mam pytanie o pieczatke chodzi mi o oznaczenie
pieczatka wyglada tak :
-----------------
SKP WX/063/P
-----------------
A B T E
c d e f
-----------------
WPR/D/0026
-----------------
co oznacza A B T E ????
bo jedna pieczatke robiona rok temu mam tylko A B
a dzisiaj robilem przeglad i mam A B T E
czy to moze jest cos zwiazane z instalacja gazowa?? czy nie
instalcje mialem wtedy i teraz dlatego dziwi mnie ze raz mam
A B a raz A B T E
????
Pozdrwiam!
badanie techniczne-pieczatka oznaczenie??????
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
przeciez to jest pieczatka identyfikujaca stacje diagnostyczna, a nie oznaczenia dotyczace czegos, co masz w silniku.. najprawdopodobniej dotyczy to kategorii pojazdow, ktore moga byc sprawdzane na danej stacji, albo cos w ten desen, nie wiem. napewno nie ma to nic wspolnego z gazem
ja mam na jednym badaniu ABce, na drugim ABcdefh - 2 rozne stacje, to wszystko

ja mam na jednym badaniu ABce, na drugim ABcdefh - 2 rozne stacje, to wszystko

- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Pieczatka jednoznacznie okresla jakiej kategorii pojazdy moga zostac poddane badaniu technicznemu na danej stacji, a co do zasilania gazem, to w dowodzie rejestracyjnym MUSI byc zdanie "pojazd przystosowany do zasilania gazem" i odpowiedni podpis diagnosty.
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)

Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)