Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Witam, dokładnie rzecz ujmując jakiś zdjęć tej osłony maski na corsie B. Widziałem to w golfach, passatach ale nie moge tego uchwycic na corsie. Poszukuje bo chce coś takiego sobie uszyć, mam materiał, sąsiad krawcem i ma maszyne odpowiednią. Dla niezorientowanych załączam fotki jak to wygląda na sejaku, troche okropnie, ale ja chce zrobic osłone na samą maske Thx i Pozdro
Kiedys jedna firma chciala to wprowadzic u nas na rynek. Oglaszali sie na allegro i o ile mnie pamiec nei myli to nawet tu na forum. Przeszukaj archiwum.
pod osłone włazi tylko piasek, woda...ciora sie potem wszystko i lakier wychodzi porysowany. Moze i fajnie to wyglada, ale z praktycznego punktu widzenia...chyba nietrafione.
Trzecia Corsa od lewej u góry. Nie wiem czy to ta osłona ale coś tam ma na masce
Jak przejżysz tamte zdjęcia wszystkie to napewno znajdziesz jakieś osłony na Corsach.