Sprężyny od gsi
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Sprężyny od gsi
Bardzo bym prosił o odpowiedź na pytanie czy sprężyny od gsi obniżą auto
Czy el.podnośniki szyb pasują z corsy b do corsy a?
Corsa A 1.4i C14NZ
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
Re: Sprężyny od gsi
sprezyny obnizaja o jakies 20 kilka mmMatys pisze:Bardzo bym prosił o odpowiedź na pytanie czy sprężyny od gsi obniżą auto
co do podnosnikow to nie pasuje - ale jest na llegro gosc co ma do sprzedania orginaly z corsy
corsa A & Audi S3
-
- Nowy
- Kontakt:
@qomo
Czy mówisz o tym ogłoszeniu?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57958487
@peters
Miał mi je sprzedać - wszystko było dogadane a tu zonk koleś wczoraj napisał że sprzedane
@markos
no właśnie...
Czy mówisz o tym ogłoszeniu?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57958487
@peters
Miał mi je sprzedać - wszystko było dogadane a tu zonk koleś wczoraj napisał że sprzedane
@markos
no właśnie...
Corsa A 1.4i C14NZ
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
a widzisz...a przegladal kilka katalogow? zreszta ja jezdziel mna sprezynach od sieraka i bylo nizej(chociarz sierak sam nie wiedzial czy to orginal byl)!markos pisze:kuzu przetrenowal zawieszenie z corsy a i twierdzi, ze nie ma zadnych roznic pomiedzy sprezynami zwyklymi i z gsi. maja ponoc ten sam numer katalogowy nawet...
corsa A & Audi S3
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie, mowil, ze przegladal numery opla. znajde ci na zawolanie kilka firm, ktore maja pod kazdy silnik inny numer katalogowy, a zaraz potem podam namiar na firme, ktora ma ten sam numer pod wszystkie silniki.qomo pisze:a widzisz...a przegladal kilka katalogow?
swoja droga jezdzi na tylnych sprezynach od calibry. dzieki nim samochod nie jest nizej, a jest sztywniejszy.
nie wnikam w to kto ma racje, mowie tylko co mowil czlowiek, ktory sie sciga i moze cos wie.
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
ale dokladnie to Ci napisalem....!markos pisze:nie, mowil, ze przegladal numery opla. znajde ci na zawolanie kilka firm, ktore maja pod kazdy silnik inny numer katalogowy, a zaraz potem podam namiar na firme, ktora ma ten sam numer pod wszystkie silniki.qomo pisze:a widzisz...a przegladal kilka katalogow?
corsa A & Audi S3
-
- Nowy
- Imię: Tomek
- Kontakt:
A jest mozliwosc takiego manewru w CB? (przeciez sprezyny od A i B sa takie same (?))!markos pisze: swoja droga jezdzi na tylnych sprezynach od calibry. dzieki nim samochod nie jest nizej, a jest sztywniejszy.
Bo nie powiem, bardzo interesewolaby mnie takie rozwiazanie.
Wogole to w B sprezyny od GSi sa troszke nizsze i twardsze, dobrze mi sie wydaje?
B x14sz