, ktorzy twierdza, ze dany temat jest mega z dupy, bo uwazaja, ze to strata czasu. ja zazywczaj jesli mam cos do powiedzenia to to mowie, nawet jesli jest to strata czasu, taki juz jestem
ps.1
w tym konkretnym wypadku nie pasowalo tez 2 innym osobom. zaraz zapewne powiesz, ze sa przewrazliwieni, albo ze to przypadek, a ja ci powiem, ze tylko tym 2 chcialo sie cos napisac... clear?
juz kiedys niechcacy napisalo mi sie, ze cierpisz na syndrom nadprodukcji tematow bez sensu, cos w tym jest
ps.2
wole "blyszczec" w tematach na technicznym, tutaj pisze sobie takie z dupy posty z nadmiaru wolnego czasu

ps.1
w tym konkretnym wypadku nie pasowalo tez 2 innym osobom. zaraz zapewne powiesz, ze sa przewrazliwieni, albo ze to przypadek, a ja ci powiem, ze tylko tym 2 chcialo sie cos napisac... clear?
juz kiedys niechcacy napisalo mi sie, ze cierpisz na syndrom nadprodukcji tematow bez sensu, cos w tym jest

ps.2
wole "blyszczec" w tematach na technicznym, tutaj pisze sobie takie z dupy posty z nadmiaru wolnego czasu

-
- Nowy
- Kontakt:
No to idź sobie!markos pisze:widzisz ziom.. bo z twoimi tematami to jest tak jak ze mna. mi tez pare osob podobno boi sie powiedziec wprost, zebym sobie poszedl, bo bywam "niemily"

A udziały na forum rosna, licznik bije, jezeli masz z tego np. tańszą benzyne za punkty albo doładowanie komórki to nabijaj dalej.!markos pisze:ps.2

Pozdrawiam serdecznie
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
zupelnie szczerze to uwazam, ze najlepszym rozwiazaniem jest brak licznika.. w kilku miejscach tak wlasnie zrobiono i mysle, ze to jest dobry pomysl...
zioooom, meeeega respekt za dystans do tego co napisalem i cytowanie selektywne
ps.
szkoda, ze nie daja za to tanszej wachy, w obecnej sytuacji cenowej byloby to baaaardzo wskazane
zioooom, meeeega respekt za dystans do tego co napisalem i cytowanie selektywne

ps.
szkoda, ze nie daja za to tanszej wachy, w obecnej sytuacji cenowej byloby to baaaardzo wskazane

-
- Nowy
- Kontakt:
Nie chciałem zakładać nowego tematu, a to też jest ostra jazda
http://www.chilloutzone.de/files/05053101.wmv
~ 0,78 Mb
prawy przycisk - zapisz element docelowy jako

http://www.chilloutzone.de/files/05053101.wmv
~ 0,78 Mb
prawy przycisk - zapisz element docelowy jako
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
nie na moje nerwy i odczucia. tak osobiscie to zgadzam sie z markosem ,troche za mocny ten temat... takie moje zdanie...
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

https://www.facebook.com/KolorowePasy/