szukam pracy
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
szukam pracy
Witam jako iz zbliza sie koniec wakacji czas isc do pracki wkoncu ,moze ktos cos ma dla technika telekomunikacji z maturka, jak cos to moge przeslac CV, prosze tylko o konkretne info a nie bezsensowne odpowiedzi , albo coś se uda albo topic umrze!!!!
tja nastał czas spokojnego kombi...
-
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
kyniek z przykrością musze napisać ale w tym zakichanym kraju jest dość ciężko o fajną prace (niestety)
:)16
i bardzo mnie to wku........!@#%#$&*(*
pozdrofionka i powodzonka przy szukaniu pracy!!!!

i bardzo mnie to wku........!@#%#$&*(*
pozdrofionka i powodzonka przy szukaniu pracy!!!!
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
pogadaj z czesterem może będzie miał jakiś wolny etat przy kręceniu kolejnego filmu
(sorki po przeczytaniu ostatniego posta o zderzakach udzieliła mi sie głupawka) a tak na serio to zrób tak jak napisał markos, chociaz z doświadczenia wiem że lepiej CV zanosić osobiście i starać sie od razu jak najwyżej je zanieść, wykaż zainteresowanie firma do której chcesz sie dostac tzn wiedz czym sie zajmuja itp. w przypadku pierwszej pracy czasami dobrze jest popracować wczesneij jako praktykant żeby móc sie wykazać i pokazać z jak najlepeszej strony.

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
- Weteran
- Kontakt:
Rozumiem, że proponujesz chłopakowi założyć serwis w stylu HRK...pirat pisze:www.hrk.pl
Innego związku z pracą nie widzę

- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
krotkowzroczny jestes jak cholera http://praca.hrk.pl/job/quick_search.aspKurbat pisze:Innego związku z pracą nie widzę

-
- Weteran
- Kontakt:
upierdliwy jesteś i mało domyślny jak cholera, a niby taki wyszczekany ...!markos pisze:krotkowzroczny jestes jak cholera http://praca.hrk.pl/job/quick_search.aspKurbat pisze:Innego związku z pracą nie widzę
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
No prosze Cie Panie letki Kurbat... Nie rob sobie jaj, bo sie chlopak podlamie albo wkurbiKurbat pisze:Rozumiem, że proponujesz chłopakowi założyć serwis w stylu HRK...pirat pisze:www.hrk.pl
Innego związku z pracą nie widzę

W HRK mozna wyslac swoje CV i moze sam pracodawca sie odezwac, mozna sie rowniez zarejestrowac i oferty pracy przychodza prawie codziennie na maila. Ot co

- totik
- Nowy
- Kontakt:
Re: szukam pracy
musze cię zmartwić ale ja już 6 lat po szkole jestem ...ten sam profil czyli telekomunikacja no i maturka zdana.... i lipa, dalej zasuwam w hurtowni jako magazynier... kiepsko z robotą w tym zawodzie, po prostu cza mieć dobre plecykyniek pisze:Witam jako iz zbliza sie koniec wakacji czas isc do pracki wkoncu ,moze ktos cos ma dla technika telekomunikacji z maturka, jak cos to moge przeslac CV, prosze tylko o konkretne info a nie bezsensowne odpowiedzi , albo coś se uda albo topic umrze!!!!
dB Drag - 132,6 dB - ale to ciągle za mało
Pozdrawiam fanów plastiku, szpachli, siatki i turbo-wlotów...
Pozdrawiam fanów plastiku, szpachli, siatki i turbo-wlotów...
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
-=m&m=- pisze:pogadaj z czesterem może będzie miał jakiś wolny etat przy kręceniu kolejnego filmu .

tu masz pare linkow
http://www.epuls.praca.gov.pl/
http://cire.pl/praca/search.php?startqu ... e&limit=50
http://praca.korba.pl/459
http://www.gratka.pl/praca/szukaj_praco ... &zliczaj=1
http://jobpilot.pl/function/content/sea ... IKAABKEBCH
-
- Weteran
- Kontakt:
Podstawowa sprawa to dobrze napisac list motywacyjny i cv oraz zwracanie sie z szacunkiem do pracodawcy. Mi sie zdarza od czasu do czasu szukac pracownika ale jak czytam listy motywacyjne z bledami ortograficznymi, skladniowymi i odzywkami w stylu "siema ziomale" to odrazu je wywalam do kosza. I powiem Wam szczerze, takich jest wiekszosc.
c20mboT
-
- Weteran
- Kontakt:
@ REN: też mam troche doświadczeń podobnych do Ciebie i na ich podstawie moge stwierdzić reguł nie ma. Zdarzało mi się rozmawiać z ludzmi, którzy mieli wzorowe CV, list wspaniały a na rozum to sie z krową zamienili chyba, ale tez i na odwrót sie trafiało - CV skromne, list taki sobie, a po rozmowie o wiele lepsze wrażenie zostało 
oczywiście jakby ktoś "ziomalem" zajechał w liście też bym do kosza wrzucił od razu
podsumowując to nie uważam, że problem w znalezieniu pracy leży w braku pisania listu albo składania dobrego Cv...ot co.

oczywiście jakby ktoś "ziomalem" zajechał w liście też bym do kosza wrzucił od razu

podsumowując to nie uważam, że problem w znalezieniu pracy leży w braku pisania listu albo składania dobrego Cv...ot co.
-
- Swój
- Kontakt:
@ REN - tworzac swoj dzial handlowy przeprowadzilem AFAIR okolo 50 rozmow z osobami, ktorych wybralem z przyslanych CV. Nie spotkalem sie z tym, co ty przytoczyles - zarowno CV jak i list motywacyjny byly schludnie zredagowane (choc z daleka bylo widac iz baza byly przyklady z MS Word). Mnie natomiast razi fakt, ze to co osobnik wymienia w CV nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia. Wyglada na to, ze zwroty "dobra znajomosc srodowiska Windows i pakietu office" oraz znajomosc co najmniej jednego jezyka na poziomie dobrym staja sie klasycznymi zwrotami jak podanie danych osobowych. Wiedza wystarczajaca do odpalenia painta o pobiezna znajomosc OE (nie mylic z MO - tego malo kto zna) to troche za malo, by moc wpisac sobie taka pozycje w CV.