wow zaginal. ja cos do niego pisalem, gumis do niego dzwonil, ale nie odzywa sie pewnie zawalony robota...Staneq pisze:wszysc sie odzywaja po zlocie, a co u Wow'a??
III zlot CTM - Lublin 2005 >> zdjęcia, filmy, relacje
- ZEDYO
- Nowy
- Imię: Krzysztof
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Oj Tobie tez cos pamiec szwankuje co do tego kto Czestera pod paszki z korytarza zabral i rzucil na lozkoStaneq pisze: aha małe sprostowanie co do Czestera...rzeczywiście nikt go nie nosił, do naszego pokoju "szedł" wsparty na ramionach Wow'a i Mike'a..i nie zapomne słów biednego Mike;a na którym wisiał Czester "...Czester kurwa prosze, przebieraj chociaż nogami.."
:)17 Real Blue... Corsa Too :)17
Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
Clarion DRX9375R + DPH9300, u-Dimension RM-V41, Xetec G10XLSG, PowerBass 2XL-6C, Eagle Cable MC90 i muzyka gra:)
- ZEDYO
- Nowy
- Kontakt:
No tak o sobocie Hehe, a swoja droga ciekawe czy Mike pamieta z kim Czestera prowadzalStaneq pisze:ja mówie o sobocie..a ty??ZEDYO pisze:Oj Tobie tez cos pamiec szwankuje co do tego kto Czestera pod paszki z korytarza zabral i rzucil na lozko
ale za moją pamiec tez nie recze bo sierakowka + morze piwa mogly spowodowac male dziury w zyciorysie
A sierakowka faktycznie mistrz chociaz przyznam, ze przerw u mnie nie spowodowala
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
ZEDYO pisze: No tak o sobocie Hehe, a swoja droga ciekawe czy Mike pamieta z kim Czestera prowadzal
tak mi zamąciliście, że przestałem byś już pewien czegokolwiek odnośnie noszenia czestera zresztą osoba merytorycznie odpowiedzialną powinien zostac Porszak ale z tego co pamiętam, wróc , z tego co kojarze to Czestera wlekliśmy razem z Zedyo a buciki zdejmował Staneq
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
eheheh
No watek cos przygasl troche
No watek cos przygasl troche
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
no to i ja mam w końcu możliwość wypowiedzenia się bo właśnie wróciłem z mazuków ponad 1,5 godziny mi zajęło przeczytanie tych 5 stron topica i przejrzenie prawie wszystkich fotek - a co z resztą? jeszcze techniczny i luźne do przejrzenia - do rana nie śpie
... a co do zlotu to dzięki wszystkim - bez wyjątków - za niepowtarzalną atmosferkę, było naprawde zajebiście, tor faktycznie lepszy niż w miedzianej, no i mi też się rzucił w oczy fakt, że autka stały pootwierane i żadne nie zginęło - Kanada normalnie
narzekacie że zlot za krótki a co ja mam powiedzieć? byłem tylko pół dnia i jeszcze przed tego żałowałem.. ale cóż - takie życie, po obejrzeniu relacji jeszcze bardziej zazdroszcze ale ciesze się że wszyscy wrócili do domów zadowoleni
@markos, endo - co do jazdy po torze to już pierwszy przejazd miałbyć lajtowy ale mnie poniosło a w drugim.... właściwie sam nie wiem czemu się oszczędzałem cały czas liczę że pojeżdżę w tych kapciach jeszcze przyszły sezon
podsumowując - III Ogólnopolski Zlot CTM zaliczam do najbardziej zajebistych imprez tego typu w Polsce
CTM Rulezzz Killerr
... a co do zlotu to dzięki wszystkim - bez wyjątków - za niepowtarzalną atmosferkę, było naprawde zajebiście, tor faktycznie lepszy niż w miedzianej, no i mi też się rzucił w oczy fakt, że autka stały pootwierane i żadne nie zginęło - Kanada normalnie
narzekacie że zlot za krótki a co ja mam powiedzieć? byłem tylko pół dnia i jeszcze przed tego żałowałem.. ale cóż - takie życie, po obejrzeniu relacji jeszcze bardziej zazdroszcze ale ciesze się że wszyscy wrócili do domów zadowoleni
@markos, endo - co do jazdy po torze to już pierwszy przejazd miałbyć lajtowy ale mnie poniosło a w drugim.... właściwie sam nie wiem czemu się oszczędzałem cały czas liczę że pojeżdżę w tych kapciach jeszcze przyszły sezon
podsumowując - III Ogólnopolski Zlot CTM zaliczam do najbardziej zajebistych imprez tego typu w Polsce
CTM Rulezzz Killerr
- ZEDYO
- Nowy
- Kontakt:
Hej ludziska co sie stalo z tym tematem???
Gdzie reszta fotek? Co z filmikami? Tylko Markos pokzal swoje
@Kubelt
Tak sie chwaliles ze fotek masz duzo wiecej, wiec gdzie one sa???
@Satan
Zyjesz jeszcze? Moze po zlocie wyjechales gdzies i sie zaszyles w siakiejs pustelni
Gdzie reszta fotek? Co z filmikami? Tylko Markos pokzal swoje
@Kubelt
Tak sie chwaliles ze fotek masz duzo wiecej, wiec gdzie one sa???
@Satan
Zyjesz jeszcze? Moze po zlocie wyjechales gdzies i sie zaszyles w siakiejs pustelni
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Ja mam nagrane duzo motywow z Czesterem w pokoju i nie tylko ,ale narazie czekam na kumpla ,ktory ma mi zgrac to z kamery na cd ale niestety jest na wakacjach,
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Ok pozdrowie ja jak wroci z Anglii.
Apropo filmiku ,niezle sie z Olka usmialismy jak go obejrzelismy :DDhahahah smiechu kupe..
Apropo filmiku ,niezle sie z Olka usmialismy jak go obejrzelismy :DDhahahah smiechu kupe..
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
ej, czy z kazdym filmem zawsze musi byc problem Oglada wlasciciel nagrania i tyle widac potem film.. Wiem, ze to zajmuje czas, ale przeciez zawsze mozna tylko powycinac ciekawsze fragmenty i wrzucic go na zywca, bez wodotryskow!markos pisze:co do filmu - ja mialem to ogarnac, ale satan byl na dzialce i nie dal mi tasm, ja z reszta tez bylem yjechany i za tydzien znowu jade
slowem - niepredko
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
co do mojej awarii:
przegub zostal poskladany w lublinie i tydzien po zlocie wrocilismy corsa do domu. jednak corsa w domu rowniez na zakrecie i rowniez na lewym osrala swoj przegub i zrobila mi kolejny wydatek.
poszukiwanie przegubu do tego super silnika zajelo tydzien po czym okazalo sie za w sklepach nie ma a w aso 1000PLN . wiec arts przyslal 2 poloske i trzeba bylo przelozyc przeguby poniewaz w moja polos i artsowa roznily sie zabezpieczeniami ktore trzeba bylo dorobic poprostu
teraz fotki tych puzli
przegub zostal poskladany w lublinie i tydzien po zlocie wrocilismy corsa do domu. jednak corsa w domu rowniez na zakrecie i rowniez na lewym osrala swoj przegub i zrobila mi kolejny wydatek.
poszukiwanie przegubu do tego super silnika zajelo tydzien po czym okazalo sie za w sklepach nie ma a w aso 1000PLN . wiec arts przyslal 2 poloske i trzeba bylo przelozyc przeguby poniewaz w moja polos i artsowa roznily sie zabezpieczeniami ktore trzeba bylo dorobic poprostu
teraz fotki tych puzli
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Porszak ,a moze zamiast 1000 na przegub ,swap ???
Arts poszuka Ci kupca za ladna kase na 1.0 :DDD hahahah i dolozysz troche i sobie np. 2.0 zapodasz )) Z gory moge powiedziec ,ze c20ne z f13 nie wychodzi tak drogo
Arts poszuka Ci kupca za ladna kase na 1.0 :DDD hahahah i dolozysz troche i sobie np. 2.0 zapodasz )) Z gory moge powiedziec ,ze c20ne z f13 nie wychodzi tak drogo
Ostatnio zmieniony 30 sie 2005, o 00:05 przez -=kLaRi=-, łącznie zmieniany 1 raz.