Tuningomania??? Piotrków Tryb.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=martee=-
- Nowy
- Imię: Marta
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
- -=martee=-
- Nowy
- Kontakt:
- -=martee=-
- Nowy
- Kontakt:
- -=martee=-
- Nowy
- Kontakt:
-
- Swój
- Kontakt:
Markos raczej nie sądze zeby mój czas był dobry
Na nastepne 1/4 wyprówam samochód i jestem ciekaw pozatym za dlugo nie moglem trakcji zlapac za wysokie obroty na starcie
Nie wiem moze to ten ciezar wszystko w środku i zabudowa bagaznika audio i butla z gazem nie wiem ale najwazniejsze to dobra zabawa a reszta to ....
Na nastepne 1/4 wyprówam samochód i jestem ciekaw pozatym za dlugo nie moglem trakcji zlapac za wysokie obroty na starcie
Nie wiem moze to ten ciezar wszystko w środku i zabudowa bagaznika audio i butla z gazem nie wiem ale najwazniejsze to dobra zabawa a reszta to ....
Ostatnio zmieniony 30 lip 2005, o 20:02 przez Basista, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Swój
- Kontakt:
Tu masz racje Markos czas to czas mysle ze zawalilem na starcie za wysokie obroty i sie pozbierac nie dało.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Forum Master
- Kontakt:
markos sorry jak bys zobaczyl co sie dzialo na tym z dupy rozgrzanym asfalcie to bys skumal skad te czasy ja ruszajac z 2000-3000 palilem caly czas kapcia, zapiolem dwa znowu to samo dopiero puzniej jakos jechalem ogolnie jestem zadowolony wiedzac ze jak najbardziej ta 7 na koncu jest do urwania normalnie ruszajac a nie mielac w miejsu .. a po za tym tor jakis pod gore jest zdaje sie jak bym nie wypil 5 browarex to moze by lepiej poszlo ogolnie dobry fan .. ale i tak najlepiej ubawilem sie na paleniu gumy
-
- Swój
- Kontakt:
2500 to mi sie wydaje za duzo teraz bym pojechał z 1500 albo góra 2000
pocwicze i nastepny raz bedzie lepiej nie ma co gdybac :D:D
pocwicze i nastepny raz bedzie lepiej nie ma co gdybac :D:D
- Matex
- Nowy
- Kontakt:
Tak tylko ze WOW mial juz podlubane do conajniej 160-pare koni :] a Adi przy pelnym obcizeniu oczywiscie bez ludzi ale tak to wszystko i nie bylo znowo tak zle !!!markos pisze:ja wlasnie zartowalem, ze to byl dobry czas wow pojechal bez zadnego wybebeszania et+rt 15.33 et 14.84...
moze nawierzchnia, moze ciezar.. wszystko jedno - czas to czas
A arts pojechal ponizej 16 tylko on i w kubleki :] :d
Pozdrawiam
- -=martee=-
- Nowy
- Kontakt:
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
ja wiem czemu tak slobo. Arts mial za ciezka gasnice przy siedzeniu
Ja bylem jakies 1.5 godziny i calkiem spoko ale browary wtedy to juz zagotowany byly, nie wiem jak oni to pili bo ja tylko 2 lyki chlapnalem heheh.
spoko impreza. Mnie sie podobalo palenie gumy na trawie . A z belchatowa jakis chlop podobno dobry w paleniu kapcia byl musze go poznac ...koniecnzie
Ja bylem jakies 1.5 godziny i calkiem spoko ale browary wtedy to juz zagotowany byly, nie wiem jak oni to pili bo ja tylko 2 lyki chlapnalem heheh.
spoko impreza. Mnie sie podobalo palenie gumy na trawie . A z belchatowa jakis chlop podobno dobry w paleniu kapcia byl musze go poznac ...koniecnzie
Ostatnio zmieniony 30 lip 2005, o 23:04 przez Porszak, łącznie zmieniany 1 raz.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Uff doszedłęm juz trochę do siebie bo wczorajsze słońce dało mi się ostro we znaki czy bedzie jakiś zlot, na którym nie spiecze sobie facjaty ? fajnie było zobaczyć jak wyglądaja zawody na ćwiartke od strony zawodnika a jeszcze fajnej było spotkac sie z tymi wszystkimi wariatami z ctm'u
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert