buahahahahahahaHiv pisze:... tych którzy chcą tu zaprowadzać na siłę jakiś pożądek...
Hahhh, ale się ubawiłem....Staneq pisze:markos ty chyba tez nalezysz do..buahahahahahahaHiv pisze:... tych którzy chcą tu zaprowadzać na siłę jakiś pożądek...![]()
![]()
imho lepszy porządek od burdelu, no ale każdy lubi co innego Ja i kilka osób wolimy porządek a inni wolą burdel(e)
Post napisany z chęci na siłe wprowadzenia porządku![]()
Po 1-sze to YAQB a nie JAQBkyniek pisze:widzicie wszyscy do Sieraka a tu prosze do Jaqba trzeba pisac, wez no cos Jaqub zoorganizuj dogadaj sie z Sierakiem o zezwolenie na produkcje zbierz zamowienia i do dzieła
brawo trzeba i z tym wkoncu zrobic porzadek!!!markos pisze:lepkami moze zajac sie milion ludzi, wystarczy tylko wybranym odtajnic logo i przestac robic z tego jakiejs megatajemnicy.. zgadzam sie, ze jedna osoba nie moze sie tym zajmowac, szczegolnie kiedy nie ma czasu.
wzor mam, moge zlecic wyciecie, lepic w zestawy bedziecie sobie sami, mi sie nie chce. nie wiem ile to bedzie kosztowalo, moge zlecic wyciecie uzaleznione od ilosci chetnych i juz. potrzebuje tylko zgode mafii, mafia zluzujesz sie i dasz komus innemu wyciac lepki?
Bo tak to juz tu jest. Wiecej sie gada niz robisopel358 pisze:nie chce nic mowic ale padlo pozwolenie mafi i temat sie usral![]()
to jak bedzie z tymi lepkami zajmie sie ktos tym czy jak, wszyscy byli madzy jak mieli zwiazane rece a teraz cisza (nie chce byc niemily tylko tak sobie pomyslalem)